Evet gençler merak ediyorum sizce güzel kız yoğunluğu İzmir'de mi yoksa Ankara'da mı?
Bence Ankara.
Bence Ankara.
Ankaralıyım şahsım adına konuşayım, burda rahat olamıyorum. Keçiören'de oturduğum ve arabam olmadığı için toplu ulaşım araçlarını kullanıyorum. Makyaj yapıyorsam saçlarıma özenmiyorum bu arada saçlarım düz, yani özenmemek maşa örgü vs yapmamak oluyor. Makyaj yapmamışsam saçlarıma özeniyorum. Yani full hazırlanıp dışarı çık (a) mıyorum. Özellikle kısa elbise, şort giy (e) miyorum. Kadın da olsa otobüste gidene kadar herkes seni süzüyor. Tüm gözler üzerinde oluyor. Sanki pavyona gidiyormuş gibi hissettiriyorlar seni 😂 hele de kızılaya giderken ulustan geçerken bir sessizlik oluşuyor 😂😂 ankaralılar bilir. Yani kısaca izmirliler özgürken o kadar güzel olabiliyor. Ankaralıları özgür bıraksalar İzmir'i ezer geçer beeeee. Fonda İzmir marşı çalarsa sevinirim, teşekkürler 😂
Keçiören ve civarındaki tek bıyıksız kadın sensin demekki :)
Hahgagahaggaga
Kahroldum 😂
Bıyıklı kızlar bacımız olur :D
Bence acilen o semti değiştir çok kozmopolit bir semt ayıptır söylemesi o pavyon dediniz ya orada çalışanların geneli zaten Keçiören civarında oturuyor e adamlarda herkesi pavyoncu sanıyor. Ankara ne kadar başkentte olsa aslında çok yobaz. ha şu da var inanın İzmir'deki özgürlük Ankara 'da olsa İzmir'i ikiye katlayacak açıklıkta kizlar çıkar Ankara 'dan. Hepsi potansiyel ama acilamiyor. Köyden indim şehire olurlar. İzmir kizlarinin farkı ise hem özgüvenli hem özgür hem ne istediğini bilen hem kim ne demiş takmayan ama bir o kadar da kolay olmayan kızlarla dolu. ben mi neredeyim doğma büyüme Ankaralı fakat görev gereği 4 yıldır izmirdeyim vallahi cennet burası herşeyi ile. ben aşık oldum İzmir'e Ankara 'ya bile gitmek canım istemiyor artık.
Sacna bir soru olmus hem guzellik goreceli bir kavram her yerin iyiside kotusude olcagi gibi izmirin simdi butun kizlari guzel mi tabikide degil ankaraninda butun kizlari cirkin mi tabikide degil izmirde oyle kizlar var yuzune bakilmaz ankaradada oyle kizlar var bakmaya kiyamazsin yani her yerin cirkini guzeli var :-D
türkiyenin en çirkim kızları ankarada en güzel kızları izmirde.. izmirle bir şehri karşılaştıracaksan samsunu karşılaştır.. en çirkinlrin olduğu şehri değil..
İzmir kızı:
i.pinimg.com/.../...147efaf2245ace235f0ec3454b.jpg
Ankara kızı:
scontent-sea1-1.cdninstagram.com/.../...3579_n.jpg
Cevap
70Cevap
Ankaralıyım, Ankara da yaşıyorum ama memleketi kütüğü önemli değil, Beşiktaşlıysa güzeldir.
Var. Olmazmı. Görüyorum yollarda.
Ankaralıyım izmirdede uzun süre bulundum. İzmir kızları abartıldığı kadar güzel değil sadece kendilerini göstermeyi biliyorlar. Reklamaayonları iyi
Türkiyenin tüm kızları da güzel yok öyle artık o şehir bu şehir.. Çünkü artık Türkiye bölgesel bir katışma ile değişti..
İzmir liyim ama öyle bir genelleme yapılmaz bence çünkü güzelliğin kendisi bile göreceli bir kavramdır
Ankaralıyım ve öyle çok güzel kızlar görmedim tabi var ama İzmir de daha çok oraya gittiğimde çoğu kız çekiciydi yüzü güzel olmasa bile
Ankarada doğup izmirde büyüyen biri olarak söylüyorum iki tarafı da gördüm İzmir.
Var :D Ama izmirde daha fazla var
İzmir. Kıskanmayın la Ankara kızı da bizim İzmir kızı da.
ankaralilari bilmiyorum izmirliler guzel degil sadece asiri aciklar
Kendimi bildim bileli Ankara'da yasıyorum. Pek güzel kızlarımız yok. Memur şehri. Egitim de diger sehirlere gore iyi ama guzellik anlaminda Izmir'le karsilastirilamaz bile.
Canım var tabi ama Izmir'e gore az. Ya ben mesela oyle 175 cm 50 kilo sarisin mavi gozlu bir kiz olmamama ragmen her turlu yuruyorlar. Her yoldan yani. bir gunde 3 4 erkek reddettigim oldu yani.
Ankara'da güzel kızlar vardı tamam ama bence onlar Angaralı değildi okumaya gelmişlerdir :P
İzmir diyorum
İzmirin kizlari daima guzel ve alimli olmustur. Yanliz balikesir kizlarinida yabana atamam.
ankarada güzel olmak için tesadüfen rüzgar çarpması filan lazım. İzmir kızları.
Memlekete göre güzellik olmaazkalbe göre güzellik olur
Lütfen kızlarımızı ötekileştirmeyelim. :-
Ülkemin kızları her daim fıstık gibidir.
Izmir'de Ankaralı kızlar Turkiye'de en beğenmediklerim genelde.
Karadeniz kızları :) illa iki şık arasından diyosan İzmir
Ankarali olarak İzmir diyorum Ankara dersem kendi için dedi dersiniz :D
Karşılıklı :-)
Var canisi arkadaslarim var mesela gayet güzeller okuldayken de güzel kızlar vardı
Ankarada bir nane göremedim kusura bakmayında öyle meteor sınıfına giren görmedim izmirede gitmedim gidersem dönmem heralde o yüzden son durak İzmir ileri :)
Ankara mı 😂izmir dura dura Ankara nedir izmirin kizlari kiz degil gerci haklisin onlar melek 🙄
Ankarada askerdim hoş bir kız gördüm travesti çıktı.
İzmir çünkü İzmirliyim. :D İzmirin tüm kızları güzel değil tabi arada tek kaş faktörü falan var.
Bu soruyu ne sen sormuş ol ne ben görmüş oluyum 35 ½
İzmir bir ayrı güzel ama ankarada da güzel kızlar var
''insan memleketten çıkmaz anasının şeyinde çıkar'' derdi askerde bir komutanım
Ankara nın kızları güzel değil ama nedense havalılar çok ilgi görünce demekki
İzmir'in kızları çırasını yakar adamın
İzmir . Ankaradakiler hep esmer.
Yoo napcan sen kizi.
İzmir diyom esila
Adana nın kızları güzel
Bencede Ankara İzmir kizlari cok süslü sadece
Hangisinin ailesi iyiyse o 😅
Ankara kizlari taş yani tanistiklarim
yaradan yaparda çirkin mi olur 😂😂
tabiki İzmir . Not: Ankara lıyım.
bencede Ankara ama turkiyede eskisehir
Kurban olurum Ankara kızlarına :)
deniz görmüş izmirin kızları tabii ki
Gönüle güzel gelen güzel 😃
Sınıflandırmak saçma bence.
Ankarada da güzel kızlar var beee 😒😒
Türk kızı baş tacıdır 😎 dağılın haklıyım
İzmir bizi İzmir güzeli
Turkiyemin kizlari guzel
İkisine de çok gittim ama İzmir diyorum.
Ankarada hiç güzel kız yok olsa kesin tanırdım
Ankara kızları güzel İzmir kızları rahattır
Bilemedin kocaeli 😄😄😄😄
İzmır ne Ankarası Ankaralı kızlar kara oluyo
bencede Ankara izmirliler kaşar oluo
İzmirdeki kızlar daha bakımlı
Bir İzmirli olarak tabiki İzmir😏😏😏
ankaranın kızları keko oluyor
Ankara nın tadına bakmıstım fena degıl
İzmir
Ankara
tabi ki İzmir . seksi ve güzel şehrim
İzmir
sen benim mesajlarımımı sildin?
İzmir .
Mugla
Russ
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar