Bepanthen Plus yara iyileştirici kremini kullanan varmı? Resmen bir mucize üstü krem kısa bir zamandır kullanıyorum. Bir tane sivilce ve leke göremezsiniz, bazılarınız porselen gibi tanımladığı bir cilde sahip olmamı sağladı. Sivilce ve lekelerden muzdarip olanlara öneririm.Bepanthen plus kullananlar
Her derde deva kremlerden biri. Cildi yumuşatır, pişikleri giderir, egzamalara iyi gelir ve yaraların erken iyileşmesini sağlar. Özellikle açık yaraların iyileşmesinde oldukça etkili kremlerden biridir. Dudağımda uçuk çıktığında bile kullanıyorum ve etkisini hemen gösteriyor. Ben çok memnun kaldım. Ayrıca her cilt tipi için uygundur. Kış aylarında bol bol kullanıyorum.
Ben severek kullanıyorum. Her evde mutlaka olması gereken kremlerden biri.
Bepanthen Plus krem; 1. Sivilceleri önler 2. Sivilcelere iyi gelir 3. Yaraların iyileşmesini hızlandırır. Kulaklarımı deldirdiğimde açık yaram için bir süre kullanmıştım 4. Cildi çok güzel şekilde nemlendiriyor 5. Ameliyat yaralarına bile iyi geliyor.
Sonuçta adı bilinmeyen bodrum katlarından almıyoruz ya eczaneden alıyoruz onlara göre herşey zararlı sivilce torbası olmamaktan iyidir yani tüy alınıyor ve benim suratım lazerli çıkmaz.
Dönem dönem genelde kış aylarında cildim delirdiği zamanlar kullanıyorum. İçeriğinde bulunan Pro vitamini ve Lanolinin sayesinde de etkisini kısa sürede gösteriyor.
Bepanthen krem cildi nemli tutar, nem oranını düzenler. Pul pul dökülen, çatlayan ve kuru bir cildin tekrardan kaybettiği nemini geri kazandırır. Cildin kendini yenileme sürecini hızlandırır. Ciltte oluşan kızarıklıkları kısa bir sürede yok ediyor. :)
Bepanthen Plus Krem'i herkes bilir aslında, bebekken pislikler için tercih edilen en iyi kremdir. Ben günlük cilt temizliğimden sonra kullanmıştım uzun süre. Cilde ihtiyacı olan nemi veriyor ve nem dengesini sağlıyor. Kuru ciltleri de yumuşacık yapıyor. Cilt hücrelerinin yenilenme hızını arttırıyor. Böylece cilt sorunlarına iyi geliyor. Yanıkları da iyileştiriyor.
olabilir ama reklam yapmıyor ister kullan ister kullanma banane dimi. Ben cilt sorunu olan kişiler için paylaştım hemen burnunuzu sokup reklam için demeyin reklam için olsa derdim.
En İyi Cevaplar