Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde geatis watsons rossman vs var mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Güzel ve bakımlı olmak zor. Tenine uygun ürünü bulmak, doğru uygulamak zaten başlı başına bir süreç iken bir de bu ürünleri temin edebilmek büyük bir mesele. Gerçekten, ne dertler varmış demeyin. :) Cildine uygun bir marka, o markaya alışmışsın tonuna vs. o markayı bulabildiğin ender yerler varsa, yurt dışında öylece kalıyorsun.
Kıbrıs'ta Gratis Var mı?
2009 yılında İstanbul’da kurulan, bir kişisel bakım ve kozmetik marketi zinciri Gratis'in, 2023 yılı itibari ile 81 ilde 700’ü aşkın mağazası bulunuyormuş. 81 il dediğime göre tüm mağazaları Türkiye'de. Maalesef Kıbrıs'ta Gratis yok.
Kıbrıs'ta, Gratis olmadığı gibi Watsons ya da Rossman da bulunmuyor. Kıbrıs da dahil olmak üzere yurt dışına da kargo gönderimleri yok. Yani online alışveriş yolu da kapalı. Avon gibi temsilcili işler de Kıbrıs'a gönderim yapmıyor.
Kıbrıs'ta güzellik bakım ürünleri nereden alınır?
Kıbrıs'ta NOTE, Flormar, Avon, Golden Rose gibi markaların mağazaları var. Ancak bunlar biraz pahalı oluyor. Bunlar dışında Section var, Gratis'lere benziyor.
Bence Section senin ihtiyaçlarını karşılayacak bir mağaza. Makyaj, cilt bakımı, saç bakımı, erkek bakımı, bebek ve çocuk bakım ürünlerini Section'da bulabilirsin. :)
Güzellik ve bakım ürünlerimi uçakla götürebilir miyim?
Güvenlik nedeniyle uçağa birçok ürün alınmıyor ya da sınırlı bir şekilde alınıyor. Makyaj ürünlerini uçakla götürmende herhangi bir sorun yok. Parfüm olayı biraz sıkıntı olabiliyor.
El bagajında; 100 ml'den ufak ve orijinal kutusunda ya da sıvı poşetinde parfüm taşıyabilirsin. Bagajında ise; herhangi bir sınırlama olmadan parfüm götürebilirsin. Zaten 100 ml'lik bir parfüm uzun süre gidiyor. Burada sorun yaşayacağını zannetmiyorum.
Bence, güzellik ve bakım ürünlerini yanında götür. Orada aradığın markayı ya da tonu bulamayabilirsin. Riske girmeye gerek yok. :)
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
6Cevap
s
1 ayİllaki vardır. Watsons ve Gratis hemen hemen her şehir ve ülkede bulunuyor diye biliyorum ben.
00 Yorumlau
2 ayHayır Kıbrısta yok maalesef ara ara oraya gidiyorum işlerim için hiç görmedim.
00 Yorumla- 2 ay
2 sene once gittim görmedim, olsada ayni isimle olmuyor
00 Yorumla - 2 ay
benzeri yerler var farklı isimli
10 Yorumla varsa girmeden vardır başka yerde de bulamassın :(
10 Yorumla- 2 ay
Gidince bakar söylerim
00 Yorumla - 2 ay
Yok kibrista uni okuyorum hic biri yok
00 Yorumla var lefkoşada
00 Yorumlau
2 ayHayır yok