ya ben mavi seviyorum ama böyle tek ton ve sert mavi.
bence erkekte süs gibi duruyor fazlası.. olmuyor. yani şu ilk resimlerdeki gibi olan göz rengi ancak bir kıza yakışır , çünkü orda mücevher gibi duruyor. erkeğe süsü yakıştırmıyorum, olabildiğince sade olmalı. ama öyle yaratıldılarsa yapacak bir şey yok tabi.
Adam gibi adam olsun da farketmez bence, ama eğer önümüzde aynı karakterde iki kişi varsa ve seçmemiz isteniyorsa elbette renkli göz. Niye mi? kendimi düşündüğümden değil çocuklarımı düşündüğümden :D ben mavi o mavi güzel olurdu
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
adam gibilere bakmıyorsunuz zaten 😂😂 bulamazsın adamı 😂😂
gözü paradan hırstan kör olmayanlar gayet de bakıyor sen merak etme. fiziksel bir soru sormuşsun ona göre bir cevap yazmak istedim ama başında da belirttim adam gibi adam olsun diye neden? çünkü karakter ve zeka olmayınca diğer tüm bonus özellikler çöpe gidiyor bana göre
kişiden kişiye değişir, sana tipe önem veren insanların denk gelmiş olması diğer önem vermeyen insanların olmayacağı anlamına gelmez. inşallah bir gün sen de denk gelirsin öyle kişilere, ama bulmadan önce aramak lazım. sen arıyor musun?
Bence bu soru bilerek sorulmuş renkli gözlü erkeklerden soğutulmak için çünkü üstteki ikisi lens veya montajla yapılmış gözler ve hiç yakışmamış soruyu soran algı operasyonu yapmış
Fotodaki renkilier iğrenç fotodaki kara gözluler çok yakışıklı bu oyları etkileyor olmalı çok guzel renkli gözlude gördum aynı yaşta kara gözluye göre tipte onemli yani ama güven venmesi için kara
kendi tiplerine bakmıyorlar ki bu adamları iftira atmak ayıp bence ben yiğidin hakkını veririm adamlar çok üst düzey hele sergionun çene yapısı dudaklar kaş göz ulan kusursuz gibi birde bize bak 😂😂
En İyi Cevaplar