Ben normalde yaz kış farklı parfüm kullanmayı seviyorum ama en son aldığım lancome la nuit tresor parfümüne bayıldım 😍 böyle bir parfüm olamaz yumuşacık, sıcak, güzel, seksi tarif edemiyorum normalde tanıtımında sonbahar ve kışa uygun diye yazıyor yinede yazın kullanamaz mıyım? Siz parfüm kullanırken mevsime göre mi seçiyorsunuz yoksa hoşunuza gideni mi? #Mademoiselle88 💞
Değişken fikirli değilimdir düzenli olarak aynı parfumu kullanırım. Nereye gıdersem gıdeyım banka mali müsavırlık müşteri fırma görüşmelerım tüm bayanlar kısknaclıkla adını sorar ki söylemem yıllardır değişmeyen parfumum gayet memnunum...
ya bazı parfümler gerçekten başını döndürüyor iyi anlamda demiyorum berbat bir şey yani belki de bazıları abartıyor olabilir benim kullandığım gayet doğal ve rahatlatıcı bir kokusu var her ortama uygun bence
Oldu, hatta o kadar ağır kokusu vardı ki bildiğin babaanne parfümü hatta Chanel ın bir parfümüydü. Kızla bir daha görüşmedim. Soğuttu beni "her șeyden" hahaha
Chanel no5'dir kesin banada aynen öyle geliyor daha çok yaşlı kadın kokusu birçok kez denedim sevmek için ama hıhı bir türlü sevemedim.. Parfüm kullanmayı seviyorum genelde bu parfümde kararsız kaldım yaz için olur mu diye ağır değil ama freshte değil.. Teşekkürler bu arada..
Çiçeksi gibi olmaz mı birazda vanilyalı zorla kabullendirmeye çalışıyorum 🙂)) kesin dediğim parfüm Chanelin asla seçemeyeceğim parfümü başım dönüyor ve berbat kokuyor artı birde dünya kadar parası var paranı kısa yoldan çöpe at daha iyi..🙂))
Ama çok ağır yaz için fazla boğucu diyebilir tamam bugüne kadar kimse kötü bir parfümün var demedi aksine hep ismini sorarlar ama yinede kararsız kaldım..🙂
Kokulari seviyorum bamufa, ve alisveris yaptigimda genelikle yeni kokulara acik bir insan oldugul icin alirim.. ve kullanirimda.. @Mademoiselle88 Güzel kardesim Engelledim onu bosver degmez.. :) Tsk'ler.
En İyi Cevaplar