Güzellik & Bakım Makyajsız da güzel mi? llalaland Takip Et Xper 2 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Model : Elif Aksu Youtube makyaj yorumlarında bütün yabancı kızlar bu makyajı degil bu kızın yüzünü istiyorum demiş. Makyajı yapan kadın genelde güzel kadınları kullanıyor ama ilk defa bir kadına bu kadar övgü gördüm. Güzel Çirkin Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Makyajsız da güzel mi? Cevapla Makyaj Soruları Kadın Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Tam1Psycho Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 50% +1 yıl Güzel çirkin diyemem, makyaj yok iken özgüvensiz bir duruş sergiliyor tek problem bu bence 1 10 Yorumla llalaland +1 yıl Nasıl anladın ki? Kızın bir durusu yok videodaasf Yorumla Tam1Psycho +1 yıl Video ya bakmadım resimden karar verdim, mimikler Yorumla llalaland +1 yıl Resi m de videodan alınmıs. Yorumla Tam1Psycho +1 yıl Yüz hatlarından bahsediyorum ortada vücut olmadığına göre? Yorumla Tam1Psycho +1 yıl Mimik diyorum hala uzatıp bir yerlere çekmeye çalışıyorsun Yorumla llalaland +1 yıl ortada bir şey olmadan bir fotodan karakter anlaizi olmaz. Beden dilini yüzden anlayamazsın Yorumla Tam1Psycho +1 yıl Sen anlaya bilseydin bu soruyu sormazdın zaten, aynı yerlerden bakmıyoruz, senin yeterli olmadığın yerler herkes de aynı olmadı Yorumla Tam1Psycho +1 yıl Olmaz* Yorumla llalaland +1 yıl güzellikle ilgii sordum karkter analizi yapma Yorumla Tam1Psycho +1 yıl Ben mimikleri olmayan insanları Güzel veya çekici bulamıyorum, bu nedenle... Yorumla
Serahws Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 33% +1 yıl of buneya ne gerek var bukadar zahmete ben hiç bulaşmıyorum makyaja 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çok güzel kız ve videoda ilk kullandığı krem çok iyi ya alıcam 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 50 ml 290 tl imiş😭😭 Yorumla
Virginbloods Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 364 cevap paylaştı. Bence makyajsız değil before da da 3 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,3b cevap paylaştı. Güzel. 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar