Bildiğiniz üzere kızların birçoğunun saçında ya katlı kesim var ya V kesim var ya da düz olmasına rağmen öndeki bir tutamı daha kısa kesilmiş saça volüm katmak için , kızlar dediklerim birçoğunuzda vardır muhtemelen. Ama bazıları ise tamamen dümdüz uzatıyor saçlarını kesim net bir şekilde özellikle erkeklere soruyorum bunu sizce bu saç kızlara yakışıyor mu kat olmadan düz kesim uzun sizce nasıl duruyor ve kızlar bu modeli kullananınız var mı beğeniyor musunuz? Mesela Enyadres , saçının ön kısımları bile uzun kat yok. Yoksa uzun ama hafif ön kısımlarda kısalık olan kat kesim bir saçmı güzel
Özellikle erkeklerin fikrini merak ediyorum , kızlarda uzun düz kesim saç mı katlı saç mı (Resimli) ?
Bu kız kim Enyadres? Küçük çıkmış ve üzüldüm açıkcası ergenlik çağındaki bir kızın kendini Playboy girl gibi pozlarla çatık kaşlı davetkat gülümsemelerle sunmasına. Gerçekten görebiliceğiniz en az bağnaz ve seks konularında en açık fikirli insanlardanım, seksin kendisini de severim ama rahatsız oldum bu tavrından. Soruna gelince, kişisine göre değişiyor mesela. Bu bahsettiğim kıza çok yakışmış, çok hoş bir kız çünkü bir taraftan, benim de saçlarım küt. Daha şık bence.
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
aslında attığım fotoğraftaki iki kızda 18 yaşındalar
Henüz lisede, ve bu tarz sitelerde 30 yaşındaki 35 40 yaşındaki adamlar bu kızın resimleriyle mastürbasyon yapıyorlar belki de. Ergenlik çağı kadınlarda 21 22 yaşına kadar devam edebilir bu şekilde kendini lanse etmesi üzücü
evet 17 di temmuz doğumluya o yüzden 18 dedim birkaç gün sonra 18 olucak. aslında diğer kızda o fotoğrafta 18 yaşında ama bide minyon gösteriyorya enyadres oyüzdendir
En İyi Cevaplar