Bu kızların hepsi çok beğenilen ünlü Rus modeller. Sizce bu kızlar sizce nasıllar zayıf olmaları bir sorun mu yoksa daha mı güzel yapıyor onları? yüzleri güzelse vücut önemli değil midir? eğer beğendiğiniz varsa kaçıncı resim olduğunu da yazın merak ettim :D
Zayıf Rus modeller sizce nasıl gözüküyorlar (beğendiyseniz hangisini beğendiniz) ?
Artık bunları ajanslar kabul etmiyor ölü gibi oldukları için. Ve topluma da çok zararlarıoluyor. Yüzleri güzel ama vücut berbat anoreksiya gibi yazık
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
aslında aynen normalde kabul etmiyor ama bu kızların kilosu sanırım normal karşılanıyor çünkü hepsi halen model. sanırım anorexia kabul edilen kilo bunlardanda zayıf olan :D
evet kollar falan aşırı incelmiş ama bende o kızı aşırı zayıf buldum ama işin garip tarafı o kız diğerlerinden bile daha ünlü bir model dünya çapında ünlü her markanın kapağında çıktı nerdeyse çok ilginç. ismi Vlada Roslyakova
yok bilerek attım rus modellerin çoğunun aşırı zayıf olduklarını gördüm ve ünlü mankenleri buldum. amerikan victoria secret modelleri öyle değiller ama rus modeler aşırı zayıflar bir akım var sanırım
En İyi Cevaplar