Kaşık Bu arada bu vücut tiplerinin göğüs-bel-kalça oranına göre yapıldığını sananlar yanılıyor:) Bu vücut tipleri omuz-bel-kalça oranına göre belirleniyor:) Yani "kum saati" vücut tipindeki birinin göğüsleri 70 beden olup kalçası 90cm olabilir. Birisi "kum saati" vücut tipine sahip olup olmadığını merak ediyorsa omuz hizasına ucunu dayadığı mezurayı ya da ipi düz bir şekilde aşağı bırakmalı. Eğer kalçasıyla tam olarak aynı hizadaysa "kum saati" vücut tipindedir ama kalçaları, omuzlarından daha dışarıda ya da içeride kalıyorsa vücut tipi "kum saati" değildir. *Gecen bol olsun.*
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tatlım ben hep göğüs-kalça ölçüsü diye biliyordum senin yorumuna göre kum saati oluyorum.. Teşekkürler bilgi için..😊
Karışık abartı olmuş. Kumsaati iyi , koni ve cetvel fena değil. Ayrıca karışığı esmer yapmışlar diğerlerinden fazla dikkat çekiyor yanıltıcı olmuş. Ben onu değerlendirmeye almazdım.
Açıkça söyleyecek olursam, sağlıklı ve fit bir vücut her zaman ön planda. İnsanın kendi bedenini seven ve onunla iyi geçinen hali. Koca koca et, koca koca kilo değil. Ama tabii ki herkesin zevki farklı, bazıları şişko, bazıları zayıf, bazıları normal. Sonuçta kendi bedenini seven ve onu besleyen kişi her zaman güzel durur.
@limonata8374 hiç de güzel değil ne yazık ki sürekli fit kalman gerek kilo aldığın zaman kötü duruyor elma tipinde. Ama benim kilom şu an sırıtmıyor çünkü vücudum orantılı. Ama zevk meselesi tabii bir şey diyemem 😊
En İyi Cevaplar