Kızlar kızlar. Makyaj yapmaya 3 ay öncr başladım. Hergün eyeliner denemesi yapıyorum kutularca kulak pamuğu temizleme aşamasında ziyan oldu. Çok kuyruk istemem sorun kuyrukta değil. Kirpik dibime çekemiyorum ben. Sorun orda. Resimdeki gibi eyelenir çekebilmek istiyorum kuyruk daha kısa ve genel olarak daha ince de olabilir. Ne yapmam lazım?
işte aylinerın ucu kaşının ucuyla aynı mesafede olmalı yaniii nasıl anlatsam küçük bir mantı al serçe parmağın kadar uzunluğu olsun gözünün yanından kaşın varya onun ucuna doğru yapıştır aylinerini istediğin uzunlukta çek ve bantı kaldır dümdüz olucak. İnşallah anlatabilmişimdir karışık yazdım anlamadigin olursa sor tekrar anlatayim
göz kapağına koymıcan bantı gözün yani var kaşına doğru olan oraya koyucaksın düzgün kuyruk yapabilmen için bende çekemiyordum şimdi elim alıştı azıcık işte kendi halimde yapıyorum bir elinle gözünü kapat ama bastırma gözüne acır ondan sonra yavaş yavaş ince çekmeye başla taşıdığın zaman ıslak mendille sil
bendede vardı hatta bir ara aylinerı gözümün içine soktum beyaz yerler siyah olmuştu böyle yapa yapa öğrencen elin alışacak biz ne kadar şunu bunu yap desekte senin elin alışık değil ve kolay yolu yok bant yapma gözün acır kaşıkla yapacaksan çok odaklanma çünkü unutuyorsun kaşık olduğunu gözüne bastırıyorsun çünkü bende aylinera odaklanınca dişimi sıkıyorum farkında olmuyorum elin titrerse de süremezsin dikkat et bide dik tut aylinerı
var canım youtube da bak nasıl çekiliyor gösteriyorlar. bak bence sen aylinerı aşağıda tutuyorsun da cekemiyorsun geçen fark ettim dik tutunca çok kolay çekiliyor ama yavaş yavaş sür hatta ben sırf ayliner çekmekten gideceğim yerlere hep geç kaldım 😂
bu yüzden uyanır uyanmaz ilk aylinerı çekiyorum :) ve ben bantla hiç çekmedim :) ama makyaj videoların da görüyorum güzel sonuç çıkıyor :) herkes anasının karnından öğrenmiyor bende yapamıyordum evde otururken sürmeye çalış elin alışsın
En İyi Cevaplar