Merhaba değerli arkadaşlar. Bakımlı ve kendine dikkat eden kişiler, doğal olan kişilere göre daha özgüveni yüksek ve girişkendir. Siz doğal halinizle de kendinize güveniyor musunuz? makyaj yapmadan veya bakım yapmadan da her anlamda dikkat çekebilir misiniz? Edit : Her zaman formum yerinde :D #Subarusti
Bakımlı olmak özgüveni arttırıyor, Bakımsız veya özensiz halinizle bile kendinize güveniyor musunuz?
Bakım demişken birçok arkadaşımızın aklına makyaj gelmiş olabilir :) Bana kalırsa bakım yapmak; vücut temizliği ve sağlıklı bir yaşamdan oluşur. Elbette spor yapan dinamik birisi, obezite ile savaş veren birisine göre sağlık açısından nadiren sorun yaşadığı için bu konuda şanslıdır. Vücut temizliğine önem veren kişiler toplum arasında bir adım daha önde sayılırlar. Günümüzde imkandan dolayı değil de sırf üşengeçlikten dolayı kendine bakım yapmayan birçok birey bulunmakta :) Ben elimden geldikçe bakım yapmaya özen gösteriyorum. En önemlisi bunu bir başkası için değilde kendim için yapıyorum :) Makyajsız ve bakımsız olduğum zamanlar ruh halimin genellikle depresif olduğu dönemlere denk geliyor. Eh haliyle biraz kendimi güçsüz ve karamsar hissediyorum :)
"makyaj yapmadan veya bakım yapmadan da her anlamda dikkat çekebilir misiniz?" Kişisel bakımı her zaman önemserim ama makyaj insanı bakımlı veya bakımsız yapmaz. Makyaj en fazla kendimi biraz daha iyi hissetmemi sağlar, öz güvenimi etkilemez. Onu da her zaman yapmam, yaparsam hafif yaparım.. "Doğal halimle de" kendime güveniyorum.. Makyaj, saç ve kıyafet seçimiyle insanın daha fazla dikkat çekebildiği bir gerçek.. Öyle bir hedefim yok ama. Kendim için yaparım ne yaparsam.. Dikkat çekmek istersem ona davranırım..
Valla bakimli degilimdir, ozenmem. Ancak bunun sebebi kendimi zaten bakimli olmakla veya olmamakla iliskilendirmemem. Yani her turlu ozguvenim ayni. Bakimli olunca azicik daha fazla ancak bu da cogunlukla karsi cins tarafindan begenildigimizin dusunulmesinden kaynakli.
Üstüm başım kirli ve pasaklı olsam da konuşma stilim değişmez. Bakımsız insanları bakımlı halde nasıl olur acaba diye düşünüp aklımda canlandırabiliyorum, haklarında o haldeki durumlarına beğeni konusunda karar verebilirim.
Güvenenler aptal 😂 daha kompleksli bence hayır demeye çekinecek kadar Zekamla gireceğim bir ortamsa evet değilse hayırrr manikürsüz hiçbir tırnak güzel değil fönsüz saç da yataktan kalkmış hiçbir kız da çekici değil manyaj ayrı bakım ayrı önce ayırın
Bakımlı olmak her daim iyidir severim kadın olsun erkek olsun lakin bakım derken bu kadınlar olarak yüzlerine 1kilo makyaj yapmak anlamına gelmez kendisini iyi hissettirecek şekilde mesela bir rimel az allık ve bb krem yeterli doğal ve bakımlı olunmuş olur tabi yüzünde sivilcesi lekesi olanın farklı bir kapatma işlemi yapabilir o ayrı doğallık tan ve bakımlı olmaktan yanayım temizlik imandan gelir:)
Bakımlı olmak öz saygı nedenidir, ne var Ki bazen hayatımızında inişler çıkışlar, keskin virajlar olabilir elbette ben depresyona girip mutsuz olduğum zamanlarda kendime çok dikkat ermesem bile bunu asla dert etmedim kaçmak gizlenmek gereği duymadım. Sanırım hayatın her anında olduğum her halle mutluyum ben :)
Kendine güvenmek başka bir şey bakım yapmak başka bir şey. Bakımsız benim bile ruhum sıkılıyor. Duş aldım mi güzel kıyafetler giyip makyaj yaptım mi kendimi harika hissediyorum. Bunu evimde bile yapıyorum. Hiç dışarı cikmasam bile.
Bakımlı olmamak gibi bir durum söz konusu olmamalı. Sonuçta Duş almakta bakım. Bunun dışında makyaj yapmak kişinin kendisini iyi hissetmesiyle alakalı. Ben makyaj yapmıyorum. Ama bazı insanlara çok yakışıyor.
bakımm ayrı makyajj ayrı makyaj yapılacak yer var yapılmayacak yer var ruh gibi gezen kızda olmaz illa bir renklendirme yapılır yapmasa bile illa parfüm sıkar kimse de bunuu inkar edemez
Hep bakımlı olmaya dikkat ederim ve özensiz görünmek hoşuma gitmez Kendimi güzel hissetmeyi sevdiğim kadar aldığım övgüler de hoşuma gitmez (fikrine değer verdiğim insanlar hariç)
Makyaj yapmıyorum. Bakım ayrı bir olay, bakımsız birinin kendine güvenmeye pek hakkı yoktur en azından dış görünüş olarak ama bakımsız da olsam karakterime güvenebilirim. *Gecen bol olsun.*
Bakimli biriyim ama makyaj yapmayi sevmem. Makyajsız halimle bile kendime güveniyorum. Tam tersi makyaj yapan kadınların ozguvensiz olduklarını düşünüyorum. Sonuçta çöp atmaya giderken bile makyaj yapma telaşına giren kızlar var aciyorum valla😆
Ben kendime makyajsizda guveniyrm use makyajsz gittigim zamanlarda bile cok guzel seyler soylediler saolsunlar ayrica akilli ve sosyalim kendini ovmek gibi oldu AMA npyim...
En İyi Cevaplar