Aloe Vera fiyatı ne kadar? Aloe vera bitkisi nerede satılır, aloe vera aktarlarda bulunur mu? Aloe Vera jeli nerede satılır? Aloe Vera nereden alabilirim? Aloe Vera özünü nasıl çıkarabilirim?Aloe vera bitkisi jeli
Selam :) Aloe vera birçok faydası olan, medikal kremlerde ve kozmetik ürünlerin içerisinde kullanılan, doğanın bize bahşettiği bir bitki. Aloe verayı bitki olarak satın alıp jelini kendimiz çıkarabileceğimiz gibi direkt olarak jel haliyle de satın alabiliriz. Ancak aloe vera nerede bulunur sorunun cevabını bilen insan sayısı oldukça az.
Aloe Vera nerede satılır?
aloe vera nerede bulabilirim
Aloe vera bitkisini, bitki satan marketlerden satın alabilirsiniz. Koçtaş ve Migros gibi marketler örnek verilebilir. Artık internet üzerinden satın almak da mümkün. Ancak aloe vera jeli nerede satılır sorusunun cevabı farklı. Eğer jel olarak satın alacaksanız güvendiğiniz bir aktardan almanızı tavsiye ederim. Satın almadan önce aktara katkısız ve doğal olup olmadığını sormayı unutmayın. Aleo verayı bitki olarak yetiştirecekseniz, jelinin nasıl çıkarılacağını öğrenmeniz gerekir. Aloe vera yaprağını bir bıçak yardımıyla kökünden kesin. Yaprağın sert ve yeşil kabuğunu yine bıçak yardımıyla sıyırın. Jeli kaşık yardımıyla bir kabın içerisinde aktarın. Aloe vera jeli kullanıma hazır.
Aloe Vera jelinin faydaları nelerdir?
aloe vera jeli nerede satılır
Aloe vera içerisinde bulunan çeşitli vitamin ve mineraller sayesinde cilde ve saçlara çok iyi gelir.
Cilt için güneş öncesi ve güneş sonrası bakımda kullanılır.
Yaraların iyileşmesini hızlandırır.
Yüz ve boyun bölgesinde kırışıklıkları azaltır.
Cilt kuruluğunu giderir. Tahrişi önler.
Ciltte oluşan yanıkları rahatlatır.
Düzenli kullanımda lekeleri giderir, cilt tonunu eşitler.
Sivilceleri kurutur, ciltte yağ dengesi sağlar.
Selülitleri azaltır.
Saçlara parlak ve canlı bir görünüm verir.
Aloe Vera ne zaman kullanılır?
aloe vera nerede satılır
Aloe verayı en çok vücut bakımında nemlendirici olarak kullanıyorum. Duştan çıktıktan sonra aloe vera ile cildimi nemlendiriyorum. Cildimde yağlı bir his bırakmıyor, kıyafetlerime bulaşmıyor. Yüzümde sivilce problemi yaşadığım zamanlar sivilcenin üzerine lokal olarak uyguluyorum. Güneş sonrası vücudumda oluşan yanma hissini yok etmek ve ferahlamak için de özellikle sırt ve omuz kısımlarına uyguluyorum. Aloe vera jelini uygularken cildimin iyice emmesini sağlamak için oval hareketler ile masaj yapıyorum. Özellikle kalça bölgelerinde aloe vera jeli ile yapılan masaj selülitlere çok iyi geliyor.
Aloe vera, faydaları sebebi ile "ölümsüzlük bitkisi" olarak adlandırılıyor. Cildimizden tırnağımıza kadar oldukça faydası vardır. Aloe vera içinde, - A, C ve E vitamini bulunur. - Selenyum, potasyum ve kalsiyum bulunur - B12 içerir
Aloe vera, - Sindirim sistemini güçlendirir - Mide rahatsızlığına ve hazımsızlığa iyi gelir - Deri hastalıklarına iyi gelir - Yaraları onarır, cildi yeniler - Güneşin zararlı ışınlarından korur. Güneş yanıklarına iyi gelir - Metabolizmayı hızlandırır - Cilde nem ve ışıltı verir - Cildin sağlıklı görünmesini sağlar - İçerisinde bol miktarda su bulundurur bu sayede cilde nem verir - Cilt yaşlanmasını geçiktirir.
Aloe vera hangi yollar ile kullanılır?
Aloe vera birçok yol ile kullanılabilir. Yiyeceklerin içine karıştırıp ağız yolu ile alabilirsin. Cildine uygulayabilirsin. Yaraların üzerine uygulayabilirsin. Tırnaklarına da aynı şekilde uygulayabilirsin.
Aloe vera nerede bulunur, nasıl uygulanır?
Ben çiçekçiden almıştım. 2 saksıda büyütüyorum. Aloe vera bitkisi serin ve bol güneşli yerleri sever. Bakımı da çok kolay. Toprak değişimini yılda bir kere yapıyorum. 10 günde bir suluyorum. Eğer alacaksan saksı şeklinde alabilirsin. Yaprağını kökünden kesip, jelini çıkarıyorum. Cildime uyguluyorum. Ben aşırı memnunum. Hem bakması hem uygulaması çok kolay ve eğlenceli.
Aloe vera; - Çiçekçilerde - Çiçek satan online sitelerde - Bazı aktarlarda - Hediyelik eşya dükkanlarında - Organik ürünler satan yerlerde bulunmaktadır. Ben çiçekçiden aldım. Toprak ve saksı ile birlikte aldım. Sonra bir parçasından 2. saksıma geçtim.
Aloe Vera bitkisini çiçekçilerden, Migros ve Koçtaş’tan kolayca temin edebilirsin. :)
Aloe vera, Mısır’da ölümsüzlük bitkisi olarak adlandırılır. Kızılderililerin ise cennetin sihirli değneği dediği Aloe vera faydası saymakla bitmez bir bitkidir.
Saçlarımıza, cildimize, vücudumuza hatta ayak tırnaklarımıza varana kadar faydası saymakla bitmez.
Aloe Vera Bitkisinin Faydaları Nelerdir?
🌺 Cilt derisi üzerindeki yıpranmış hücreleri yeniler, onarır ve nemlendirme amaçlı da kullanılır.
🌺 Aloe vera cilde uygulandığında kızarıklık gibi sorunları iyileştirir.
🌺 Güneş yanıkları ve yanıklar için tedavi edici özelliğe sahiptir.
🌺 Metabolizmayı hızlandırır.
🌺 Akne tedavisinde kullanılır.
🌺 Cildin yaşlanmasını engeller.
🌺 Saçların hızla uzamasına yardımcı olur.
🌺 Egzama ve sedef gibi deri hastalıklarına iyi gelir.
hepsi burada gibi online satış yapan yarlerden alabileceğin gibi boyutuna bağlı olarak fiyatı da değişmektedir. en az 10 tl den başlayıp boyu büyüdükçe fiyatı da artar çiçekçilerden de bulabilirsin sipariş üzerine ama onlardan internetten alacaklarından çok da bir şey fark etmiyecektir. Tabi buradaki amacın ne olduğu da önemli ne için kullanacaksın bitkiyi
1
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yüzüm için kullanacağım hepsi burada güvenilir bir site mi? bana sahte bitki satamazlar mı sonuçta sitede bir sürü satış yapan normal insanlar var
botanik ile uğraşan kişilerden temin edebilirsiniz bitkiyi ama bitkinin özünü çıkarıp yüzünüze süreceksiniz öyle elime bir şey alayım kesip özünü alırım tarzında bir şeye kalkışırsanız bitkiyi öldürürsünüz. onun için deneyimli birinden yardım almanız yararınıza olacktır.
sitelerde aloevera bitkisinin her çeşidini satıyorlar faydalı olanı var olmayanı var sadece tıbbi aloevera bitkisini alın aloevera bitkisi bazı ciltlerde alerji yapabilir test yaptırmazsanız her tarafınız kıpkırmızı olur
Btikisinn yaprağını salatalık soyar gibi soyduğunuz zaman zaten içinin jel olarak çıktığını görebilirsiniz inş. İnternette böyle yapıp krem olarak kulananlar var. Gerçi ben bu yönde çok araştırma yapmış değilim , sadece satıcısıyım inş. BÜYÜK BOY ALEO VERA FİDESİ: 5 TL ORTA BOY ALEO VERA FİDESİ: 3 TL MİNİ BOY ALEO VERA FİDESİ: 1TL Büyük boyları 25-30 cm arasında değişiyor isteyene resim atarım inş. ANTALYADA olanar elden teslim alabilir inş. İLETİŞİM: adalet313@yandex. com Bu siteye birdaha girmeyebilirim bu sebeble iletişim için verdiğim mailden ulaşabilirsiniz inş. Zira bu siteyi tasvib etmiyorum. sadece aleo vera arayan birine rasladığım için üye olmuştum. 15.8.2017
Bu şekilde jelini çıkarmak kolayca mümkün oluyor. Zaten aleo vera yaprakları resimlerdede görmüşseniz nerdeyse hepsi jelden oluşuyor. yaprak koparıldıktan sonra uzun süre dayanıyor inş. Benim kopardığım bir yaprağı yanlış anımsamıyorsam 1 haftayı geçkin bir süre dayanmıştı. yaprağı kısmen koparmakda bitkiye zarar vermeyip kalan kısmı canlılığını koruyabiliyor inş. Yaprak budaması bitkiye zarar vermez inş.
aleo vera arayan birini gördüğüm için üye olmuştum. Ben satıcısıyım fakat fide şeklinde satıyorum inş. BÜYÜK BOY ALEO VERA: 5 TL ORTA BOY ALEO VERA: 3 TL MİNİ BOY ALEO VERA :1 TL
ANTALYA da olanlar elden teslim alabilirler inş. Aloe Vera Fiyatları piyasa fiyatının çok ama çok aşağısına tutma sebebim dükkan kiram yok ve sürümden kazanmayı amaçladım.
Bu arada sattığı tohum DEĞİLDİR. FİDESİDİR. saksısız fiyatıdır. toprağa dikili olarak toprağıyla birlikde satıyorum inş. Açık kök değildir. Yaprağı budamanızda bir sakınca olacağını samıyorum inş. zira ben budadım birşey olmadı gayet sağlıklıydı. Fakat çok abartılırsa ya da ana gözdeye zarar verilirse (ki bunu kasten yapmadıkca birşey olmaz muhtemelen) sorun yok inş.
Başka sorunuz olursa ve bildiğim birşeyse mailimede yazabilirsiniz inş. zira bu siteye pek girmiyorum inş. normalde. Burdan yazarsanızda göremeyebilirim
antalyadaysanız elden teslim alabilirsinz. kargo olarak açıkcası antayada satıcılık yaptığımdan şehir dışına gönderimim henüz olmamıştı. fakat muhtemelen 10-12 tl tutabilir. firmaya göre değişir. isterseniz kargoya sorup net bilgiveririm inş. fakat ödemeyi ptt havalesiyle yapmanız gerekir inş. işin açıkcası başka şehirlerde olanların havale ücreti ve kargo ücretine ödedikleri fiyatla bulundukları şehirden temin etmeleri belki kendileri açısından daha hesaplı olabilir. Fakat en az 10 tl gibi bir fiyattan başlıyor galiba. Toptancı gibi kendi yetiştirenleri bulursanız bu fiyata muhtemelen alabilirsiniz büyük boyunu bulunduğunuz şehirde. dikkatli olun bazısı internette çok abartı fiyat veriyor. benimkiyle belki aynı boyda olmasına rağmen 50 tl demiş biri.
İateyene antalya icinde olanlara satilir ister cicek ister yaprak seklinde yapraginida yaz ise ters koyup yarim saat beklenir ve dikenler soyulur ve ici bir bicakla cikarilir ve yuze veya saca surulur.
En İyi Cevaplar