Güzellik & Bakım Göğüslerdeki cilt çatlaklarına takılır mısınız? Sevhan98 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Dünyanın en seksi kadınlarında bile var olan, genelde ergenlikten miras kalan çatlaklar 5 kadından en az 3'ünün baş belasıdır. Adeta kadın olmanın bir parçası bu çatlaklar. Peki sizin bu konu hakkındaki görüşünüz nedir? Takılır mısınız çatlaklara? Göğüslerdeki cilt çatlaklarına takılır mısınız? Cevapla Cilt Soruları Nedir Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
GotLalesi Takip Et Xper 7 Yaş: 110 +1 yıl Bacakta da popoda da gördüm bu çatlakları. Bunlardan rahatsız olanlar p*rno filmlerde yağlı boyadan çıkmış hatunları beğeniyorlar herhalde. 2 1 Yorumla Sevhan98 +1 yıl Budur. En isabetli erkek yorumu geldi. Yorumla
A-nesthezia- Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Hosuma gider, ama kisiye gore. Beyaz tenlilerde pek beilli olmaz senle alakasi ne 1 2 Yorumla Sevhan98 +1 yıl Bende de var. Beyaz tenliyim. Belli olmuyor. Yorumla A-nesthezia- +1 yıl Evet onu dicektim. Senle neden hala tanismiyoruz? Yorumla
Nickiviraj Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 85% +1 yıl Ben onların çatlak olduğunu çok geç fark ettim. Bir şekilde varlıklarını hep sevdim, niye bilmiyorum. 1 1 Yorumla Sevhan98 +1 yıl Harikasın, takdir ettim. Yorumla
ZekiZenginZarifAdam Takip Et Bilge Yaş: 42 +1 yıl kimisinde şık bile duruyordoğal bir görüntüsorun yok 1 0 Yorumla
artisttax Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl yok çok büyük sorun değil sanırım dünyanın sonu mu :) 1 0 Yorumla
Bayan_unicorn Takip Et Bilge Yaş: 27 +1 yıl Nabalım artk yani. Her yerimiz de kusur var 😔 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar