Hayırlı geceler. Arkadaşlar saçımda çok hafif bir dökülme başladı Doktor bir abimde önerdi şampuanı aldığım eczacı hanımefendide fazlaca övdü bende kullanan ve faydasını gören var mı dıye merak ettim. Kullananlar varsa tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim.
Black Garlic Siyah sarımsak şampuanı ve serumu kullananlar var mı?
Saç dökülmesi 2 şekilde oluyor ya genetik ya da saç sağlıgının bozulması nedeniyle bu saça wax sprey fırça fön gibi yani bu serum ve şampuanda bozulan saç sağlığını düzeltip yeni saç hücrelerinin oluşmasını sağlıyor. Saç ekiminden daha etkin bir yöntem oldugunu söyledi doktor. Bakalım kuzenimde kullanmış iyi geldi diyor bakalım ne olucak.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Harbi işe yarıyor mu yav bende hemen alıyım
Yaradıgı söyleniyor. Bende bu gun aldım ve kullandım. Bakalım ne kadar sürede ne kadar işe yarayacak. Gelişmelerden haberdar ederim senide.
İyi olur kardeşim haberlerini bekliyorum bide bu dökülmeyimi engelliyor ve saçın artmasını falan sağlamaz dimi sadece dökülmeyi azaltır
Saç dökülmesi 2 şekilde oluyor ya genetik ya da saç sağlıgının bozulması nedeniyle bu saça wax sprey fırça fön gibi yani bu serum ve şampuanda bozulan saç sağlığını düzeltip yeni saç hücrelerinin oluşmasını sağlıyor. Saç ekiminden daha etkin bir yöntem oldugunu söyledi doktor. Bakalım kuzenimde kullanmış iyi geldi diyor bakalım ne olucak.
Bende aldım da kullanımdan birley anlamadım nasıl kullanacağım bu ürünü ilk serumunu yoksa şampuanımı kullanacağım
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!