Kirpiklerim düz benim. Kıvırıcıyla kıvırıyorum. Sadece kıvırıcıyla kalsa daha iyi daha kıvrık :D Rimeli sürüyorum 5 saniye sonra kirpiklerim düşüyor? Nasıl sürüyorsunuz bu mereti ya ben mi beceremiyorum. Kullandığım rimel Maybelline lash sensational
Iste o 30 sn. olacak ayricada rimeli surerken basinin altina kucuk bir ayna al basin dik gozlerinle asagiya bakarak rimeli oyle sur tam kirpik dibine bastirarak karsiya bakip surunce tam bastirip ittiremiyosun kirpikleri cunku. Eyer kirpiklerin benimki gibi baya duzse iyice kivrik olsun istiyosan rimel surme islemi bitip kuruduktan sonra kiviriciyla bidaha kivir ala dikkatlice koparabilirsin cunku o zaman varya uhuuu bir kivrik oluyolar ama surekli yapma her gun falan kirpiklerin bir zaman sonra b*ku cikabiliyo :D
Dikkatli yapinca kopmuyo ki bir kere dene zaten daha yapmadan duramiycaksin cunku cok guzel kivriliyo kirpikte rimel oldugu icin dusmuyoda kirpikler. :D
aynen ama evde kalmadın yakında akıllı ev teknolojilerini herkes kullanacak sen yattığn yerde yemeği getirecek ozmn tembellik yapabilirsin ama şöyle bir sorun var ev işi görülsün diye evlenen erkekler artık protesto edecek bunu daha nee evleneyim diye yine bir risk oda :D
En İyi Cevaplar