Arkadaşlar ben saçımı sarıya boyattım çok çiğ bir sarı oldu zamanla oturmaya başlamıştı ama diplerini boyatmamıştım diplerden biraz aşşağısını boyadı kuaför sonra madem bu kadar açtım dedim ve directions'un renkli boyalarından alıp filamingo pembesine boyadım bir kaç hafta sonra renk aktı ve saçlarım çok açık pastel bir turuncuya dönüştü ama diplerimde iyice aşşağıya indi diplerim koyu kestane renginde şimdi saçlarımı açık kumral yapmak istiyorum ama diplerimle turuncu kısımlar boyanınca aynı renk tutmaz diyede korkuyorum sizce ne yapmalıyım? Saçlarımın aşşağı kısımları resimdeki gibi
Ayy Allah korusun gitsemmi acaba bende kuaförlerin yanlış yapmasından korkuyorum sarıyı platin istedim ciyak bir şey yaptı 😒 Bide şeyi anlamıyorum annem saçlarını kutu boyalardan alıp direkt boyuyor acaba o tülerin içinde açıcımı var ondanmı tutuyor tam sarıya yoksa açıcı başka bir şey mi oluyor gerçi annem sarışın belkide o yüzden tutuyordur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Küllü renklere boya
Diplerim çok koyu ama onu hangi tona boyamam gerekir kestiremiyorum
Turunculugun gitmesi için küllü renk şart ya da diplerini biraz açtır
Diplerimi kendim evde açabilirmiyim acaba kuaföre gitmek istemiyorum
Kendin yapma ya kıy paraya 😂saç sonuçta yanar filan
Ayy Allah korusun gitsemmi acaba bende kuaförlerin yanlış yapmasından korkuyorum sarıyı platin istedim ciyak bir şey yaptı 😒 Bide şeyi anlamıyorum annem saçlarını kutu boyalardan alıp direkt boyuyor acaba o tülerin içinde açıcımı var ondanmı tutuyor tam sarıya yoksa açıcı başka bir şey mi oluyor gerçi annem sarışın belkide o yüzden tutuyordur
Yaşadığın yerde ki en iyi kouforu araştır git canım umarım istediğin gibi olur 😊
Umarım ☺️ Teşekkür ederim fikirleriniz için ☺️
Rica ederim 😊
Güzel
Bende beğeniyorum uçlarındaki rengi ama işte diplerim çok koyu renk olduğundan kötü görünüyor