Her soyun göz ardı edilemez bir güzelliği vardır. Sizin için araştırdım :)
Slav Irkı : -Zayıf bel ve gövde
-Atletik yapı
-Derin göz çukurları
-Sarı kıl ve saçlar
-Renkli gözler
-Sivri kulaklar ve sivri çene
Türk Irkı: -Orta boy
-Geniş ve güçlü gövde
-İri vücut
-Uzun kol ve bacaklar
-Dalgalı saçlar
-Kıl ve saç rengi kahverengi siyah arası
-Hafif çekik göz ve belirgin elmacık kemikleri
Alman Irkı : -Açık sarı saç ve kıl rengi
-Açık ten rengi
-Renkli göz
-Uzun boy
-Belirgin olmayan yüz kemikleri
Arap Irkı : -Kısa boy
-Siyah saç ve kıl rengi
-Koyu ten rengi
-Zayıf ve güçsüz vücut
-Güzel etkileyici gözler
Japon Irkı : -Kısa boy
-Çinlilerle birlikte en güçsüz ve cılız ırktır
-Aşırı çekik gözler
-Açık ten rengi
Siyahi Irk : -Aşırı atletik ve güçlü vücut
-Uzun boy
-Az kıllanma
-Kıvırcık saçlar
-Büyük burun
-Dolgun dudaklar
-Küçük kulaklar10 Yorumla
En İyi Cevaplar
gönül ister birinci sırada biz olalım ama napalım taş gibi karılar amkhsjhsjs 😂😂😂
73 Yorumla- +1 yıl
Aynen
+1 yılKalıplaşmış güzellikler belli başlı ülkelerde var. Fakat bizim ülkede her türden güzel var. O yüzden güzellik kavramı geniş olduğundan Türkiye denilebilir. Ama tabi o kalıplaşmış ülkelere bakınca. Rusya, Ukrayna, Latinler de dikkat çekiyor.
31 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim eig için.
+1 yılDünyanın bütün kadınları toplasıp Ayşe'nin Hatice'nin zeynebin bokunu yesin.. kadınlık başka meziyet ülkemin kadını gibisi yeryüzünde yok.. vallahi yok..
110 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
152Cevap
+1 yılTürk kızları
Sakha
https://i.hizliresim.com/nWoE9V.jpg
Özbek
https://i.hizliresim.com/pWVEar.png
Kırım Tatarı
https://i.hizliresim.com/PrzQVO.png
Sakha
https://i.hizliresim.com/dGEXJp.png
Kazak
https://i.hizliresim.com/294jdE.png
Oğuz
https://i.hizliresim.com/9dlGzZ.png31 Yorumla- +1 yıl
Bu arada yorumlarda Türkler kötü pis şeklinde hakarete varan sözler eden erkekler boşa ediyorlar, biz utanmıyoruz. İyi ki Türk doğmuşuz.
+1 yılHer milletin kendine göre güzel kızları var ben ayırt edemiyorum..
20 YorumlaMavi gözlü olsun... Etine dolgun beyaz tenli olsun... Deynek gibi olmasın... konuşmayı sevişmeyi kavga etmeyi bilsin... Erkeğine değer versin... Ukrayna tercihim...
50 YorumlaTürk kızları candır gerisi heyecan hele birde sarışınsa :))
91 Yorumla
+1 yılbir bok bilmiyen italyan erkeği rus kızı der direk... bazı türk kızları da kusursuz güzel... yalan yok
100 YorumlaGüzel olan zaten güzeldir. Bunun Brezilyalı olması ya da herhangi başka bir ülkenin kızı olması gerekmiyor. Güzelse güzeldir.
90 Yorumla
+1 yılValla Güney Amerika'daki kadınlar genel anlamda şişman gtlü göbekli kadınlar hepsi böyle melek yüzlü değil. Huri edalı değil yerel televizyonlarında ana haberlere çıkan yerel halktan olan kadınlardan bahsediyorum bunlar seçilmişleri. bizim ülkenin seçilmişleri daha güzel bunların seçilmişlerinden
10 Yorumla
+1 yıl1 brezilya 2 venezuela 3 kolombiya. latinler başka bir güzeldir
s-media-cache-ak0.pinimg.com/.../...ima-makeup.jpg20 Yorumla
+1 yılO güzellikte 1. olan dunya güzeli kadınların boy ortalaması 1.58 beyler bilin istedim 😂😂
17 Yorumla- +1 yıl
Yarışma için 1.70 boy sınırı oluyor
- +1 yıl
Brezilya kadınlarından bahsediyoruz tek birinden değil istersen bakabilirsin Brezilya kadınlarının boy ortalaması 1.58 metredir.😄
- +1 yıl
Bizle aynıymış
- +1 yıl
Benim bildiğim Türk kadınları boy ortalaması 160 161 162 falan
- +1 yıl
Oooo müthiş büyük bir fark 3 cm
- +1 yıl
Ahahah olsun üç cm cidden çok değiştiriyo 😂😂 bu arada sorunun bir kısmını çalabilir miyim 😂
- +1 yıl
Tabiki istediğin kısmı olabilir :)
+1 yılBrezilyadan cikan mankenler guzel. Her ulkenin mankenleri guzel olabiliyo genelde. Ama brezilyadaki kadinlar cok guzel diyemem. İnternette tanistigim cok brezilyali oldu hicbiri de guzel degildi. Hepsinin alessandra Ambrosio olmasi mumkun degil zaten
11 Yorumla- +1 yıl
Gonlumden gecen bir yervardi ama ulkenin adini unuttum tuh be 😅
+1 yılonlar güzelse bizimkiler güzelliğin bin kat abidesidir gardas bizim ülkenin kızları her zaman yerleri ayrıdir kurban olsunlar bizimkilere 😊🙏
50 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 455 cevap paylaştı. Bana en güzeli, benim eşimdir.
Başkasının güzelliğinden banane.90 Yorumla
+1 yılBeni brezilyalılara benzetirlerdi de ben nerem onlara benziyor be diye çemkirirdim. Çok pişmanım, benzeten her kimse benimle tekrar irtibata geçsin lütfen tşk😂
20 Yorumla
+1 yılBen Türk kızlarını güzel buluyorum. Brezilya ya da Rus kızları beni ilgilendirmez.
90 YorumlaBrezilya gercekten kadın dedigin de kıvrım kadınsı hatlar bakım yüz her şey olan kadınlar yapı olarak Rus Ukrayna cekim gücü olarak Sırp Hırvat ve Norveçliler benim favorim çok okudum 😃
10 Yorumla
+1 yılZevkler ve renklerin tartisilamayacagi en ust mertebede bile Brezilya kadinlari dunyanin en guzeli olamaz. Portekiz somurgesi bu ulkenin insanlari cirkindir.
20 Yorumla
+1 yılne brezilya nede Rusya, ülkemin kızlarını başka galaksiden bile olsa değişmem:)
81 Yorumla- +1 yıl
Aferin 😃😂😂
+1 yılHer kadini görmediğim için bilmiyorum ama bunlar önemli değil ya kadinlar için artik böyle siralamalar ne bileyim baydi artik
20 Yorumla
+1 yılLatinler ve slavlar güzel oluyor. köklerine kıran girer inş 😂
30 Yorumla
+1 yılhaha kardes bunlar rus kizlari fistik turk kizlari biyikli cirkin diyenler degilmiydi ya hepside bizi ovmus anlamadim ne istir
20 Yorumlagüzellik güzel bakan gözdedir
Yıllar içinde güzellik kavrami da değişiyor
Latinleri beğenıyorum30 Yorumla
+1 yılYalniz hakkatten cok guzelmis. Adnan oktar gormesin gk
31 Yorumla
+1 yılTürk erkeği olsam. kendi milletimin kızından başkası ilgimi çekmiyor derdim.. ama kız olarak.. Hint kızları acayip :)
20 Yorumla
+1 yılRusya'nın bu konuda adı çıkmış sadece :) Bence iç değil de fiziksel olarak güzellik; Amerika ve Yunanistan
10 Yorumlabrezilya kadını tabi güzel de hepsi degil. Her yerin güzel kadıni vardır ben latin kızını begeniyrum çekici oliyorlar
10 Yorumla
+1 yılErkekler ruslarla kafayı bozdugundan diğerlerinden bir haber. Gerçi onlarda haklı ruslardan başkası bakmaz bunlara :D
18 Yorumla- +1 yıl
Canım benim ne yazık ki sizin beğenmediğiniz o Rus hatunları, bakımı, kendine özeni, eğlenmeyi, okumayı ve bunun gibi şeyleri, bizim mis turk hatunları gibi ekstra bir işlem olarak yapmıyorlar.. mesela spor yapmayı ekstra bir faaliyet olarak gormuyorlar.. tüm bunlar onlarin zaten yaşam anlayışlarının bir parçası.. işte sizinle onlar arasındaki fark bu.. yoksa tabi ki her yerin iyisi kotusu güzeli çirkini var.. bizim memlekette hatun biraz güzel bir yüze ve fiziğe sahip olsa kendi alçak dağların yaratıcısı sanar ama onlarda öyle bisey yok.. yaşadım gördüm biliyorum.. o yüzden hiç rekabete girmeyin
- +1 yıl
@akatlİ-reis rekabet içeren bir yorum değildi. Neden kıyaslama gereği duyuyorsun? Türk kızları da size meraklı değil zaten :)
- +1 yıl
Ben yapmadım kıyaslamayi 😀 sen diyorsun ki bizimkilere ancak ruslar bakar diye )) bende diyorum ki bir rusla bir turku yan yana koysalar tercih tabi ki Rus olur cunku aranızda büyük fark var.. sonuçta albeni ve göze hitap etmek önemli 😂
- +1 yıl
@akatlİ-reis oncelikleriniz dış görünüş ise zaten ruslari tercih etmeniz doğru karar :) üç beş tane rus becerip çok tanıyormuş ya da cok ustunlermis gibi konuşmayın lütfen. :)
- +1 yıl
Benim önceligim sadece görsellik değil ama sizin öne çıkarabileceğiniz tek argüman ne yazık ki yanlizca görsellik :) onun dışında birşey söyleyin bende kabahatimi anlayıp özür dileyeyim.. eğitim mi? Sizden çok ondeler.. aşk ve sadakat mi? Sizden çok çok ondeler.. kültür mu? Sanat ve edebiyatı zaten onlar var ediyor.. çalışkanlık ve üretkenlik mi? Rusya zaten anaerkil bir toplum.. topluma kadınlar hakim dolayısıyla da ekonomi ve ticarete.. seks mi? Sizinle olursa on dakikada pili bitecek adam bir rusla birlikte olduğunda performansı 3'e katlar çünkü o doymadiysa erkeğini tekrar diriltmeyi bilir.. bir kaç Rus becerip konusmuyorum.. yıllarca turkiyede yaşayan toplumunu bilen ve bunun ardından Ruslarla birlikte yaşayıp iki toplum arasında mukayese yapabilen biri olarak konuşuyorum.. belki son olarak namus diyebilirsin ama zaten bizim toplumumuzda da artık namus "iki bacak arasında " aranmiyor 😎😉
- +1 yıl
@akatlİ-reis tamam haklısın. Kucsktan kucağa gezen ruslar layık size. Eğitim kültür vs eminim pek çoğunuz için bilmem kaçıncı sırada. Ben kendimi onlarla kiyaslamam. Isim olmaz. Rus diye direten birine bir şey anlatmak kabahat zaten. Yineliyorum size de ancak ruslar bakar :)
- +1 yıl
Yanlisiniz var hanımefendi :) ben illa Rus Rus diye diretmiyorum sadece aradaki farkı meraklısına anlatıyorum 😉 çok özür dilerim ama sormak istedim.. peki eğitim kültür vs sizin için hangi planda? Hoşlandığınız birini etkilemek için gorunumunuz ve dişiliğiniz dışında neyi on plana çıkartırsınız? Veya buna bile gerek kalmaz çünkü bizim kızlarımız, hoşlandığı kişinin onun duygularını medyum gibi sezip anlayıp ona gelip ilk hamleyi yapmasını bekler )) bu medeni cesaret dahi yoktur ama bunun kızlarımızdaki ismi bellidir.. bu "gurur" olarak tanımlanır değil mi 😂 bana bizim memlekette kucaktan kucağa gezmeyeni gostersene lütfen )) bu sitedeki sayın hatunlarımız marsta yasamiyorlar.. hiçbirşey bilmiyorsan burda gözlem yapıp kendince bir istatistik çıkarabilirsin.. bana sadece ruslar mi bakar bilemem.. ama ununu elemis elegini asmis 3 evlat sahibi bir adam olarak size kimin bakacağını , daha doğrusu - ne yapalım bunla idare edecek artik- diyecek olan adamı merak ediyorum 😂
- +1 yıl
@akatlİ-reis aradaki farklı meraklısına başka yorum altında anlatın o halde. Sizin salya akitmalarinizi okumak zorunda değilim. Konuyu kisisellestirmen ayrıca saçma. Hoslandigim birini etkilemek için disilik falan kullanmiyorum. Aksine dış görünüş için birinden hoslanan ve yaklasan herkese gıcık olurum. Kadın erkek farketmez. Size bu sitede dahil olmak üzere ultra kasarlar denk geldiyse bilemem tabii. Dalga geçer şekilde yaptığın yorum ayrıca çok çirkin. 3 evlat sahibi bir adam kalkmış hala ruslar aşağı ruslar yukarı diyorsa ve bir rusla evli değilse dakilalardir yazdığı şeyleri ciddiye dahi almam. Ben layigimi biliyorum sen merak etme. Beni eleştirecek durumda biri değilsin. Kimsenin idare edeceği biri olmadım olmam rahat ol sen. Git kendi derdine yan :)
+1 yılBrezilya erkeği de iyi abi bunlar nası millet 😂ayrıca İtalya erkekleri de iyi. Alman kızları güzel olabiliyor onun dışında
10 Yorumla
+1 yılTürk..
Hem esmer hem sarışın hem kumral ne ararsan var renkli göz kara kaş kara göz hepsinden var30 Yorumla
+1 yılBence en iyiler Türkler... sarısı kumrali esmeri buğdayı irisi İncesi uzunu kısası narini erkeksisi çekicisi cekineni çekeni her türden mevcud daha iyisi olamaz
20 Yorumlaistisnasiz latin kızları , yetr artik biktim bu kezbanlardan😂
20 Yorumlaİskandinav tabiki.. Vikingler cok guzeller bence. :)
20 Yorumla
+1 yılKuzey Amerika kızlarının methini duydum. Kırgız kızları hoştur. Genel olarak çekikleri severim. Koyu renkli afrikalı kadınlar bana pek çekici gelmez. melezler hoşuma gider.
Ha biz kuru g. tlüsünü bile bulamıyoruz. o ayrı.00 Yorumla
+1 yılÜlke değil tabiki biliyorum ama iskandinav kızlar gerçekten daha güzel bence de.
10 YorumlaYani her milletin güzeli çirkini var net bişey diyemicim
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle Brezilya kadınları 👌 ama Romanya'nın kadınlarına da bayılıyorum 👀
10 Yorumla- 30 Yorumla
Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bence de Brezilyalılar ya da diğer latin amerika ülkeleri...
10 YorumlaMelez kadınlar her zaman daha çekici gelmiştir bana.
10 Yorumlakızı falan bilmende italyan erkegi çok tatlı ve namussuzlar djdkkdd 😍
10 YorumlaDünyanın en güzeli de olsa yer çekimi diye bişey varken çok uzun soluklu olmuyor 😉
10 Yorumla
+1 yılBeni Brezilyalı hemşirelere emanet ediniz
-Akheneton10 YorumlaNefes alsin yeter... saka biryanada her ulkenin guzel kizlari var brezilyada cirkin yok mu sanki
10 Yorumla
+1 yılgenelleme yanlış ama Türkiye de fena değil bir Brezilya değil ama samba da yapar 😉
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 858 cevap paylaştı. Dünyanın en güzel kadınları venezuella dan cıkıyor bence cok güzeller
10 Yorumla
+1 yıldünyanin en güzel kizlari ülkemde ihanet edemem kizlaramiza
36 Yorumla- +1 yıl
el mahkum tabi demi
- +1 yıl
yo nie istesem yabanci kizda çok ahlaķ ön palan da olursa tabiki ülkemin kizladi
- +1 yıl
tercih meselesi 😊
- +1 yıl
güzellik tek. başına anlamsiz bir kavram bana göre güzel. seyler güzel. ahlâkta. başlar
- +1 yıl
bir kadın dört şey için alınır. 1. güzellik 2. zenginlik 3. soyluluk 4. dindarlik siz dindar olanini alınız demiş Resul..
- +1 yıl
benim dediğim. güzel ahlâk herseyi kapsiyor dindar olamya bilir ama. iyi bir insan olmak. zorunda
Zirve slavların...
Sonra Venezuela brezilya Latin dilberler
Sonra dar olmalarıyla cazip uzak doğu
Bizim bıyıklı ablalar da işte burada takılsın20 Yorumla
+1 yılbenim helalim olan hanımın olcak inşallah
100 YorumlaBen her zaman Brezilya diyordum zaten. Rus, Ukraynali falan degil.
10 Yorumla
+1 yılBrezilya (Sao Paulo), Venezuella, Rusya, Almanya, Ukrayna
20 Yorumla
+1 yılHep derim güney amerika kızları iskandinav kızları ve slav kızları ilk 3 te istedikleri kadar yer değiştirebilirler 😄
14 Yorumla- +1 yıl
ya dünyayı saydin geriye ne kaldı
- +1 yıl
@akatlİ-reis Ortadoğu Orta avrupa, koskoca Asya, Afrika kıtası komple kanada vs daha sayayımmı en önemlisi Türkiye yok 😄
- +1 yıl
Kanka Amerikan kizi diye bisey yok zaten.. onlarin yarısi Avrupa yarısi Latin geriye kalanı da yerli halklar.. Slav kızları deyince de Rusya ukrayna Belarus Polonya Sırbistan Bulgaristan Hırvatistan çek cumhuriyeti girer isin içine.. orta doğuyu anmaya gerek yok :) İskandinav kızları, Norveç İsveç izlanda Danimarka gronland diye okunur.. bir Türkler yok işte listede
- +1 yıl
@akatlİ-reis onlarında suçu değil genetik yapı ve östrojen seviyeleri düşük, yapacak bişey yok. Bizim ülkenin libidosunu anca Ruslar karşılar 😂
Bence isveç, anna nyström diye bariz bir fark var, brezilyadaki en güzel kız 10 üstünden 10sa bu 10 üstünden 15, öyle söyleyeyim😜
10 Yorumla
+1 yılülke olarak türkiye yöre olarak karadeniz daha güzel bence
40 Yorumla
+1 yılBrezilya kadınları güzellik bilmem de samimiyet var bayılıyorum bir sürü brezilyalı arkdşm varr hepsini çok seviyorum
10 YorumlaBrezilya kadını güzel falan değil. Hepsi koca götlü ve selülitli
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 588 cevap paylaştı. Türk kizlari..
Brezilya kizlari güzel olsa bizene.. :/20 YorumlaKendi ülkemizin kizlaridir elbette. Siralamalara ve güzellik yarışmalarına pek inamam, çünkü keşfedilmeye biri olabilir.
00 YorumlaBu videodaki şarkının ismini bilen
https://www.instagram.com/p/BVFU2hkAe8l/02 Yorumla
+1 yılBir çok erkek türk kızı demiş.. şaşırttınız beni Beyler!👏
22 Yorumla- +1 yıl
peki
tabi ki Türk kızları.. olmazsa Rus ve Arap kadınları da güzeller
10 Yorumla
+1 yılRus hatunlarıni koy listenin basina, altını istediğin gibi doldur
10 Yorumla- Devamını Gör (176)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?