Şu beyaz çizgiler oluşuyor bunun sebebi sizce nedir bir de bu kararmalardan nasıl kurtulabilirim yaa çirkin mi görünüyor gerçekten nasıl sizce?

Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
evet çok kötü
Dilimlenmiş patates yöntemi
İnce bir dilim patatesle koltukaltınızı ovuşturarak burada meydana gelen esmerliği önleyebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken koltukaltı bölgenizi patates dilimiyle her gün 10 dk boyunca ovalayın. Belirli bir zaman sonra rengin açıldığını fark edeceksiniz.
Şeker yöntemi
Koltukaltı kararması için bir diğer yöntemde şeker yöntemidir. Bir çorba kaşığı zeytinyağı ve bir çorba kaşığı şekeri karıştırarak koltukaltı bölgenizi düzenli aralıklarla ovun. Bu uygulamayı duştan sonra yapmak daha etkili sonuç almanızı sağlayacaktır.
Süt yöntemi
Sütte yer alan vitamin ve yağ asitleri cildi aydınlatma özelliğine sahiptir. İki yemek kaşığı süt, bir çay kaşığı lor ve bir yemek kaşığı un ile bir hamur
oluşturun. Cilde uygulayın, 15 dakika bekletin ve soğuk su ile durulayın. Bu hamur cildin ölü hücrelerden arınmasını sağlayacaktır. Tam yağlı süt krema ile daha iyi sonuçlar alabilirsiniz.
Karbonat yöntemi
Karbonatın cilt için olan faydaları koltukaltı bölgesine olan faydasıyla bir kez daha karşımıza çıkıyor. Güzellik reçetelerinde sık sık karşımıza çıkan karbonat koltukaltı kararmasına oldukça iyi gelmektedir. bir miktar karbonat ve suyu karıştırın o bölgeye düzenli aralıklarla uygulamak koltukaltında meydana gelen kararmayı geçirecektir.
Koltuk altı tahrişine doğal çözümler
Koltuk altı kararması için Suna dumankaya kürü
Suna Dumankaya tarafından hazırlanan koltuk altı kararmasına ilaç gibi gelecek tarifi uygulayarak bu sıkıntınızdan kurtulabilirsiniz.
Malzemeler
1 tatlı kaşığı pirinç
1 tatlı kaşığı sirke
1 tatlı kaşığı yoğurt
Yapılışı
Tüm malzemeleri tüylerden arındırmış olduğunuz ve temizlediğiniz koltukaltı bölgenizde sürün. Karışımı koltukaltı bölgenizde 20 dk boyunca bekletin. daha sonra koltukaltı bölgenizi ılık su ile durulayın. Kuruladığınız koltukaltı bölgenizi bebek pudrası ile temizleyin. Düzenli aralıklarla koltukaltı bölgenize uygulayın.
Bu uzun ve açıklayıcı yazı için çok teşekkürler.. :) deneyeceğim :)
Limon ile beyazlatabilirsin aslında ama çok yakıyor. Ağda mı yoksa tıraş kararması mı bu?
Ağdayla alıyorum tıraş hiç kullanmadım daha
Bunu nette bulup yapmıştım;
1 tatlı kaşığı limon suyu
1 tatlı kaşığı gül suyu
1 tatlı kaşığı gliserin
Bir kasede tüm malzemeleri eşit miktarda olacak şekilde karıştırın. Bunu koltuk altınıza uygulayın ve birkaç dk masaj yapıp, yedirin. Tüm gece bekletin ve sabah soğuk suyla yıkayın. Renk açılana kadar düzenli olarak tekrarlayın.
Şekerli ağda kararma yapıyor bu arada, baktın yine beyazlamıyor tıraşa geç ya da lazer.
benimde öyle kararma var. biri karbonat karışımı yazmış bak sende yap.
Bu karartıyı nasıl önlerim ağdayla alıyom? ↗
Duştan çıkınca karbonat sür, hem kararmaya hem de lekelere iyi geliyor. O çizgiler deodorant veya roll on kalıntısı gibi geldi ama emin de olamadım.
Yok yok rolon hiç kullanmıyorum ben o olamaz
Ayol git lazer yaptır şeker gibi olursun , tırnaklarını içi de pislik dolar kızzz kes hemen kess
Yaptiricam en yakin zamanda
O beyaz çizgiler olmasa sorun yok ama onlar bozuyor işte
İşte maalesef onlar sorun zaten
güzel... o çizgiler kol kapanınca kırşmış derinin izleri
Evet aynen bana da öyle geliyor
karbonat ve limonu sür 15 dk bekle ama düzenli yap faydasını görüceksin
Aynen ya denicem sagoll
Acıma falan yok ama beyaz çizgiler mahvediyor görüntüyü bozuyor
Ağda ve bazen epilatör
Tamam canım denerim, minik minik olanları da epilatörle alıyorum zaten. Braun kullanıyorum.
Sağoll canimmm :) bir tek sen yardimci oldun :)
Epilatör olarak hangi marka kullaniyorsun :)
Aaa benim dee braun silk epil 5 pembe olan hatta :D
Hmm olsun ya eskiden bende onlardan kullaniyordumm :)
Bende aşkım yaa ama silk epil 7 alsam süper olur 😍
Aşkım seni takip edicem de mesajlasalim olur mu sormak istediklerim var :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar