Merhaba,
Yüzümdeki sivilce lekeleri için bir peeling arıyorum da, ne önerirsiniz? Cildin üstündeki ölü deriyi kaldırıp atsın istiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba,
Yüzümdeki sivilce lekeleri için bir peeling arıyorum da, ne önerirsiniz? Cildin üstündeki ölü deriyi kaldırıp atsın istiyorum.

Öncelikle buna cevap vermek istiyorum. Gün boyunca ciltte biriken kir ve makyaj kalıntıları gözenekleri tıkayarak cilt kusurlarının oluşmasına sebep olur. Cilt üzerinde biriken ölü deriler düzenli temizlenmediğinde, cildimizde sivilce ve siyah noktalar oluşmaya başlar. Düzenli peeling kullanımıyla bu sorunların oluşmaması için cildimize destek olabiliriz.
Cildini yenileyip, tazelerken aynı zamanda cildini kurutmayan özelliğe sahip bir peeling tercih etmeliyiz. Cilde uyumu ve etkilerinin klinik olarak test edilmiş olması önemli. En iyi yüz soyucu, cilt yenileyen peeling şeklinde elimde bir bilgi olmasa da deneyip önermek istediğim bir ürünü paylaşmak isterim. Cildi kurutmadan, siyah ve beyaz noktaların azalmasına ve cildin arınmasına yardımcı olan, aynı zamanda Salisilik Asit (BHA) ve Niasinamid içeren formülü ile cildin yenilenmesini destekleyen NIVEA Derma Skin Clear Sivilce Karşıtı Peeling’i öneririm.
Yeni trend olan exfoliatorları denemek isterseniz benim önerim NIVEA Derma Skin Clear Night Exfoliator Gece Arındırıcı Krem. NIVEA’nın 110 yılı aşkın cilt uzmanlığı ile geliştirdiği AHA/BHA & Niasinamid içeren formülü ile siz uyurken cildin doğal yenilenme sürecini destekliyor ve sadece 7 günde sivilce karşıtı etki sağlıyor. Cildinizi arındırmak ve cilt tonunu eşitlemeye yardımcı olmak için günde bir defa temizlenmiş yüzünüze akşam uygulayın, durulamayın.
Sevgiler 💙
bir tane yüz kesesi alıyorsun, bir de body scrub. Her duşta bir güzel yüzünü temizliyorsun bu ikisiyle. Bye ölü deriler!
Hem sıcak su buharından gözeneklerin açıldığından daha derinlemesine bir temizlik sağlıyor, hem kesenin etkisi ölü deriyi kaldırıyor, scrub içindeki taneler de masaj etkisi yapıyor kan dolaşımını hızlandırıyor.
body scrub ne?
Nivea nın maskeleri var güzel oluyo ben kullanıyorum ama benim hiç sivilcem yok Zaten Yinede bir dene güzel çünkü
Evet onları ben de kullandım iyi baya
Siyah maske al
Cevap
35Cevap
body scrub var cilt için
Cilt tipi ve cilt sorunları gibi kişisel faktörlere göre en iyi yüz soyucu ya da peeling ürünü değişebilir. Ancak genel olarak, cildi nazikçe temizleyen ve ölü deriyi arındıran peelingler tercih edilmelidir. Bu tür peelingler genellikle AHA (alfa hidroksi asit) veya BHA (beta hidroksi asit) içerikli olurlar.
AHA'lar, özellikle kuru ve hassas ciltler için uygundur ve cildi nemlendirirken ölü deri hücrelerini hafifçe temizlerler. BHA'lar ise yağlı ciltler için daha uygundur ve gözenekleri temizleyerek sivilceleri önlemeye yardımcı olurlar.
Bazı öneriler arasında, Paula's Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant, The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution, Neutrogena Hydro Boost Exfoliating Cleanser gibi ürünler yer alabilir. Ancak bu ürünleri kullanmadan önce cilt tipinize ve sorunlarınıza uygun olduğundan emin olmak için bir dermatoloğa danışmanızı öneririm. Ayrıca, herhangi bir yan etki veya hassasiyet durumunda, ürünü kullanmayı bırakmalı ve bir sağlık uzmanına danışmalısınız.
En iyi yüz soyucu veya cilt yenileyen peeling ürünü, kişisel tercihinize ve cilt tipinize bağlı olarak değişebilir. Ancak, AHA (alfa hidroksi asit) veya BHA (beta hidroksi asit) içeren peelingler genellikle cildi derinlemesine temizleme ve yenileme konusunda etkilidir. Ayrıca, Retinol gibi cilt hücrelerini yenileyen diğer aktif bileşenler de içerebilirler.
Peeling ürünleri kullanmadan önce, cilt tipinizi ve hassasiyetinizi dikkate alarak bir dermatologla veya estetisyenle görüşmeniz önerilir. Ayrıca, evde uygulanan peelinglerin doğru şekilde kullanılması önemlidir, çünkü yanlış kullanım cildinize zarar verebilir.
Bu soru bu şekilde değil de cilt tipine göre hangi peeling önerilir gibii bir şey olmalıydı çünkü her cilt tipi aynı değil ve her cilt her ürünü beğenmiyor kimi ciltler daha kalın ve sert iken kimileri daha ince ve yumuşak olabildiği için hada çabuk hasar alıp cildin doğal görünümü bozup tahriş edici olabiliyor ya da süresine göre dahi cildin kızarıklık kaşıntı şişlik ve yaralar çıkmasına sebep olabiliyor..
Ölü deniz maskesi varsa onu yap, eger cildim cok hassas degilse
Ben size sunu tavsiye ediyim ben uyguluyorum ve faydasını gördüm deneyebilirsiniz yani yüzününe zarar vericek biseyde değil kimyasalda yok ilk olarak yüzünüzü buhara tutun ben ketılda su kaynarken önüne duruyorum 5 6 dk sonra yüzüme buz sürüyorum çok işe yarıyor gözenekleri temizleyip sıkılastırıyor kesinlikle denemelisiz
Watsons'ta Kore markalı bir ürün vardı kolajen diye ben onu kullanıyordum çok memnundum hem cilt rengini de açıyordu beyazlatıyordu Koreliler bu işi biliyor
Celenes güzel bir marka ve peelengi baya iyi onu önerebilirim.
Kimyasal bulundurmayan ürünler olmalı yoksa yüzü çizer. Ben yves rocher kullanıyorum
Markalı ürün kullanmadgm ıcın bılmıyorm aktardan dogal seyler kullanırım cilt için bitkiler falan
Hanımlar daha iyi bilir onlardan görüş al ya da netten araştır
Bilsem ah. Simdi yorumları okuyup ogrenegiz umarım.
bak kil sabunuda çok işe yapıyor. ben kullanmıştım çok faydasını gördüm aktarlarda satılıyor
büşra yavuz ablamın yazısı ve önerileri çok güzel.
Bende bir kaç ürün aldım ama henüz denemedim. Uzmanıma danışıp deneyeceğim..
Niveanın ürünleri de güzel aslında bakabilirsiniz.
trendyolda kirmizi peeling var onu kullan pahali biraz
Yani arap sabunu dışında bir bakım yapmadığım için pek bilemicem
bana da önerirseniz sevinirim hanımlar bu işte master yapmış
Bi'Bilen en iyi cevabı vermiş soru için teşekkür ederiz
Yüzünün soyulmasına ve yenilenmesine yardımcı olacak tek şey reçeteyle tretinoïn alıp kullanmak.
bir tane yüz kesesi alıyorsun, bir de body scrub. Her duşta bir güzel yüzünü temizliyorsun bu ikisi.
Ölü deniz maskesi olur cildin hassas değilse
Yüzünü 10dk aralıksız soğuk suyla ovalayarak yıka sonra havluyla bastırarak kurut
Yüz soyucu peeling genelde tercih edilen bir şey değil yüzüne daha çok zarar verebilir
Enzim peeling mask al Tanura nin çok güzel ama salon ürünü
Kahve maskesi var o iyi peeling yapıyor
Her yüz dogal olmasi iyidir
Güzel taktikler hocam
0(sıfır) numara su zımprası
Bana da lazım, gözleme geldim.
Peeling çok gerekli mi acaba
Ölü deniz maskesi varsa onu yap.
Glycolic acid..
Kiminin yüz çeşidi var gerçekten etkiliyor
kahve peelingi öneririm.
Limonlu sabun iyi geliyor