Tarif edebilmek için örnek fotoğraf attım. Fotoğraftaki ben değilim sadece büyüklüğünü göstermek istedim. Not: Terbiyesiz ve gereksiz yorum yapacaklar yapmasın. Çünkü ilgilenmiyorum salakça yorum yapanlarla gülüyorum o kadar.
Göğüslerim 19 yaşındaki bir insana göre çok mu küçük?
egzersız ıle gogus gelıstırebılrısın. gogus doksuu altında gelısen kaslar goguslerı daha dırı gosterebılırı. bunun dısında starvac gıbı pasıf metodlar var. bunları deneyebılrısınde.
Üniversiteye gidiyorum. Evde kalıyorum iki tane kız arkadaşımla. ikisinin de göğüsleri çok büyük ve harika görünüyorlar. Sürekli benimle dalga geçiyorlardı içime dokunuyordu. Teşekkürler
bir yazı okumuştum damarları genişletiyomuş ve büyüme sağlıyomuş 80 olan bir kadın 85 oldum falan yazmıştı blogda bende başladım yapmaya banyoda 10 ya da 15 dakika boyunca buzla masaj yap ya da soğuk su uygula göğüslerine
Sevgili görül sahibi ben sana demedim dostum bu soru soran arkadaşın terbiyesizliğine yorum yaptım sen üstüne alınma. 2. Si blog a falan bakmadım. Yalnız meme denilen şey yap dokusudur ve buzla vs dışardan uygulamalarla büyümez.
@ÇapkınŞairr merak etme herkes sen gibi 90 mı takıyo diye bakmıyo önemli olan memesi olması o süt doluyo ve kullanım amacı bir evlet büyütmek senin gibi aşağılamak için kullanılmıyo sendeki fazlalıkta zevk için nereye soksam diye bakıyosunuz zihniyetiniz bu sizinkine laf etsek erkeklik taslıyosunuz Ve bu konuyu çok uzatma lütfen çünkü Allahın yarattığı ve sen gibi kulları emzirmek için kullanılan senin gibi hayırsız varlıklar kullanıyo boş yere yazık bir organ aşağılaman için değil
Görüş sahibi dostum seni akıllı sandım ama sende ona benzedin. Ben burda organ vs büyüklüğü küçüklüğü lafı etmiyorum beni de ilgilendirmez ben espri yapmıştım ama kendini aptalca bir yaklaşımda bulununca dürst oldum😂 O evde kalacak
hayatta dikkate alacağım son kişi bile değilsin tatlım. Ama bana senden bir tavsiye acilen beynini kullanmayı öğrenmelisin. Çok zavallısın. Sana büyük gelirim ben.
küçük göğüsler :D büyük beden :D acınası bir haldesin ne oldu egonu tatmin eden yorumlar mı aldın yoksa. sen beni dikkate alsan kaç yazar olmasan kaç yazar millet senin göğüslerini dikkate alıyo sen otur acizliğine yan
Yooo 😂😂ben toplum sayesinde onurlandim ama sen sosyal medya sayesinde sadece cinsel bir obje olmuşun üzülme kendini düzeltebilirsin çünkü mantıklı olan bilirki sorulacak soru var sorulmayacak bir soru var özelliklere 19yasinda bir cinsellik objesi! için
Düzelteceğim bir şeyim yok senin gibi Yobaz düşünceli insanların yüzünden insanlar insan vücudu hakkında sorduğu her şeyleri terbiyesizlik olarak algılıyor. Bu yobazlık değil de ne?
bütün erkekler aynı olacak diye bir kaide yok mesela ben şahsen daha çok gögüsün küçük olmasından yanayım çünkü küçük gögüste sarkma olmaz ve hep dik kalıyor
En İyi Cevaplar