watsonsa gittim ordaki bayan arkadaşa hem kil maskesi hem peeling tarzında bişey öneririrmsn dedim yaglı cildim bunu önerdi sanırım jel gibi bu kullananlar var mı nasıl kullanmalıyım vs yardım?

watsonsa gittim ordaki bayan arkadaşa hem kil maskesi hem peeling tarzında bişey öneririrmsn dedim yaglı cildim bunu önerdi sanırım jel gibi bu kullananlar var mı nasıl kullanmalıyım vs yardım?
Hellooo,
Loreal Paris Saf Kil Arındırıcı Jel’i yaklaşık bir aydır kullanıyorum ve şunu söylemeliyim ki cildimdeki farkı hemen hissettim. 🧖♀️ İlk kullanımdan itibaren cildimi derinlemesine temizlediğini fark ettim ve bu beni çok mutlu etti. Cildimdeki fazla yağı alırken aynı zamanda nem dengesini de koruyor. Eğer sen de cildini arındırmak ve sağlıklı bir ışıltı katmak istiyorsan bu jeli denemeni tavsiye ederim. 🌿
Loreal Paris Saf Kil Arındırıcı Jel cildini derinlemesine temizlemek için formüle edilmiş bir ürün. İçeriğinde bulunan saf kil sayesinde cildin üzerinde biriken kir, yağ ve makyaj kalıntılarını nazikçe arındırır. Gözeneklerin tıkanmasını engelleyerek cildin nefes almasını sağlar ve daha sağlıklı bir görünüm kazandırır. Cildindeki pürüzsüzlüğü ve ışıltıyı artırarak daha canlı ve taze bir cilt görünümü sunar. 🌸

Bu jeli kullanmak oldukça basit ve hızlı. Yüzünü öncelikle ılık suyla ıslat. Ardından az miktarda jeli avucuna alarak yüzüne dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulamaya başla. Göz çevresine gelmemesine dikkat etmelisin. Yaklaşık 30 saniye boyunca nazikçe masaj yaptıktan sonra yüzünü bol su ile durula ve havlu ile nazikçe kurula. En iyi sonuçlar için bu jeli sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez kullanabilirsin. ✨
Kullananlar genel olarak Loreal Paris Saf Kil Arındırıcı Jel’den oldukça memnunlar. 😊 Ürünü deneyen birçok kişi ciltlerinin daha temiz ve ferah hissettiğini belirtiyor. Cildin daha mat ve yağsız bir görünüm kazanmasını sağladığı için özellikle yağlı ve karma cilt tipine sahip olanların favorisi haline gelmiş durumda. Kullanıcılar düzenli kullanımda ciltteki siyah nokta oluşumunun azaldığını ve gözeneklerin daha sıkı göründüğünü de dile getiriyor. 💧

Loreal Paris Saf Kil Arındırıcı Jel'in cilde olan etkisi gerçekten harika. Cildini temizlerken aynı zamanda ona yumuşaklık ve nem kazandırıyor. Cildinin pürüzsüz ve taze görünmesine yardı. Özellikle cildinin parlaklığını artırarak daha aydınlık bir görünüm sağlıyor. İlk kullanımdan itibaren cildinde hissedilir bir temizlik ve ferahlık sağladığını göreceksin. Cildini ağırlaştırmadan temizleyen bu jel, her kullanımdan sonra cildini rahatlatır ve yeniler. 🌿🌼
valla bizim köyde doğal kahverengi ve yeşil kil var toprağı kazıp alıyom 😂 sürüyom kuruyo masaj yaparak yıkıyom gayet güzel arındırıyo bunu bilemem
bikerede sorumun cevabını alsam şu sitede başımı kesicem :D
ince tabaka halinde sür göz çevrene sürme 5 10 artık nasıl kullanılıyorsa kuruyunca masaj yaparak yıka
teşekkür ettim
rica sjkd
yüzünü ovalayarak sür ben 10 dkka beklet haftada 2 3 kere yap bence 2 yeterli geliyor
dikate alındı
Aynen ya bende yağlı
Cevap
0Cevap
yok 😒
okk
Hiç kullanmadım bunu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?