Dün ilk kez arkadaşımın annesiyle tanıştım kadın 40 yaşında ve benim yaşlarımda görünüyordu zayıf güzel tıpkı bir genç kız gibiydi kendi kendime ben 40 yaşımda nasıl görüneceğim bile dedim komplekse girdim.. Sizce genç ve güzel kalmanın sırrı ne olabilir? #Mademoiselle88💞
54 yasinda benim annem de. Cuma gunu bir arkadasimi gonderdim yanina. Arkadasim 35 yasinda. Aksam annem mesaj atiyor. Sen ne sevimli bir cocuk gondermissin oyle. - noldu anne ne dedi? - ben bu kadar genc birisini beklemiyordum dedi. Sasirdi, babakaldi. -yasiti sanmistir ondan bakakalmistir. Masallah sana. - ama o da gostermiyor. 35mis ama 25 gibi gorunuyor. Annem beslenmesine cok dikkat eder. Organik gidalar bulmak icin sabah 7 de pazara gider. Yediginin ictiginin temizligi onun icin onemlidir. Cilt bakimina cok dikkat eder bir de. Bunu gunluk rutin haline getirmis. Deterjanlarla ve kimyasallarla cok hasirnesir olmaz. Daha dogal temizleyiciler dener surekli. Su sira karbonat ve limin tuzu karisimi favorisi. Bir de kendisi sirke yapar. Elma sirkesine bayilir. Yesil ayran en sevdigidir, her konusmamizda ovuyor bana. Sigara kullanmaz. Ambalaj icine girmis gidalari, aycivek, misir yagi gibi yaglari yemez, evde oturup kalmaz. Her seyden onemlisi dedikodu yapmaz, kotu dusunce beslemez.
Genetik faktör çok etkili. Kimi doğuştan bu konuda bayağı şanslı oluyor. Onun dışında iyi beslenmek, spor yapmak, cildi düzenli temizlemek, bakım yapmak, bol su içmek, mümkün olduğunca sigara ve alkolden uzak durmak etkili oluyor.
Yapi ile alakasi var birazda tamam saglikli beslenme spor bunlarda onemli ama gebnetik ve kalitsal olan seyleride vucudumuzda degistiremeyiz ama geciktirebiliriz birde bence en onemlisi hayata hep olumlu bakmak mesela alem neder ya da ayip olur hep bizi cevremiz frenliyor nezaman kendimiz olabilirizz
oncelikle bu biraz da genler ile alakali. Ve de ilerleyen yas esnasinda bedeninize zarar verecek seyler yapip yapmamanizla. Ardindan, secilen yiyeceklerin organik ve saglikli olmasi. Vucudun neye reaksiyon verdigini ezbere bilen, kendine hakim bir yapi, disiplin. Ve tabi ki spor. En onemlisi de stres ve yorgunluktan uzak gecirilen mutlu bir omur.
Anlayacaginiz uzere ergenlikten itibaren planli sekilde ilerlenmedikce oldukca zor olan bir surec. Ozellikle gunumuzde kat kat zor olsagerek :)
en önemlisi Genetik tabikide. Eğer minyonsa zaten cildi erken kırışmaz yüzü güzeldir hep genç gösterir benim de annem de öyle benden güzel şahsen cildi kırışmadı fazla genç gösteriyor. Ondan sonrası bakım, güzel olması, spor, beslenme Çevresel şeyler.
Sağlıklı yaşam hareketli bir hayat su içmek akşama 5-6 dan sonra yeme içme yi kesmek ben 79 yaşında 45 gibi gözüken taksi şoförü gördüm hiç ilaç kullanmamış ve hareketleri çevik di sırrı yukarıdakilermiş.
Kesinlikle stres ve sıkıntı yapıp kendine ufacık şeyleri dert etmemelisin stres insanı yaşlandırır cildine bakmalısın peeling ve maske kullanmalısın cilt tipine göre ve az makyaj yaparsan cildin daha az zarar görür yatmadan önce muhakkak makyajini temizlemelisin😊
Yok şunu ye , yok bunu sür hepsi hikaye. Kafana şapkadan başka birşey takmayacaksın. Bizzat üzerimde denenmiştir. Lanet olsun , bu kadar genç gösterince de yaş sınırı olmadan yazan yazana.
düzenli bir hayat (spor , yedigine içtigine dikkat , düzenli seks ve istirahat) kısaca sen ol ve kafayı takma hayatı akışına bırak bunun yanında tabiki özel kürler bakımlar :))))
@Dr999 Ne sen baktın ardına ne ben, hep ayrı yollarda yürüdük. Sustu, bu gece karardı yine ay. kaldı geriye cevapsız sorular. Uyandığında onu ilk kim görecek? bıraktığım düşü kim büyütecek?
Ne kadar da komik şarkı dimi. Komik çünkü değmeyecek kişiler için üzüldük ve halimize gülmemiz lazım şimdi kahkaha ata ata. Ulan dememiz lazım biz bunlara mı üzüldük. Umursamaz olmak lazım. Kimseyi takmamak lazım. Şu şarkıdaki adamın aşk acısını bile küçümseyip " ulan bir kıza şarkı mı yazılır " diye gülmek lazım.
Bu söylediklerinizi her zaman gerçek hayata geçirebiliyor musunuz Yoksa siz de çevreye mutlu görünüp yalnız kaldıgınızda müslüm açıp aglayanlardan mısınız? Zira ben hep 2. si oluyorum
Stressiz, sinir olmadan, natürel yaşamak, kalbini ve ruhunu mutlu edecek şeyler yapıp yaptırmak, eğlenceli ve komedi dolu bir hayat sürmek, gezmek, eğlenmek, spor yapmak, bol bol su içmek ve seks tabiki
Buna çare yok gün geçtikçe yaşlanacaksın cildin buruşacak zayıflayacaksın bedenen çökeceksin 😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
benim annemde 47 yaşında tek bir kırısıklıgı bile yok yaslanmak yönünden sanslıyım ama yüzümde sürekli pütür pütür seyler cıkıyor gencken annemdede varmış
En İyi Cevaplar