Ruj sürünce ben de kendimi daha güzel hissediyorum gerçekten, bu araştırmaya katılmadan edemedim. :) Gerçi benim dudaklarım ince ve rengi açık, belki dolgun dudaklılarda doğru değildir bu :D

Her neyse, siz kendinizi ne zaman çekici hissediyorsunuz?

Makyaj yapmıyorum ve makyajsız halimi daha çok beğeniyorum gerçi bu henüz adam akıllı hiç makyaj yapmamış olmamdan kaynaklı da olabilir ama her zaman için "fresh" tercihim. Konuyu illa ruja bağlayacaksak rujdan ziyade "lip gloss" sürdüğüm zamanlarda kendimi daha çekici hissediyor olabilir. O ıslak ve parlak görünüşü seviyorum.
*Gecen bol olsun.*
rujsuz daha iyi gibiym sanki bilemiyorum makyajı seviyorum yapmadan duramıyorum ama doğallık her zaman daha iyi gibi
çekici hissediyor! ama çekici değil. kadın değerli olduğunu kadın önemsendiği hissedince çekici olur hissetmekle yetinmez olur.. olmak ve hissetmek arasında farklar var çokça fark var
Türk kızlarımız sağolsun, sarı dişler üzerine sürdükleri kırmızı ruj yüzünden, rujun hiçbir çekiciliği kalmıyor.
Cevap
42Cevap
topuklu ayakkabı giyince
https://gifgalaksi.com/upload/ta1.gif
Çooook uzaktan bakınca, azıcık da bulanık ve karanlık olursa kendimi Adriana Lima ya benzetiyorum 😂
Dediğim gibi bayaaaa bir uzaktan bakman lazım :D
çok kadın gördüm ruj sürdüğü halde harun abi gibi ter kokan :(
Makyaj yapmıyorum hiç makyaj olarak kendimi çekici hissettiğim alan kirpikler rimelle uzunluğu daha da ortaya çıkıyor bu hoşuma gidiyor
Ben rimel ve göz kalemi sürdüğüm zaman çekici hissediyorum çünkü bakışlarimin derinleştiğini düşünüyorum :)
Yazın beyaz şort ve hafif bol bir tshirt giydigim zaman :-D Ha bide ıslak saç ile dolaşınca.. zaten saçlarım düz suda iyice dümdüz oluyor :D
makyajsız güzel olduğumda çünkü makyaj yapınca kendimi daha çok insanların gözüne fiitre koymuşum gibi hissediyorum makyajsız güzel olunca özgüven patlaması oluyor burdan bütün kızlara ve erkeklere Maşallah diyerek konuşmamı bitiriyorum:)
Kendimi pijamalarımı giydiğim zamanlar çekici hissediyorum. Misal yatak çekiyo beni resmen uyku diyo gel uyu diyo jdşdndlmdöc
saçımı yeni kestirip ilk fönünde gezerken ve topuklu ayakkabi giydiğimde bakm yapmayi seviyorumbakmliysam iyi hissederim her an😂😂
Rimel sürdüğüm zaman. Benim için olmazsa olmaz makyaj malzemem rimeldir.
Ruj olmassa olmazımdır. Her gün sabah uyanınca muhakkak rujumu sürerim , tabi çıkmayan ruj olduğu için tazeleme derdimde olmuyor..
Dudaklarım baya iri, eski ppmden hatırlayan olabilir. Her neyse mat ruj sürdüğümde ben de kendimi mutlu hissediyorum.
dudaklar seksi bir çekicilikle erkekleri kendine çeker renkli olması görsel olarak daha da dikkat çekici yapar
ben uyandigimda cok minnos oluyorum bence. dagilmis saclar falan.😅
Alakasi yok hergun sürüyorum hicte oyle hissetmem 😂
her an çekici hissedebilirim kendimi ama öyle aşırı makyaj ürünü kullanmam sade bir parfüm yeter bana
Ben ruj sürünce dudaklarımi parçaladığım için bıraktım
banyodan yeni cikinca cok seksiyim dostum yuzume nur iniyor
çekici oldugumda cekici hissediyorum. ama ruj surunce cekici hissettigim dogrudur
ruj sürmek çekicilik gösterisidir
bende kendimi.. genelde beyaz gömlek giyince cekici hissediyom:)
spor yaptıktan sonra kendimi inanılmaz cekici hissediyorum
Sevgilimle baş başa olduğum zaman, giyinip süslendiğim zaman
ben ruj kullanmıyorum.. o zaman çekici değil miyim? 😱😱😱
Ben göz makyajı yaptığımda daha çekici hissediyorum. Ruj olsa da olur, olmasa da olur :D
hepp her halimin ayri bir cekiciligi var ya, ovmek gibi olmasin :P
Duştan çıktıktan sonraki halim yüzümde hiçbir şey olmadan
aynen doğru ruj sürünce ve saçlarımı maşayla dalgalandırınca :)
Aslında sıfır makyajla bile güzelim. Kendimi çekici bulmadığım bir an yok
hissederim dipliner ve ruj ayrı bir güzel benim için ince de değil ama çekicilik oluyo :)
Ruju çok hafif sürerim. Ama ben her zaman çekiciyim 😎
Dans ederken ve güzel giyindiğimde kendimi çekici hissediyorum :)
Makyaj yaptigimda, birde cok cekici giysiler giydigimde, acik falan
bu soru kızlara sorulmalıymış erkekler napsın ruju😜😂ruh dolgun dudaklarda daha güzel oluyor
Güzel, yakışıklı ve fiziği iyi olmayan istediği kadar söylesin, çekici falan olamaz.
Bakımlı olduğum ve güzel giyindiğim zamanlarda kendimi çekici hissediyorum.
Evet ruj gercekten seksi hissettiriyor. Ama ben kendimi biraz iddiali olacak ama her zaman seksi hissediyorum😄
Kızların makyaj yapmalarını sevmiyorum doğal güzelliklerini kapatıyorlar
her anlamda çekıcı hıssetmıyorum ben. her kadın dıyede genelleme yapmayalım.
Özellikle bordo ruj görünce böyle hissediyorum. Ha birde allık..
Ben kendimi daha çok futbol sahasında çekici hissederim. Özgüven tavan oluyor.
evet o bendede var. Likit mat ruj sürünce daha iyi gözüktüğümü düşünüyorum
Ne fark eder ki olsa da olur olmasa da çaba göstermeye değmiyor kimse
Böyle güzel giyinip saçımı başımı yaptırınca falan 😂
bir zamani yok oylede hissetmiyorum. Gunluk bakimimi yapip isime gidiyorm ordanda eve. Sıradan hayat iste. Cekicilik soyle dursun..
Ben de katılıyorum. Dudaklarım biraz dolgun ama rujla daha çekici oluyor tabii ki💋
sadece makyajla degil insan herzaman özgüvenli olmalı bence.
Ruj kullanmiyorum ama bazen çekici geliyorum kendime 🤔
Aynaya daha sik bakarsan her zaman cekici gelirsin kendine bnce 😂
@zambakzumbak nasıl oluyor o 🤔 baktıkça seviyor musun kendini 😂😂 bilimsel bişey mi
Yo arasıra baktigin icin bazen cekici buluyosundur, hep baksan hep bulursun 😂
@zambakzumbak ya🙈🙈🙈 belki sen güzel bakıyorsundur 🙃
Onun da etkis vardir tabi 😂
İltifat ettiklerinde 😃 Saçların güzel olmuş falan dediklerinde 😃
Rujlu kadın görimce öpesim geliyor bende sorunmu acabe
Bilim adamları araştırmadımı ya bunu o kadar boş bilim adamı varmış ki bu siteden öğrendim ben
makyajı tamamlandık 30 saat kendini çok iyi hissediyorum sonra gözüm alışıyo
Fondotenimi sürdügümde ve saçlarım açık olduğunda 😊
Çekici gözükme gibi bir çabam yok kendimi beğenmem yeterli.
bıyığımda yoğurt kaldığı zaman
Saçlarım varken tarayınca çekici buluyordum kendimi
ben her zaman öyle hissederim
Doğru ve sevdiğin bir elbiseyi giyince felan :d
Güne dinç ve özgüvenli başladıysam
saçlarımı bıraktığım zaman
Eyeliner sürüp saçımı düzleştirince
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar