Bir kaç hafta önce A101 den kalem parfüm aldım kodu K5 ama kodun hangi koku olduğunu göremedim kutunun üzerinde yazıyor Google resimlerden de arattığımda kolinin üzerini okuyamadım bilen yadan A101 de çalışan ya da şu an A101 de olan hangi kokuya eş değer olduğunu görselleyebilir mi? ya da ismini :( a101 kalem parfüm kodları nelerdir?
Toplam 12 kalem parfüm çeşidi var. 6 tanesi erkek parfümü 6 tanesi de kadın parfümü. Hangi kalem parfüm kodu hangi parfüm oluyor tek tek açıklayayım.
1-) K1-Barby
K1 kalem parfümü Barby parfümü oluyor. İxir markasına ait bir parfüm. Kadın parfümü oluyor. a101 kalem parfüm listesinde en uygun fiyatlı olanı. Kokusu ise çiçeksi. İçinde vanilya, gül gibi çiçekler var. Fiyatı normalde 40 TL. Kalıcılığı hiç iyi değil ama. Bir iki saate kayboluyor. Benim beğendiğim bir kokusu yok.
2-) K2 - Pour Femme
K2 kalem parfümü Pour Femme oluyor. Lacoste markasına ait bir parfüm. Kadın parfümü oluyor. a101 parfüm kullananlar bu parfüme hayran çünkü Lacoste'un en sevilen parfümlerinden. Kokusu karışık aslında. Baharatlı, turunçgil, çiçeksi ve oryantal. İçinde yasemin, biber, bergamot, kadi otu, gaiac, erz ağacı ve gülhatmi var. Orijinal fiyatı 579 TL.
a101 kalem parfüm çeşitleri
3-) K3- Sexy Grafitti
K3 kalem parfümü Sexy Grafitti oluyor. Escada markasına ait bir parfüm. Kadın parfümü oluyor. Çiçeksi ve meyvemsi bir kokusu var. Yazı hatırlatıyor. İçinde müge, ahududu, kaşmir ağacı, çilek, şakayık ve zambak var. Normal fiyatı 270 civarında. Kalıcılığı çok iyi yalnız.
4- K4 - Amor
5-) K5 - Lady Million
6-) K6 - Weekend
Bu saydıklarım hep kadın parfümleriydi. Şimdi erkek parfümlerini listeleyeyim size.
7-) E1- Acqua Dı Gıo
E1 kalem parfümü Acqua dı gıo oluyor. Armani markasına ait bir parfüm. Erkek parfümüdür. Fresh sıcak bir kokusu var. İçinde bergamot, paçuli, yeşil mandalina, biberiye, neroli, kaya gülü bulunuyor. Kalıcılık oranı çok yüksektir. Normal orijinal fiyatı 375 TL.
8-) E2 - Hugo
E2 kalem parfümü Hugo oluyor. Hugo Boss markasına ait bir parfüm. Erkek parfümü oluyor. Çiçeksi ve odunsu bir kokusu var. İçinde meşe yosunu, karanfil, çam ağacı, nane, vetiver, greyfurt ve silhat var. Kokusu klasiktir ve çok beğenilir. Fiyatı orijinal olanın 559 TL.
a101 kalem parfüm kodları neler?
9-) E3 - Black Code Man
E3 kalem parfümü Black Code Man oluyor. No Nome markasına ait bir parfüm. Erkek parfümü oluyor. Odunsu bir kokusu var. İçinde sedir, misk vs var.
10-) E4 - One Million
11-) E5 - Lacoste Red
12- E6 - İnsense
Bunlara ekstradan söyleyeceğim extrem kalem parfüm de var A101'de. O da kalem parfüm şeklindedir. Fiyatı da 25 TL civarıdır.