Yazın yapış yapış olan yüzler de makyaj nasıl durur ki? Siz yazın makyaja devam ediyor musunuz? Nasıl bir makyaj ile sıcakların verdiği hasarlardan kurtuluyorsunuz?

Canım abla tavsiyesi yıllarca süren makyaj deneyimlerim ve yaptığım araştırma ve uygulamalar sonrasında porselen makyajda çözümü buldum. Akma ve erime kesinlikle olmuyor. Gün sonuna doğru hafif tipi kaymaya başlıyor ama eve dönmüş oluyorsun. Gün arasında tadilat yaparsan sabaha bile durur. Diğer sırrım da sadece burada veriyorum. Bazen sezonluk kalıcı makyaj yaptırıyorum. Çok pratik sabah saçları yap git. Ama bazen monotonluktan sıkılıyorum üstüne porselen makyajla renk veriyorum çok hoş oluyor:) Ayyy neyse çok yazdım kusura bakma:)
normaldede yapmiyordm fazla
ama yazin highlghter vazgecilmezim
Fazla abartmayın sıcaklarda eriyip gidiyor sonra palyaço gibi geziyorsunuz hanımlar.
Şu sıcakta kırmızı ruj sürmeyin çooooooook tipsiz oluyorsunuz
Cevap
5Cevap
Cilt makyajı yapmam. Rimel her daim sürerim ondan vazgeçemem. Bende akma yapmıyor problem yaşamıyorum. Eğer o gün akabileceğini düşünüyosam suya dayanıklı kullanıyorum. Long lasting bir ruj bir de şeffaf kaş jeli
yazın değilde aşırı bunaltıcıysa hava hiç bir şey sürmeye tahamul edemiyorum ki. Milletin maşallahı var.
fondöten asla bir ruj bir rimel birde gözaltı kapatıcısı
Evet kışın olduğu gibi sadece suya dayanıklı rimel ve eyeliner kullanıyorum. O yüzden bir sıkıntı olmuyor benim için
Yazın rimel bile sürmüyorum inan akmasa bile güneşe alarjim var elim gözüne kacıyor ve farkında olmada ovalıyorum rezalet! O yüzden pek sürmem. 😅
Terle alakası yok çünkü ten makyajı yapmıyorum zaten bir ruj rimel örneğin bugün dışarı çıkarken güneş koruyucu, rimel ve bordo rüj sürdüm sadece
Normalde de yapmam ama baba yigitler gelsin Antalyanin 45 derece nemli sıcağında yapsın şu gibi akar 😄
yazdan sırf makyajım aktığı için bile nefret edebilirim sadece özel bir yere giderken yapıyorum sabitleyici işimi görüyor
gündüz evden çıkmadıgım için makyaj yapmam. geceleri yaparım o ha hafif olur çünkü sıcaktan mahvoluyor
Hayır yazın rimel ve rujdan baska bisey sürmeye gerek yok. Bazıları akmış fondotenle geziyo sicakta akiyo tabi berbat bir görüntü
Alta bir güneş kremi üzerine bb krem far eyleynier finish...
olmuyor eyeliner cekerim normalde onu bile çekmek istemiyorum
cafeye gelen müşteriler arasında görüyorum..
bildiğin akmış rimel allık kalemleri =))
normaldede pek makyaj kullanan biri olmadigim icin dogal olmak iyi belki bir rimel veya concealer olabilir.
Cilde güneş kremi dışında bisey kullanmamak lazım ruj ve göz makyajıyla tamamla pudra ve fondoten cilt lekeleri oluşturuyor
Çirkin olan için yaz kış ne fark eder çoğu kız güzel olayım derken kendini tavuga benzetiyor
Makyaj hiç yapmıyorum cildim çok hassas hiçbir makyaj malzemesi bana iyi gelmiyor
genel olarak makyaj yapmıyorum
Görünce bile canım yapmak istedi😍
İhtiyacın yok be :/
O niye
Hiç çekilmiyo bu sıcakta yapmıyorum
Kalem ve dudak nemlendirici yeterli
Yüzüm terlemez o yüzden rahatım
Aynen çok makyaj yapış yapış oluyor
Havalar asırı sıcak akıyo yapmıyorum
yaptığımız da akıyor ya 😰😰
MAt ruja hiçbir şey olmuyor
Çok hafif göz kalemi ve ruj.
Kızlar yazın makyaj yapmaya devam mı? Cevap verin!
Hayır bu sıcakta ne makyajı
Yazın makyaj yapmiyorum bir ruj
Kışı anlarım da yazın nasıl yapıyonuz
Yaz/kış sadece bb krem sürüyorum.
Yazinda kisinda makyaj yapmam
Yapmasalar insan icine cikamazlarki. Kezbanlar
makyajsz erkekle buluşurlar mı hiççç
Alerji yapıyor
yapmiyorum
yalnizca rimal kullaniyorum yazın belki hafif ruj
Yapmıyorum :D
Yapmıyorum