Şıklardan hangisinin ayak tabanı en güzel sizce?
Scarlett Johansson
Megan Fox
Avril Lavigne
Taylor Swift
Emma Watson

Hayır Benim Dediğim (Belirtiniz)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kesinlikle şıklar da Pınar Altuğ da olmalıydı. Şıklara bakarsan Megan Fox’un ayak tabanları bence kusursuz. Parlak , pürüzsüz gözüküyor. Bi insanın ilgisini çekip baktıkca bakası gelecek bir ayak tabanına sahip. Tabi sonuç olarak ayak tabanının güzelliği en detaylı yakından bakarak olur ponza iyi yapılmışsa pürüzsüz dümdüz harika gözükür fakat ponza yapalı biraz uzun süre olduysa hele sahilde ise kumlar taşlar taban derilerini yorar biraz bakımsız gösterir.
ahah nasıl bir fetişlik bu , çok ilginç soru 2 kez okudum ben mi yanlış gördüm emin olamadığımdan. seçeneklerden E diyorum.
Daha güzelleri de var ama buradakiler arasında en iyisi Mrs. Lavigne bence.
Cevap
23Cevap
ünlüler bitti, şimdi ayak tabanlarına geldi... fantazi dünyaları çok bolmuş..
Kesinlikle Megan Fox hiç tereddüt etmem şu yaşıma geldim geleli kendimi ayak fetişisti olarak bilirim tecrübeliyimdir kesinlikkle
Tabiki avril. Fakat senin o ayaklarına neler yapacam neler. Elimden kurtulamayacak onlar.
Hepsi olur, ayaklarına tapmama kim izin verirse o olur benim için.
aslında Megan Fox ve Emma Watson da çok iyi ama fotoğraf açısı olarak bana en çok Scarlet hitap etti 🫠
Benim favorim Eva Longoria. Kadının hem ayakları hem götü çok güzel
Şıklardakilerden Emma Watson ama ayağını en çok beğendiğim Emma Stone
ayak güzel olabilir mi ya çok tiksinç
Evet güzel olabilir.
Bence de olamaz. İyyy 😂
Nasıl yani? O halde Ayaklarına neden bakım yapıyorsun? Neden oje sürüyorsun? Yani bir insana karşısında ki kadının eli , ayağı , saçları , ağzı vs her yeri güzel gelebilir ilgisini çekebilir mesela sevdiğin adam ayaklarını beğense onlara zaafı olsa ne cevap vereceksin? Ayak bu ıyy beğenme vs mi diceksin? Ayak fetişisti değilim fakat kadın ayaklarına zaafım var görünüşü güzel olan ayaklara bakmak hoşuma gider ve bundan çok eminim ki bunu yaşayan ayaklarına bakmayı seven bir adam varsa karşısın da çok hoşuna gider o yüzden yargılama bence başına gelirse aslında hoşuna gittiğini farkedeceksin. Ayaklarına pedikür yaptırıyormusun? Oje sürüyormusun? Bunları yapıyorsan hoş gözüksünler diye yapıyorsun değilmi? O halde karşında ki adam da hoş gözükmesini sağladığın ayaklarına zaafı olabilir ve onlar hoşuna gider. Bu ara da yakların çirkin sanırım o yüzden bu cevabı verdin 😅😅
Ne bileyim ben. Ayak sonuçta.
Ayaklata dijkat etmiyorum
Daha saçma bir soru olabilirmiydi acaba
Uza o zaman.
KS de bunlardan daha güzelleri var
Megan Fox'unki çok güzel 😍🦶
Kızdan ayak fetişi mi olur ya :/
Ayak fetişi olmaz fetişisti olur doğru.
İnsan kendinde olmayanı ister mantıken. O kızlardaki ayağın aynısından sende de var bu neyin merakı? Hem arkadaşların biliyor mu?
Senin ayaklarda iyi
Aq Türklerinki daha iyi
Scarlett Johansson
Senin tabanı tek gecerim
Soru kalmamış 😂
Pınar Altuğ
megan iyiymiş..
hepside çok güzel
Liv Taylor
Bu nasıl soru ya 😂
Avril ve senin 😁👍
Soru mükemmel