Yani aslında yüzüme uyuyor ve o yüzede küçücuk burun olmaz. Burnum dışında kusurumda yok. Fiziğim yüzüm felan her şey mükemmel ama burnum kötü. Hep babam yüzünden geldi burnunu bana geçirdi yaa 😳😳 Estetik ameliyat yaptirmak istemiyorum bir iki kişi dedi sadece yaptır diye yoksa küçüklüğümden beri hiç alay konusu olmamış. Lütfen yardım edin?
Kuzum benim, şu takıntılı olma hâlinden vazgeç! Estetik asla yaptırılmaz. ''Doğal'' demek varken, en kötüsü olsa da, doğal olsun daha iyi. ''Estetikli'' denirse, artık dünyanın en burnu olsa da, iş yapmaz. Karşıyım o tür şeylere. Kendini sevmeyi bil, sorunun yok. Sadece sen büyütüyorsun.
Cok az kemer var burnunda. O da minimum derecede. Kotu durmuyor, hatta aksine guzel. Ameliyatla sadece torpuleterek duzelttirebilirsin. Kolay bir ameliyat. Ama bence hic gerek yok. Burun biraz da insanin karakterini belli eder. Bunu sadece takinti haline getirmeyi birak.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Doktor felan da dedi estetik ameliyat yapman lazım nefes almanı zorlaştırıyor geceleri hep ağzım açık uyuyorum 😢
Nefes almani zorlastiran burnunda gorunen kemer degil. Deviasyon vardir sende. Yani burnun ic kisminda nefes almani zorlastiran bir et ya da kemik yapisi. Deviasyon ameliyati olursan burnundaki kemeri de torpuleyerek ayni ameliyat icerisinde aradan cikarirlar.
Kusura bakma kırılma ama ALLAH akıl versin sana hiç demiyorsun çok şükür eksigim yok koku olacak burnun gören gözler işiten kulaklar tutan eller ayaklar varsa daha ne olsun şükür etmen gerekirken bu ne şimdi
one be görünce korktum bari yaptır o ne biçim burun aklım çıktı görünce. Bu arada fiziğim iyi demissin zorrrt kesin eminim ona efsanedir kaşından belli çirkin civciv olduğun ayy iğrenç. Acayip kötü bu arada kafa yapın aklım çıktı öcü gibi one
Ben yeni açtım hesabı hiçbir fotom bile yok sen gelmissin burda 5 xper sin ve foto koymuyorsun bir de üstüne ustluk benle kendini kıyasliyabiliyorsun 😂😂 özgüvenini sevdim bu arada merak etme canımda sen benim yanımda fasa fiso kalirsin hdhxhshs
Aslında gamzeyle felan yırtıyorumda ne biliyim bir iki kisi olmasa aslinda burnumu seviyordum. Ablam bile diyordu yapısı çok güzel sadece kemik biraz goze carpiyor
En İyi Cevaplar