bikini bölgesine dövme yaptırmayı düşünüyorum çok hoş duruyor bence nasıl bir şey yatırabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Dövme hiçbir yerine yaptırma eğer imanin varsa dediklerime kulak ver musluman bir kişi dövme yaptırmaz çünkü dövme yaptırana peygamber lanet okumuştur bela okumustur peygamberin bir kisi bela okumasini Allah kabul eder hemen inanmiyorsan istediğin hocaya sor eğer imanin yoksa nerene istiyorsan yaptir karar senin sonuçlarına sen katlanacaksin benden söylemesi arastir googledan dediklerimi karar senin sağ koluna Allah sol koluna peygamber göğsüne kuran yazan dogme yaptırsan eger haramdir lanet vardir tehlikeli bir durumdur haberin olsun caiz degildir arastir dediklerimi cevap yaz bana lutfen
010 Yorumla- +1 yıl
müslüman degilim
- +1 yıl
o zaman bu yazdıklarım senin için geçerli değil istediğin yere istediğin şekili dövmeyi yaptırabilirsin benim insanların inançlarına saygım var ama şunu unutma sen müslümanlık dışı hangi dine inanıyorsan veya inanmıyorsan yanlış bir yoldasın haberin olsun seni müslümanlığa davet ediyorum çünkü tek din allah katına en doğru ve tek kabul olunan din islamdır bunun kanıtınıda son kutsal kitap olan hiç bozulmamış ve günümüze kadar gelmiş olan kuranı kerimin ali imran suresinin 19 ayetinde Allah söylemiş ve başka bir ayettede ali imran suresi 85 ayetinde kim islamdan başka din ararsa o aradığı din ondan asla kabul edilmeyecek ayeti var karar senin gene bakara suresinin 256 ayetinde dinde zorlama yoktur ayeti vardır isteyen istediği şeye inanır ama islamdan başka inandığı bütün herşey batıldır boştur Allah katında kıymeti yoktur şimdi karar senin üzülereke söylüyorum sana eğer islam dini dışında ölürsen kuranı kerimin hükmüne göre kafir hükmünde olacaksın ve asla cennete giremeyeceksin
- +1 yıl
Dövme ile ilgili baya birşeyler yazmışsın düşüncelerine saygı duyuyorum dogru yanlış diye birşey demiyorum ama söyle birşey yazmışsın dövme yaptırana peygamber efendimiz lanet etmiştir beddua etmiştir yazmışsın buna çok şaşırdım alemlere rahmet olarak gelen Peygamber efendimiz İslami tebliğ etmek için Taif'e gittiğinde orada kendisine kötü davranışlar sergilenmesine rağmen dönüş yolunda taşlanmasına mübarek ayakları kanlar içinde kalmasına ragmen Allahü Teala o sırada onlar aleyhinde yapacağı bedduanın kabul edileceğimi isterse onları helal edeceğini bildirmiş fakat peygamber efendimiz yinede hayır yarabbi belki bunların neslinden sana ibadet edecek müslümanlar doğar demiştir böylesi durumlarda kendisine böyle davranılmasına rağmen beddua etmeyen rahmet peygamberi dövme yaptırana lanet etmiştir beddua etmiştir diyorsun şimdi bu soruyu soran arkadaş dövme yaptırsa sonradan Allah nasip etme müslüman olsa bu arkadaşın üzerinde rahmet peygamberinin lanetimi olacak? Bunu merak ettimde?
- +1 yıl
Baktık kopyala yapıştır yapmışsın gördüm ama orada dövme yapana ben lanet ediyorum benim lanetim üzerine olsun Allah dövme yapanıda yaptıranıda helak etsin diye bir beddua göremedim ben Allah lanet etsin demiş orada demi peygamber efendimizin kimseye lanet ettiği beddua ettiği olmamıştır sadece müslümanlara değil alemlere rahmet peygamberi olarak gelmiştir peygamberin laneti demem yanlış orada ayrıca bu kadar Müslümanlık üzerinden konuşup tutup Wikipedia bilgileri ile konuşma bence tahmin etmiştim Google girip kopyala yapıştır yapacagını tamda umduğum cevap hayırlı günler sana kardeşim :) :)
En İyi Cevaplar
Şöyle birşey hoş olurdu yalnız abartıdan kaçın
02 Yorumla- +1 yıl
buda güzel ama sıradan
Yaptir cok seksi duruyor
21 Yorumla- +1 yıl
elbete =) =)
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
45Cevap
Daha cok gorunecek bir yerine yaptir derim. Tamam orada da guzel durur ama cogu zaman sadece sen goreceksin. Ozellikle kis aylarinda bakimsiz biraktigin zamanlarda altinda kalan dovme cirkin gorunur bence 😐
00 Yorumla
+1 yılİnternette araştır fakat evli isen eşinin bekar isen sevgilinin düşüncesini al bir durum olacağı zaman tiksinmesinler
06 Yorumla- +1 yıl
tiksinmeden ne var bunda
- +1 yıl
tiksinecek*
- +1 yıl
Hani malum birşey olacak olur iğrenebilir
- +1 yıl
Omuza kürek kemiğinin oraya yaptır daha güzel hoş duruyor bayanda
- +1 yıl
oraya da düşünüyorum 🤣
- +1 yıl
Benim eski arkadaşlardan bir tanesinde vardı hoşlanmadığımı söyledim omuz kürek kemiği arkası iyidir
Bikini Bölgene doğru çekilmiş bir ok ve yay.
Vücut pürüssüz olmalı 😘11 Yorumla- +1 yıl
olabilir evet
+1 yıliki konu var. dövme yapacak kişiye orayı gösterecek kadar rahatsan ve canının acısına (hassas bölgedir) dayanabileceksen olur...
diğer konu o dövmeyi kim nasıl görecek. görmeyecekse dövmenin anlamı kalır mı?06 Yorumla- +1 yıl
havuza girerim sürekli plaja giderim bikini giydiğimde görünecek ayrıca rahat biriyim evet ama kadın dovmeciye yaptırmayı düşünüyorum
- +1 yıl
o zaman güzel bir durum.. açık tenlisin... sana yakışır.. bir tavsiye dövmenin bir kısm bikini altında kalacak şekilde olsun... görünmeyen kısım gizem yaratır... mini eteğin gizem yaratması gibi... kalçana yaptıracaksan tamamı tanga giydiğinde filan görünsün
- +1 yıl
aaa çok mantıklı teşekkürler 😅
- +1 yıl
bişey değil... hatları derli toplu minyon yüzlü bir kadınsın... minimalist bir dövme yakışır...
gülmek te çok yakışır sana - +1 yıl
teşekkür ederim önerilerinizi dikkate alacagim:)
- +1 yıl
:) sevindim
oraya yaptiranlar eminim dovmeciyi yasatmisrir aci ile zevk bir arada
08 Yorumla- +1 yıl
anlamadm
- +1 yıl
- +1 yıl
kadın dövmeciye yaptiracagim
- +1 yıl
aman hevesimizi alalım sonra bakarız 🤣
yaptirma baska eller ozel. bolgenj gormesin. dokunmasin. sonucta. elle temas oluyo
02 Yorumla- +1 yıl
kuaförde de görüyor temas oluyor 🤣🤣 kadın dövmeciye yaptiracagim
+1 yılGo..
01 Yorumla- +1 yıl
Ben daha ufak bir şeyler düşünüyorum büyük dövmeler kaba geliyor bana
seni anlatan ve ifade eden bir şey olmalı ve hayatın boyunca sıkılmayacağın bir şey.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 446 cevap paylaştı.
+1 yıl.
Yaşlandığında nasıl durduğuna da bir bak.
.00 Yorumla
+1 yılBir kız arkadaşım da gördüm djjssh cin Ali çim biçme makinesi yapmıştı komikti ama güzeldi gkdjsj
02 Yorumla- +1 yıl
komik bir şey aramiyorum ben güzel hoş bir şeyler arıyorum 😅
- +1 yıl
Tamam komik ama güzeldi yAni 😌 o bölge de fazla bir şey yapılmaz diye düşünüyorum
gereksiz bence sırf buraya yapılan dövme yüzünden sevdiğim insanı silerim
06 Yorumla- +1 yıl
benim vücudum benin tercihim sevgilim vs bu yuadem ayrılacaksa yolu açık olsun 🤣
- +1 yıl
Hiç umurumda olmaz 🤣
- +1 yıl
sevgilisi sırf bu yüzden terk ediyorsa yeterince sevmemiş demektir
Sorularım olacak sana buradan soramam mesaj da kapalı?
00 Yorumlaboynuz gibi dovme cesidi var tattoo Ankara yaz dovmeleeer cesidine bak hele guzel durur
00 Yorumla
+1 yılİğrenç duruyor ne hoşuna git ayak bileğine yaptır daha iyi
00 Yorumlaevlenince yaptır 😀😀 ama sirt kalca ustu guzel oluyor 😀
014 Yorumla- +1 yıl
orasida güzel evet neden evlenince 🤣
- +1 yıl
ipli bikini felan giydigimde de görünebilir ama sırf kocam için yapacak değilim yaparsam kendim için yaparım 😅
- +1 yıl
plaja gidiyorum sürekli havuza giriyorum🤣🤣 kimsenin kuzusu olmam ben bir kere 😒
- +1 yıl
https://i.hizliresim.com/aGb345.jpg ornek bu 😀
- +1 yıl
sırtta ki çok guzel
- +1 yıl
kalçaya yaptırmam yok 🤣
- +1 yıl
beğenmedim bunu
+1 yılBence yaptir cok seksi duruyor cok yakinima yeni yaptirdik ben begeniyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende kalcaya istiorim bel kemigine
10 Yorumla
+1 yılTam vajinaya kelebek yaptır😀😉
02 Yorumla- +1 yıl
ogg 🤣
- +1 yıl
Güzel ve seksi olur😉
deniz Kızı yaptir harika durur o bölgede
02 Yorumla- +1 yıl
olabilir
+1 yılKalca ustu gul olabilir
01 YorumlaKus kondur kanat cirparken melodi dokulen
00 Yorumla
+1 yılYaptırma bence güzel durmuyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Ben beğeniyorum
- Moda & Stil konusunda 732 cevap paylaştı.
+1 yılYilan dövmesi yaptir kivrak anladin sen onu 👍👍
00 Yorumla Sarmaşık görmüştüm hoş duruyor
00 YorumlaVücudun pürüzsüzse yaptır
01 Yorumla- +1 yıl
pürüssüz
+1 yılFil hortumu yaptir 😂
00 YorumlaTavsiye etmem acikcasi
03 Yorumla- +1 yıl
neden
+1 yılAkrep olabilir mesela
03 Yorumla- +1 yıl
akrep ne alaka burcum yengeç 🤣
- +1 yıl
Yengeç yaptır ozaman girmeye kalkan herşeyi kıskaçlarımla kaparım hesabı, 😊
- +1 yıl
ahahah komikti bu 🤣
+1 yılitici bence erkek gözüyle
00 Yorumla
+1 yılKimse göremedikten sonra :D:D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBN yapim nasil bir tarz istion
00 Yorumla
+1 yılKorkan boğa
01 Yorumla- +1 yıl
ciks 😐
alev dövmesi yap ;)
00 YorumlaModa & Stil konusunda 4,1b cevap paylaştı. Gerek yok kıyma bikini bolgene
00 Yorumlagörebileceksek yaptır
00 Yorumla
+1 yılkestaneye yaptıracaksan örümcek ağı yaptır
00 Yorumla
+1 yıldövme dedin beni benden aldın mesaj at bana
01 Yorumla- +1 yıl
? ?
çok anlamsız
10 Yorumla
+1 yılhoş değil
00 Yorumla
+1 yılhmmm tam neresinde