sacım koyuydu saçımi mavi toz ve suyunu karıştırıp sürdüm boyle açıldı sadece üstüne de bal köpüğü sari boya surdum sarı olmadı sizce bir daha açıcı yapsam bu sefer saç sarı olur mu?
Mavi toz açıcı sacimi sadece bu kadar actı ama ben sarı istiyorum bir kere daha açıcı vursam saçım sarı olur mu?
40 50 dk çok uzun bir sure iyi ki saçın yanmamis muhtemelen saçına yetmemiştir bunu yoğun surmen gerek ve en fazla 20 dk beklet mümkünse alüminyum folyoya sar uygulamadan sonra sormak istediğin birşey olursa yardımcı olurum kuaförum
Bir iki gün dinlensin saçın sonra tekrar uygula ama dediğim gibi yoğun surmen lazım bir kutu yeteceğini sanmam ve 20 dkyi geçmesin zaten tam açılmadığı için turunculuk olmuş
Yapar yoğun sür yeter ki ve folyoya sarıp beklet ama dip saçın cok koyu kalacak bu kez bak bana kalırsa önce tüm saçıni açık kumral veya çikolata kahve gibi bir tona boya sonra uçları aç hem açılması kolay olur hem geçiş güzel olur boyle çok sert bir geçiş saglarsin
Perhidrol asit gibi yanıcı bir madde büyük kozmetik mağazalarında bulabilirsin bir kase açıcı hazirladiysan perhidrol bir yemek kaşığı koyman yeterli olur
Aynı aciciyi biraz fazla hazırla o bahsettiğimi kat saçına yoğun şekilde sur doysun saçın boyaya bolca sur yani sonra folyoya sar 5 dk arayla kontrol et yavaş açılıyorsa fonle folyonun dışından saçıni isit ama sadece 2 dakika sonra tekrar bekle kontrol et umarim istediğin sonuca ulaşırsin sonucu öğrenmek isterim 🙏🙏
Islakken sararan yerleri çek eğer süner ve koparsa yanmıştır sadece sünerse biraz yanmıştir. Yanmasa bile saçına bu işlemden sonra bir müddet bakım yap saç kremini eksik etme çok yıpratan bir işlem çünkü normal boya gibi değil
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Mavi toz açıcı sacimi sadece bu kadar actı ama ben sarı istiyorum bir kere daha açıcı vursam saçım sarı olur mu?
En İyi Cevaplar