bu uçuk dikkat et ellerini sürekli yıka gözüne felan sürme gözündede çıkar sarımsağı iki ye kes iç tarafın oraya bastır yarım saat içinin iltihabını çekicek sonra hemen kabuk bağlar kabuk bağlayınca su değdirme sakın yoksa geçmez uçuk kremleride bir işe yaramaz boşa para verme omlar ilk anda sürersen işe yarar hametan sür bide o çok iyi geliyor sakın patlatma bide
ucuk cikarmissin iltihaplanmis hic elini surme dokunma daha cok mikrop kapar asiviral diye krem var sabahnaksam uygula kabuklanir dokulur kurutur 3 4 gunde sonc verir fazla el surme dokunma yolma
1
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ttamam teşekkür ederim bir de zovirax diye bir ilacı öneriyorlar hangisi daha etkilidir
2 side ayni etkiyi gosterir oda kuvvetli bir kremdir ama asivirala gore biraz pahali asiviral 4 lira zovirax 10 felan ikiside ayni gosterir tercih senin canim eczane teknisyenligi yapiyorum guvenebilirsin 2 side kuvvetlidir
rica ederim ne demek kullanmaya basla bir an once bayrama kadar iyilesir bulasici kimseyi opme felan canm 3 4 gune gecer duzenli bir sekilde kullanabiliesn hic yorumlarada aldirma igrenc frlan onlarsada cikar gorurler bu dogal birsey bizim eczaneye ne yaralar geliyor ole soylemeleri xok sacma takilma
Kesinlikle, ben buraya zevkten keyiften değil yardım için paylaştım ki güzel bir görüntü değil diye de belirttim. Neyse canım benim çok teşekkür ederim tekrardan💓🙏🏼
En İyi Cevaplar