Selam arkadaşlar ben bikini bölgemi zamanında jilete alıştırdığım için şu an ağdada deli gibi acıyor morariyor kanıyor. Uyuşturucu falan duydum bilginiz varsa lutfen yardimci olun. Nereye kadar jilete devam edecem bıktım bir kaç günde bir çıkmasından 😔😔
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Emla krem. Küçük bir tüpü 20 lira. 2 tüp bikini ve bacakların bir kısmına yeterli olur. Soğuk jel torbaları da kullanabilirsin. Agdadan hemen sonra hissettigin yanmayı hafifletir
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Küçük tekli tüp satılıyor mu ya internette 5 li paket 114 lira gibi bir fiyati vardı
- +1 yıl
Lazer epilasyona gittiğim Acıbadem hastanesinde vardı. Eczanelerde vardır saniyorum. Ama tamamen hissizlik bekleme zaten. Ben psikolojik olduğunu düşünüyorum. 3 seans ağdadan sonra rahatlarsın. Ama maddiyatın musaitse şu an lazere git. Kıl köklerin güçlü olduğu için inanılmaz verim alırsın
- Soran+1 yıl
Maalesef Şu an maddiyatim uygun değil. zaten asla tamamen hissizlik vermez azıcık bile azatsa yine iyi. Sorucam ama teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Bazı agdacılar satıyor. Kremi sürüp uyustuktan sonra alıyor. Birkaç kez böyle alırsan zamanla alısırsın
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Ağdacılar satıyor dediğin kuaför ler satıyor mj yoksa oraya gidince yapan kişi için kullanıyor mu
- +1 yıl
Herkese kullanmazlar. Bazı yerler müşterileri için siparişle getirtiyo. Çok uygun fiyatlı değil. Eczanelerden de alabilirsin
Kızlar Ne Diyor
6
Uyuşturucu kremler var fakat biraz tehlikesi var geçici hissizlik veriyor bu kremler tamam ama yan etki olarak kalıcı hissizlik oluşabiliyor
14 Yorumla- Soran+1 yıl
Kalıcı dediğin bikaç gün falan mı yoksa sürekli mi 😨
- Soran+1 yıl
Uyardığın için teşekkür ederim yan etkisini bilmiyodum ☺
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
bir kac hafta tüy dökücü kremle al sonra agdaya gec cok azalicak ve incelicek
14 Yorumla- Soran+1 yıl
Tüy Dökücüyle jilet aynı etki değil mi ikisi de kalınlaştırıyor diye biliyorum
- Cevap sahibi+1 yıl
Veetin tüy dökücüsünü dene inceltiyor ve azaltiyor
- Soran+1 yıl
Peki deneyecem tesekkurler
- Cevap sahibi+1 yıl
Ayni sıkıntı bende de var her zaman agda yapmiyorum. Jiletle aliyorum. Geri agdaya dönerken de bu yöntwmle dönüyorum cok etkisi var tavsiye ederim
Eczane de belirli kremler mevcut onlardan alabilirsin
00 Yorumla- +1 yıl
Eczaneye sorabilirsin bir krem önerirler mutlaka
10 Yorumla - +1 yıl
Emla Krem var🎈
11 Yorumla- Soran+1 yıl
O baya pahalıydı reçeteyle satılıyor mu bilmiyorum. Satılsa bile hangi doktora gidip ne diyerek isteyecem. Sağlık ocağındaki doktorlar falan hep erkek aşırı utanirim ben
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
lazare git
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Bütçem yetmiyor maalesef
Daha fazla(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?