Ben ağda ile alıyorum ama onlar kadar olmuyor ne yapmalıyım pürüzsüz bacaklar için önerisi olan
Deniz kumu inçe ise bacaklarına peeling yapmayı deneyebilirsin ☺️ Bende Deniz kumuyla ğeeling yapmaya başladığımdan beri cildim çok ama çok güzelleşti ve parladı😊 ama kumun ince kum olması önemli 😉
Bebek yağı ve pudra sür
bebek yağı kıl köklerini besleniyor mu
Tabi pürüzsüz yapıyodur da kılların çabuk çıkartıyor mu
Peki bşy sorcam bn sir ağda ile alıyorum 1 ayda alınacak hala geliyor. ama tamamı öyle değil daha yeni yeni çıkanlar da var. neden böyle oluyor. bir keresinde baya bir uzattım hepsi eşit boya geldi aldım ama daha sonra dediğim gbi tam alınacak haldeyken bile daha yeni yeni çıkanlarda var
sahil kenarında oturanla ne ilgisi var bunun.. bakımını doğru yapıyorsun purussuz sütun gibi bacaklara sahip olursun
Sürekli şort vb giyerlerse ve gubes isigina maruz kalirsa olacağı o.
Cevap
17Cevap
Arada da bronzlaştırman lazım yoksa kıl kökleri çok belli olur mankenler o yüzden bronzlaşmaya çok özen gösterirler 😉👍🏻
Puruzsuz degiller sadece bronzluk ortuyor :) Ayrica deniz suyu da mineralli ya iyi oluyor.
eğer bu foto dan bahsediyorsan bunda düzenleme var.. ama 4 kıta 25 ülke görmüş biri olarak en kusursuz bacaklar belarus ve ukrayna da ki kadınlarda var
sürekli keseleyip nemlendirici sürmelisin. batık önleyici kremler de var deneyebilirsin.
Güneşten yandgi için öyle görünüyor. Ayrıca yağlı kremler de güzel gosterir
Benimde bir kaç yara izi dısında pürüzsüz bacaklarım kıl kökleri falan görünmüyor haftada 1 kese yapıp nemlendirici kullanıyorum
Kahve ile peeling yap. Ya da keselen düzenli olarak. Bol kremle.
kremler kıl köklerini besleniyor mu
Zımpara üzerine de vernik.
cdnd.koctas.com.tr/.../...sik-Onlu-27928-f7a43.jpg
Neden sadece sahil keneranında yaşayanlarda mı bu pürüzsüz bacaklar var⁉️
Cok agda kullanıosan arada batık oluyordur... Jilet kullan arada bir
Ağdanın bile alamadığı kısa tüyleri sorun yapacağımıza ağdanın bile alamadığı kısa tüyleri sorun yaptıran sığ toplumu yargılayalım 🙄🙄🙄
ben epilasyona gidiyorum hala bu seviyeue gecemedim
Demir zımparası ve üzerine tiner arkasın bir kibrit işte hepsi bu kadar basit :) :)
kadından kadına değişiyor o dediğin
aralıklı değil sürekli ağda yap
güneşten sanırım bronzluk
Tuzlu su ve güneşin etkisinden
düzenli bakım yaptıkları içindir
Lazer yaptir yavru kurt
Benimde Bacaklarım Böyle
Deniz tuzu diri tutuyordur..
@DestineSia sende yapiyonmu ağda nasıl yapıyon
Niye sordun
@DestineSia kız soruyoda ondan
Allahim ya. Etiketleme boyle seylere beni😄
@DestineSia olur bacaklarda güzel haa :)
Evet guzelmis😁
@DestineSia ne biliyim bacakları görünce dayanamadım ondan etikeledim başka turlu etiketlemem :)
Niye sapik misin sen
@DestineSia yok asla değilim
Hı belli
@DestineSia ama etkiliyor sapikla hiç isim olmaz
tuzlu su dan kaynaklanıyor
Güneş yakıyor hepsini beleş hemde
krem falan suruyordur
lazer var canım
Yeniyi onların bacaklari
lazerle hallolur :D
Düzenli yalatıyolar
Ozel formulu vardir