Daha önce iki kere doktora gittim alt dudağımda sürekli bir kuruluk kabuklanma oluyor ilk doktoruma bol bol su iç dedi🙄🙄 başka doktora gittim bir nemlendirici verdi küçücük ve pahalıydı hiç bir işe yaramadı. Bir sürü nemlendirici kullanıyorum bir işe yaramıyor sıkıldım artık rahatsız oluyorum sürekli kuruyup kabuklanıyor peeling yapıyorum yine fayda etmiyor ne yapıcam
İlk önce alıyosun bir küçük kap içine. Hindistan cevizi yağı 1 çay kaşığı ve esmer şeker 1-1.5 tatlı kaşığı (istersrn nane yağı 1-2 damla (dolgunlaştırmak için ) ). Peeling yapıyosun. Peeling bitince peçeteyle temizledikten sonra blistex diye bir lip balm markasının sensitive yani hassas dudaklar için olan açık bebek mavisi olan bir lip balmını sürüyosun. 1-2 hafta asitli ve aşırı tuzlu yiyecek içeceklerden uzak duruyosun. Bu peelingi 2 haftada 1 . Lip balm sürmeyide her zman tekrarlıyosun. :)). Umarım iyileşir kısa zamanda
Bu senin vücudunun bir özelliği aslında, istediğin kadar nemlendirici sür. Onlar sadece anlık olarak işe yarıyor. Benimde cildim çok kuru çok nemlendirici sürdüm ama hepsi boş. Boşuna para verme onlara. Fazla da kafaya takma o kadar da kötü değil dudakların.
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hayır ama rahatsız edici bu ruj kullanamıyorum kabuklanmadan güzel durmuyor
öpüşmekle falan alakası yok.. peeling falan onlardan bir cacık çıkmaz.. kalbini sevgiyle doldur herşeye karşı mesela annene dua et dua seansı yap kalbindeki sevgiyi artır sonra yakındakilerine arkadaşlarına karşı içini olumlu hislerle doldur.. ruhun güzelleştikçe bu ilk olarak gözlerde ve dudaklarda canlanma sağlar ve çok belirgin bir şekilde farkedersin bu durumu.. :D :D
işte o yüzden kurumuş dudakların.. :D valla şu çok net ateist de olsan sevgisiz yaşayamazsın.. Bu bile tek başına Allahın varlığı için yeter.. :D kalbini sevgiyle doldurmalısın hatta taşırmalısın :D
En İyi Cevaplar