Tüyler bütün kadınların ortak sorunu. Günümüzde bir çok yerde epilasyon merkezleri açıldı. Lazer epilasyon kalıcı olarak tüylerden kurtulmayı vaat ediyor. Birde bazı markaların çıkarmış olduğu evde kullanılabilen Ipl lazer epilasyon aletleri var. onlar tüyleri büyük oranda azaltmayı vaat ediyor fakat tüyler bitmiyor sadece uyutuyor. Benim araştırdıklarım arasında philips ve rowenta var. Siz kullanıyor musunuz ve sonuçlardan memnun musunuz ya da kullanmayı düşünüyor musunuz?
Rowenta aldim ama duzenli yapmadim üşendim. Ağda daha kolay. Küçücük bir ucu var atış yap yap çok sıkıcı. Bide sanki vucuduma zarar veriyormus gibi hissediyorum itici geldi. Ama annem kullaniyor işe yaradığını söyledi
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Phılıps var bende acayip güzel bir makine, kesinlikle öneririm acıtmıyor ve tüyleri tamamen yok edebiliyor. Gecen sene almıştım düzenli seansları yaptım ve Şu an hiç cıkmıyor
merhabalar bir süre bende kullandım evde fakat etkisi ortalama 6 ay evet kıllarım da bir miktar incelme oldu fakat onun dışında bir etkisini görmedim kıllarım geri çıktı sonrasında ankaralife polikliniğine başvurdum detaylı bilgi verdiler orjinal, kılı yakan cihazlar daha önemliymiş daha iyi sonuçlar veriyormuş benim alt bacağım 4 seanstan sonra çıkmamaya başladı ben memnunum size de tavsiye ederim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ben fakirin cihazini aldım 2 ay oldu ve nerdeyse %80 azaldi çok memnunum üstelik atış sayisi bitse bile kartuş değişiyormus tavsiye ederim
GOLDESS Buz Başlıklı Lazer Epilasyon Cihazı kullandım. Çok memnunum. Kısa sürede çözüme ulaştım. Her tondaki kıl köküne etki ediyor. Herkese tavsiye ederim.
En İyi Cevaplar