1 kutu yetmez ve tek başına da yapamazsın hepsini aynı anda hızlı bir şekilde saçına surmen gerekiyor ki açılma süreleri eşit olsun yoksa bir yeri beklerken bir yeri yakarsin😉
ucundan mı başlamam gerek dipten mi ve mesela ucu boyayıp 25 dk sonra mı dibi boyamam lazım yoksa hemen mi acemiyim bu konuda. saç boyarım ama daha önce hiç açmadım fikrim yok, yardım edersen sevinirim :)
Dipten başlamak mantıklı olandır kardeşim dipten uca doğru yavaş yavaş kuaför kardeşlerim var aşırı bir bilgim yok kardeşim benim, mantık olarak cevap verdim sadece o kadar bilgim yok kusura bakma lütfen
Arkadaşim kuaför yıllardır numarasını verim özelden ara 0542 432 45 66 ara haber verdim bekliyor ararsan daha iyi olur yanlış birşey demez derse şöyle biber sürerim ağzına onun 😀
özüre gerek yok ya lütfen, ben yardımcı olmak istedim elimden gelen bu birsuru şey dedi kafam karıştı tek tek yazmaya çalıştım olmadı, saçların çok güzel naparsan yap yine güzel olur 😀rica ederim hiç yorulmadim yorulmam ne kusuru umarım bir faydası olmuştur
çikolata kahve yapmıştım ucunu 9luk oksidanla boyamıştım zamanla açıldı rengi. sonra üstüne direk kahve köpüğü yaptım ama açmak istiyorum bir fikrin var mı nerden boyamaya başlamalıyım
En İyi Cevaplar