Maybelline standında ve hatta mağazada tek indirime girmyen ürün olduğu için dikkatimi çekti ben de araştırdım çok methediliyor. Sizler ne diyorsunuz kullananlar?
Bende bundan var bayadır. Kurumamasına dikkat etmelisin yoksa devamlı fırçayı boyaya banıp çekmen lazım bu da sinir bozucu oluyo. Ben fırçasından memnun kalmamıştım ondan dışardan kendi kafama göre aldım. Bitince bidaha alacağımı sanmıyorum.
Ben indirimden aldım:) kalem eyeliner kullanmıs ve buna geçmiş biri olarak kalem eyeliner daha hızlı bir sonuc veriyor ama maybelline jel eyelinerde fırça yapısından dolayı daha keskin ve ince çekebiliyosun ama uğraştırıyor birde fırçası 2-3 kullanımdan snra yıkanması gerekiyor yoksa biriken ürün fırçayı işlevsiz leştiriyor.. ben genel olarak memnunum siyahlık tatmin edici ve kontrollü çizim yapabiliyosun sadece biraz zaman harcaman şart:)
Onu kullandım ama o kadar da harika değil yani. Eğer buğulu makyaj yapmayı seviyorsan kullanabilirsin. Pigmenti de o kadar iyi değil yani :( Ben pek verimli sonuç alamadım. Bir de fırçası bir süre sonra kötüleşmeye başlıyor hep yıkamak zorunda kalıyorsun. Sonra fırçayı batırınca ay çok aldım, ay çok az aldım derdi oluyor. En iyisi kalem bence. Şekil verme açısından daha iyi