Ben ergenlik siviocelerijden çok çekiyorum. Doktora gittim hatta 1 sender de düzenli olarak gidiyorum ama hala geçmiyorlar. Yüzüme onun verdiği her şeyi sürüyorum. Yani gayet iyi bakıyorum cildime. Ama yok! Olmuyo. Cildime iz kremleri ve sivilceler kremleri sürüyorum. İzleri yavaş yavaş geçiriyor ama yeni sivilceler çıkmaya devam ediyor. Artık bıktım. Onlara bakmaktan yoruldum ama onlar çıkmakta yorulmuyor. Yüzüme yatmadan önce bu kremleri sürüyorum. Sabah normal beyaz sabunla yıkıyorum. (Önceden yıkama jeli de kullaniyordum ama sabun bana daha iyi gelmiş gıbı hissettim.) Ardindan ısırgan veya biberiye otlarini kaynatip suyuyla yüzümü yıkıyorum. Sonra tekrar kremleri kullanıyorum.(Bol bol da temiz hava almayi ihmal etmiyorum.) Aksam saat 8 gıbı yüzümü yıkıyor sabun ve ısırganla. Sonra yüzümü bir süre dinlendiriyorum yatmaya yakın tekrar kremleri sürüyorum. Yani resmen hayatım bunların üzerine kurulu hale geldi ama bunlar geçmiyor! Ergenlik sivilcesi olduğu içindir diye düşünüyorum ama yüzümde tek tük yok ki, mayın tarlası gıbı aksine. Sizce ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun. Ben artık bakmaktan yoruldum. Kremleri falan bırakmayi dusunuyorum. Ama tekrar gidicem doktora bakalım.
Cevabın nedir?
Doktora tekrar görünmelisin bencede ve sen demekki çok çok fazla takılıyorsn anlatmanda belli çok kafana takmaman lazım öncelikle böyle şeylerin psikolojik etkisi çok gerçekten ben kendimdede yaşadım burnumu üzerinde çıkıyordu çok kafama takıyordm hadi heryerde çıktıda burnumun üstü ne ya diye sonra takılmamaya başladm alışmış gibi geçti gitti halada ufak sivilceler çıkabiliyor çok ufak ama geçiyor sonuçta takılmayınca hiç bişide yapmıyorm kusursuz insan yok 1peygamberimiz hariç sonuçta takılma herkez yaşıyor ergenlikte sonuçta uğraşma fazlada suratınla sadece kremi sür yıka sıkma vs başka bişi yapma ne diyosa doktor onu yap bırak gitsin aynaya çok bakma kısaca gerçekten takılmaman lazım
19 Yorumla- Soran+1 yıl
Zaten tek başıma ilaç kullanmam. Mutlaka doktora giderim. Dudakları çok fazla kuruttugunu biliyorum. Hatta bütün yüzü çok kurutulur. Bazılarına iyi geliyor ama bazılarına hiç yaramıyor. Mesela bir arkadaşım vardı onu kullandı sonra yüzü acayip kurudu. Yağsız nemlendirici sur dedim dinlemedi gitti el nemlendirici sürdü. Sonra yüzünun her yerine yayildi hatta boynuna kadar. Yani kesinlikle doktora sormadan kullanmam.
- Soran+1 yıl
Şu an neredeyse bütün sivilceler geçti ve cok az iz kaldı cildi parlak ve taze görünüyo inanılmaz hiç böyle bir şey beklemiyordum
- Soran+1 yıl
Gercekten teşekkürler
- +1 yıl
Elma sirkesi ve maden suyu.
- 1 fincan olacak her ikisinin de miktarı.
- Makyaj pamuğu ile yüzüne sür.
- Günlük yap mümkünse günde birkaç kere...01 Yorumla- Soran+1 yıl
Onları daha önce denemistim ama pek etkili değil.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
4Cevap
Onlar kendileri gidene kadar oturdukları yerde iz birakmamalarina özen göster ve sakın onları canlarını yakmak istercesine sıkma sonra acı bir hatıra bırakırlar yüzünde sabret kendileri göç etsin.
10 Yorumla- +1 yıl
roaccutane tek çözüm
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Galiba öyle.
- +1 yıl
oda dudakları kurutuyo
Ergenlik bitince
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
31 i azalt
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz