Cilt Bakım Salisilik asit? nurdannx Takip Et Xper 3 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaslar eczaneden yüźümdeki sivilce izleri icin salisilik asit aldim ve bunu verdiler ben solüsyon falan bekliyodum bu konuda bilgisi olan var mi yardim edin lütfen bıktim bu izlerdeen nasıl kullabicam ben bunuu internettede yok Salisilik asit? Cevapla Sivilce Soruları Fal Soruları İnternet Soruları Beğen Paylaş Takip Et
handanbuse Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 35% +1 yıl biz bunu domates sosu yapmak için kullanıyoruz ya sakın sürme onu daha çok yanar suratın doktora git sen 0 4 Yorumla nurdannx +1 yıl ya evet bizimkilerde onun icin kullaniyo o yuzden korkuyorum Yorumla handanbuse +1 yıl bence sürme Allah korusun izlerin daha çok belirir birde gecmezse yakar o suratını asit sonuçta Yorumla nurdannx +1 yıl iyice arastirmadan surmuycem olmadi kullanmam Yorumla handanbuse +1 yıl sen bilirsin Yorumla
sigarakokankadin Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 49% +1 yıl İlk defa duydum zararı olmasın doktora danışsan daha güzel olurdu 0 1 Yorumla nurdannx +1 yıl kullanimini bilemiyorum sadece yoksa bilinen bir sey izler icin Yorumla
MasMavişDünya Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl İyice araştır kullanıcı yorumlarını oku 0 2 Yorumla nurdannx +1 yıl yok baktim hepsine ya bulamiyorum ki Yorumla MasMavişDünya +1 yıl O zaman kullanma bırak yüz bu sonuçta Yorumla
En İyi Cevaplar