günaydın tatlimlar. sizce hareli mi haresiz mi daha iyi durmuş. Görselce üstteki haresiz , alttaki hareli. fikirlerinize ihtiyacım var.. Gorseldeki kişi ben değilim. googleden aldım. Ornek icin. mutlu pazarlar😎♻️🌼🌾🌴💐😍🤗
Renkli lens kullanan var mı içinizde. Sofistika marka azur haresiz hakkında sorum, hadi detaya?
Lensler bir süre sonra sıkıyor insanı. Her ne kadar belli olmasa da lens taktığınız bir süre sonra ortaya çıkıyor. Bence kahverengi gözler çok güzel. Evet mavi en çok sevdiğim göz rengi ama bence lens kullanarak değiştirmek, para savurmakla aynı kapıya çıkıyor. Uğraşması güç eğer kullanmak istiyorsan senin kararın.
Saç rengini değiştir? Daha farklı giyin. Bilmiyorum artık diyorum ya güzel olmak demek renkli gözlü demek değildir. En büyük örneklerden biri Kylie Jenner olsun.
ben saç rengimi asla degistirmemki😏yıllardır platin sari🤔 saçta değişikliğe karsiyim. uzun ve sarı saç favorim. ee kesim desen yaptırmam asla. başka? he birde tarzımı çok seviyorm. dışına çıkamam. cevremde beğenirler yani genel olarak. yapabileceğim degisiklik sevdiğim göz rengi olan mavi😏
En İyi Cevaplar