Ergenlik sivilceleri nasıl gecer?

Ben ergenlik siviocelerijden çok çekiyorum. Doktora gittim hatta 1 sender de düzenli olarak gidiyorum ama hala geçmiyorlar. Yüzüme onun verdiği her şeyi sürüyorum. Yani gayet iyi bakıyorum cildime. Ama yok! Olmuyo. Cildime iz kremleri ve sivilceler kremleri sürüyorum. İzleri yavaş yavaş geçiriyor ama yeni sivilceler çıkmaya devam ediyor. Artık bıktım. Onlara bakmaktan yoruldum ama onlar çıkmakta yorulmuyor. Yüzüme yatmadan önce bu kremleri sürüyorum. Sabah normal beyaz sabunla yıkıyorum. (Önceden yıkama jeli de kullaniyordum ama sabun bana daha iyi gelmiş gıbı hissettim.) Ardindan ısırgan veya biberiye otlarini kaynatip suyuyla yüzümü yıkıyorum. Sonra tekrar kremleri kullanıyorum.(Bol bol da temiz hava almayi ihmal etmiyorum.) Aksam saat 8 gıbı yüzümü yıkıyor sabun ve ısırganla. Sonra yüzümü bir süre dinlendiriyorum yatmaya yakın tekrar kremleri sürüyorum. Yani resmen hayatım bunların üzerine kurulu hale geldi ama bunlar geçmiyor! Ergenlik sivilcesi olduğu içindir diye düşünüyorum ama yüzümde tek tük yok ki, mayın tarlası gıbı aksine. Sizce ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun. Ben artık bakmaktan yoruldum. Kremleri falan bırakmayi dusunuyorum. Ama tekrar gidicem doktora bakalım.
Ergenlik sivilceleri nasıl gecer?