Vücudunuzda piercing var mı? ya da yaptırmayı düşünüyor musunuz? Şu piercingleri yaptırmayı düşünüyorum bu konuda tecrübeli olanlar ne kadar acıdığını söyleyebilir mi?
Piercinglere bayılırım ama çok olmadığı sürece ben 15-16 yaşındayken, ergenliğin zirvelerindeyken, burnumun, dudaklarımın, kulaklarımın, kaşımın, yanaklarımın, belimin, parmaklarımın, bileğimin, köprücük kemiğimin, dilimin, göbeğimin her yerine piercing yaptırmıştım bir-iki hafta geçtikten sonra çoğunu çıkarttım şükürler oldun ki hiçbirinin izi kalmadı şu an kulaklarımda, göbeğimde ve dilimde var çünkü kulakta hoş duruyor özellikle maqskülen kıyafetlerle, göbeğim ince olduğu için bir zariflik kattığını düşünüyorum, dilimdeki de gelecekteki çocuklarım, eşim için öyle işte severim güzeldir bu arada yapıldığı yere göre acısı değişiyor aşırı dayanılmaz denebilecek bir acısı yok korkman yersiz
Ayıla bayıla yaptırdım valla ben. Acısıda yaptırdığın yere göre değişebilir ama bende acımadı. Sadece ilk hafta yatarken veya dokunduğunda biraz sızlıyor. Ama çok istiyorsan yaptır valla düşük belli kotla çok güzel duruyor:)
Bu tarz piercinglerin her aman atma riski olur. Bende 2 aydır varlar, bir sorun yok şimdilik. Bazen aylarca, hatta yıllarca sorunsuz durduğu halde bir anda vücudun tepki verebilir. İşi iyi bilen birine yaptırırsan uzun süre kullanma şansın artar.
Zaten mutlaka iyi bir yerde yaptırıcam ama öyle atma işini ilkez duyuyorum birde nasıl direk içine mi takılıyor yoksa göbekteki gibi mi? Anlatabildim umarım 🙂
Dermal piercing vücudun her yerine yapılabilir. Bende olanlar surface piercing. Bildiğin göbeğe ya da kaşa yapılan piercing gibi. Aynen şöyle duruyor: https://i.hizliresim.com/8dyOPQ.jpg
Meme ucunun acıdığını biliyorum çok yakın bir arkadaşım yaptı öleceğim sandım dedi o kadar acıyormuş yani cesaret edemem ona ben daha üst kısımlarına düşünüyorum bilmiyorum ya çok fazla acımaz umarım 🙂
La yok acıyor ama öyle adam öldürecek kadar değil. Acısı 3 saniye sürüyor. Hazır el atmışken meme ucuna da yaptır tam takım olur asdfgfsasdf Acısından korkma. İstanbul'da isen eli hafif bir piercingçi abiyi tavsiye edebilirim.
15 yaşlarımdayken çok hevesliydim ama artık hoşuma gitmiyor. Çok acımıyordur muhtemelen. Sadece bir defa burnumu deldirme deneyimim oldu. :D Sayılıyorsa, acımıyor.
bayılırım. önceden kaşım ve alt dudağım delikti. Şimdi sadece üst dudağımı deldirdim. dilimi de deldiricem. ve smile birde adını unuttum ama burunu deliyorlar ya ona da bayılıyorum. ve tam bu boyun kısmında oluyor boşluk olan yerinde o da güzel duruyor.
Piercing seviyorum. Göbek ve dudakta kullandim 3 sene Şu an kaşımda ve kulağımda tragus var. Dermal görseldeki etin içine yapiyor. Acıtıyormuş ama dayanilmicak kadar degil kisinin prof olmasina bagli bence acemi biri daha kötü yapar ben tam elmacik ortasi seviyorum kolye ucu gibi duruyor
-Bazı bölgelerde severim. -Kaşta özellikle beğeniyorum. Göğüs uçlarında ya da özel bölgede de hoş durabiliyor. -Vücudumda piercing yok. -Piercing yaptırmayı şimdilik düşünmüyorum;sanırım, hiçbir zaman yaptırmayacağım. *Gecen bol olsun.*
sakın sakın yaptırma gerçekten çok itici duruyo bence yaptırmamalısın. hem can yakıyo hem de güzel göstermiyo. kuzenimde göbeğine yaptırdı ve canı çok yaktığını söylüyo ne olsa eti deliyolar
Benimde göbeğimde vardı fakat attı ama orası yara oldu ve kötü duruyor aynı yere bidaha yaptırmak istiyorum acaba biraz beklemeli miyiim onu çok sevmiştim 😢😢😢
resimdeki gamzeler iyi durmuş evet, ayrı bir seksilik ayrı bir aura katıyor ;) sende gamze var mı, durumunu bilmiyorum ama bundan daha iyiyse hele gamzelerin çok daha iyi durur kesin? :p
sırf farklı görünmek ve psikolojik yönden güzel hissetmek için hem vücuda zarar veriyorsunuz hem de eskiden boğalara yapılan bir uygulamayı insanlara uyarlayıp moda adı altında çılgınlık yapıyorsunuz.
En İyi Cevaplar