Güzellik & Bakım Saç boyası 55.46 ile 8.74? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor arkadaşlar şu an sacimin uç tarafları kızıl ustler ise kestane rengi ve yukarıda yazdığım boyaları karıştırıp saçımı boyasam olur mu daha açık bir kızıl için? Saç boyası 55.46 ile 8.74? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Duru_melek Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 69% +1 yıl Riske girme bence 1 5 Yorumla Soran +1 yıl 2 senedir kızıl kullanıyorum ve daha açık olması için denemek istiyorum kapaliyim sorun olmaz herhalde 😁 Yorumla Duru_melek +1 yıl Ahahah dene bakalım çok merak ettim bende tutuşabilecekmisin 😂 Yorumla Soran +1 yıl dua et olsun bu akşam deneyecem inşallah 😊 Yorumla Duru_melek +1 yıl Hadi inşallah tutar :) Yorumla Soran +1 yıl 😊 inşallah. d Yorumla
Deckel Takip Et Xper 7 Yaş: 42 +1 yıl kapaliysan kim gorucekki saclarini😲 0 2 Yorumla Soran +1 yıl kendimmm Yorumla Deckel +1 yıl 🤔ok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Riske girme bence
2 senedir kızıl kullanıyorum ve daha açık olması için denemek istiyorum kapaliyim sorun olmaz herhalde 😁
Ahahah dene bakalım çok merak ettim bende tutuşabilecekmisin 😂
dua et olsun bu akşam deneyecem inşallah 😊
Hadi inşallah tutar :)
😊 inşallah. d
kapaliysan kim gorucekki saclarini😲
kendimmm
🤔ok