şu tip kırmiziliklar nasıl geçer arkadaşlar bilen varsa lütfen söylesin eig vericem

bende de oluyor herhangi bir krem sürüyorum ya da yüzümü yıkıyorum böyle oluyor ama sonra zamanla geçiyor kayboluyor 10 dk içinde falan
ya bende sürekli var hiç geçmiyor naptiysam geçiremedim 😔
sivilce falan var mı ya da alerjik bir durumun?
minik minik sivilce olmayan Pütürler var ama fazla değil Alerjik bir durumum da yok. ama net bir kırmızılık değil böyle nokta nokta değişik bir kızarıklık bende anlamıyorum
cildiyeye gitmeni tavsiye ederim o halde ayni sorunu bir arkadaşım dsha yaşıyordu deri altında olan bir rahatsızlık çıktı hiçbirseyin yoksa bile bir muayene ol bence doktora gidersen de umarım bir şey çıkmaz🙂
benimde öyle iste nedenini çözemedim hala 😥
umarım canım çok teşekkür ederim 😊
kılcal damarların yakın olabilir mi tenine çok beyazsan ondan olabilir
rica ederim eğer çözümünü bulursan yazar mısın yorum olarak 🙏
tabiki yazarım cildiyeye gitmeyi düşünüyorum buz peelingi yapmanı öneririm az da olsa alıyor
çok beyaz tenli değilim damar değil de nokta nokta parca parça kırmızılık oluyor
denedim de geçmedi 😔
doğum lekesi olma ihtimali var mı acaba seninkinin?
aynen benimki de öyle ya nokta nokta böyle tam değil of napicaz ki biz böyle 🙁😕😔
teşekkür ederim bu arada 🙂
doğum lekesi değil ergenlikten sonra böyle oldu
hayır benimki birde oynak 😂 saklambaç oynar gibi arada gösterip kaçıyor😂
bende sadece bende var sanıyordum 😂
o zaman senin büyük ihtimalle alerjin var güneşe olabilir güneş kremi kullan sürekli
benimde ergenlikten sonra oldu cildimde sivilce hiç çıkmazdı ama bu leke beni bitiriyor ya😔
benimde öyle cildimde hala sivilce yoktur ama bunlar sivilceleden de beter 😔
Güneş kremini denerimde olsa alerjim heryerimde olur bu hep aynı yerde 🤔😂
bir cildiyeye gidiyim inşallah geçer haberdar ederim seni 😂😁
tamam inşallah canım sağol😊😂
Bu hiç geçmiyor mu yoksa kaşıdığın için mi bu kadar büyüdü
hep böyle ya hiç geçmiyor ama kaşıntı yok görüntü açısından kötü :(
O zaman doğal yöntemler ile geçirmen zor bence cildiyeye git çünkü doğal şeyler daha çok tahriş edebilir
teşekkür ederim görüşün için neyden kaynaklı olduğunu da bilmiyorum hiç geçmiyor 😊
soğuk pres yap
Cevap
0Cevap
Zamanla geciyor
inşallah :)
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar