Arkadaşlar ben saçlarımı diplere değdirmeden açtırdım üstünede pembe boyadım boya aktı ve saçlarımın yarısından çoğu çok açık bakırdan daha açık bir turuncu oldu dipleride siyaha yakın bir kahverengi şimdi şarap kızılı boya almak istiyorum renk farkının bir önemi yok ama uçlarım pembe ya da koyu bir turuncu mu olur yoksa Bu fotoğraftaki gibi altları açık kırmızı mı olur daha önceki sorumdada küllü kahve istiyordum ama açtırma işlemi istemediğim için buna karar verdim
Yanlız resimdeki ben değilim www.bakimlikadin.net/.../ bu attığım linkte sağdaki renk saçım ama işte diplerim kahverengi ve nerdeyse yarıya indi kahverengiler kızıla boyasam nasıl durur bilmiyorum
Yok resimlerin hiçbiri ben değilim ama açık saç rengi olanın saçı benimle aynı tesettürlü olduğum için buraya direkt resmi atamadım ama dediğiniz gibi sadece ton farkı olursa benim için hiç sıkıntı olmaz ben sadece kırmızı boyayınca açık renk olan kısımların pembe ya da koyu bir turuncu olmasından korkuyorum yarın deniycem inşallah sadece ton farkı olur
Soruda attığım resimdeki kadının saçlarının alt kısımları gibi olud dipleri biraz daha koyu oldu ama anlaşılmıyor şu an yeni halime alışmaya çalışıyorum ama iyiki kızıl yapmışım ☺️
En İyi Cevaplar