Bana ne olur güven kokmalı falan demeyin ben farklı bir şeyden bahsediyorum mesela çiçek mi şampuan mı daha çok tatlı kokular mı vanilya gibi ya da meyveli.. Siz kadınlarda hangi kokuları seviyorsunuz?
#Mademoiselle8💞

#Mademoiselle8💞

o sampuan kokusu var ya mest edici bir huzur veriyor diğer kokular evet çekici kılıyor ama şampuan öyle değil saçlarının içine dalıp koklayaşım geliyor çok büyük ilgi çekiyor :) bir kere diğer kızlardan ayrılıyor kaç tane şampuan kokan kız var ki?
bazı kadınlar çok hoş kokuyor teninden kaynaklı olabilir çiçeksi ve tatlı kokuları seviyorum kadınlarda kendine has kadının kokusu da çok etkili tabi her kadın için söylenemez bazı kadınlar hiç parfüm olmadan bile güzel kokuya sahip
Kötü kokmasın da, kullandığı koku kendi tercihine kalmış artık..
Bence şeker, vanilya, çilek kokuları kadınların tenine yakışıyor. Saçlar da elseve'in arı sütü kremi gibi kokmalı :D Bayılıyorum ben o kokuya sjsj
Edebiyat yapmayin demis yani 😂 ferah kokmayı tercih ediyorum ciceksi ama kışın bir tık daha ağır seciyorum ama yine öyle aşırı baharatlı kokuları tercih etmem
Aynen öyle..😅
Cevap
102Cevap
Güven koksa ne olur ayıya gül vermişler başka şeye sürmüş...
Yani kadın ne koksa fark yapmaz bunlara ama bence miss gibi çicek koksun insanın içini açsın...
Mesela benim yanımdan geçerken kokusu bogazıma kadar gelecek ama tatlı iç gıdıklayıcı kokmalı. Taze yeni soyulmuş bir meyve gibi çilek gibi mesela. Zaten kadınlar güzel kokuyor ve nasıl oluuorsa kokuları dönderip tekrar baktırıyor kokuyu tekrar içime çıkıp cekıp duruyorum. Bazen parfümünüz çok güzel ve çekici demek geliyor içimden ama çanta yemekten korkuyorum.
Dışarıda karşılaştıım kişi şekerleme tarzı uzaktan değilde yakından hissedilen bir parfum kullanması hoş olur. Ama iş sevgili muhabbetlerine gelince parfum değil temiz olsun ten kokusunu tercih ederim.
Alerjik rinit var bende üst solunum yolu alerjisi yani
kokuları sevmiyorum ama bazı kadınların kokuları çok güzel ve etkileyici olabiliyor, ama parfümlerle pek yakından ilgilenemediğim için hangi kokular olduğunu bilemiyorum
Evdeyken yemek kokarım, işteyken parfüm.
Hastanedeyken ilaç, spordayken ter.
Duştan çıkınca lavanta, balkona çıkınca sigara.
Hep mis gibi kokmak zorunda değilim.
favori kullandığım parfümlerim: Burberry body, Victoria secret bombshell, Escada marine groove, Dkny be delicious, Ysl black opium (bi diğerleri gibi değil ağırdır), La vie est belle
Güven kokmalı😇
Her neyse
Pislik ve kir kokusu yerine Çamaşır suyu kokmalı.. yemek gibi kokmalı.. süte kokmalı😇
Vanilya aloevera lavanta kakao sevdiğim kokular😇
valla siz android misiniz bilmemde kadın duruma göre kokmalı. bu kadın yemekte yapar hipoyı alır yerde temizler. duşunu alır vanilyada kokar.
Sigara ve ağır parfümler kokmamalı. Kadın dediğin fresh ve çiçeksi kokmalı.
Doğru tespit ben incirolsadayesek :D sildim gidiyorum sizleride Allah kurtarsın inşallah bir an önce
Hakkını helal et.
Kadın diye genellemeyelim de insan doğal kokmalı. Hafif terli de olabilir. Mühim olan teninin kokusunu içine çekmek.
duruma göre değişen bir koku türü. kimi, ne zaman kokladığına ve neresini kokladığına bağlı olarak değişkenlik içerir. ama melek gibi kadınlar gülsuyu kokar.
tatlı kokular daha iyi gider sanki baharat kokularını cok sevmiyorum benim fresh ya da çiçek kokuları daha hoş geliyor
bence cılek vb kokanlar hıc cekıcı gelmez ama kaalıte bı parfum yaada hıc yoksa sampuan koksun ısterım yorucu gelır bana cılek kokusu falan :)
ter kokmamalı orası kesin de.. ama fresh kokular yakışıyor bayana diye düşünüyorum..
bence kimse şöyle olmalı böyle olmalı dememeli herkes olduğu gibi görünsün yeter sonra içinden yaratık çıkıyor milletin
Hm kendi gibi kokmali. Her tarafi parfum. olmamali kesinlikle. Kendi dogal temiz kokusu olmali
Tertemiz olmasıyla beraber şeker kokuları tercihimdir
bir kadın çekici ve cazibeli olmalı ve meyve aromalı kokmalı
Saçları papatya kokmalı bir nefes aldığın zaman o kokuyu hiç unutmamalı
kendi gibi kokmalı ama nolur ter kokmasın. o saf teninin kokusu herşeye değer
Hiç parfüm sıkmasınlar adam akıllı güzel kokan parfümü anca %2'niz falan sıkıyor. Doğal olun.
Ben en çok bu duştan sonra saçlariniza sürdüğünüz saç kremlerinin kokusunu Seviyorum
Miss gibi kokmalı. Onu hangi yöntemle başardığı önemli değil.
hafif afrodizyakli fresh kokular. burnuna kokusu geldimi cennetten inmis bir tanrica demelisin.
buram buram baharatlı belirgin kokulardan kaçının lütfen
şekerli kokular da bence basit
çiçek kokusu ve fresh bir şeyler tercih edin.
teninize uymayanı sürmeyin dememe gerek yok zaten
bir kadın gül gibi kokmalı
Gül kokusu farklıdır
İlkbahar gülü
Ben ağır kokular seviyorum şahsen hiypnotic poison favorim mesela
bana göre bir kadın güven kokmalı desem olmaz o zaman güzel bir parfüm kokusu da olur.
temiz kokmali banyodan çıkmış gibi herzaman öyle koksun
Tatlı kokular erkeklerin daha çok ilgisini çeker :)
@Baron2700 şekerli kokular ama öyle yanık şeker kokusu değil tabii ki daha hafif
@Baron2700 evet
Kadın mutlaka shiseido zen kokmalı 😍
Yok böyle bir koku. Yok böyle bir haz...‼️
Çiçek kokusunu severim kadın dediğin çiçek gibi kokmalı
Şiir gibi kokmalı
Satırlara döktürmeli tüm hissiyatımı
Sonra uyaklarla aklımı başımdan almalı
4 lüklerle beni hizzaya sokmalı
Kafiyelerle içimdeki beni ben yapmalı.
Hayatta en sevdigim sey sevgilimin banyodan sonra bornozuyla yanima yatmasi mis gibi sampuan ve body sampuani kokmasi
Eski sevgilimin yani
Kimseye güvenmem. O yüzden meyve kokmalı kadın sdsff
Kadınlarda pudra kokusuna dayanamıyorum ben, çok çekici geliyo
Koku beni boğar. Vücudu kendisi koksun saçı da şampuan koksun
Ben şekerli tatli parfümleri hiç sevmem fresh ve odunsu kokular hoşuma gidiyor
Erkekte Aqua kadinda cileksi Amour amour parfumu gibi yani oyle birsey.
Kadınlar çiçek olduğuna göre çiçek gibi korkmalı. Lavanta mesela
ten kokmalı sadece. temiz ve pak teni her kokunun üstünde bence.
Fresh yaz geldi sekerli kokularla bayilmak felan mi istiyorsun sjsjs
Yer yüzzünde kadin kokusu ve bebek kokusu kadar güzel bir koku yok bence 😊
Amir iyi ama souvage kokusunu test et sonrada benimle paylaş düşünceni😉
temiz bir kadının bence en güzel kokan yeri göğsü. bütün vücudu öyle koksa iyi olur
Hoş kokmali hafif meyve ve cicek kokulu parfumler olur ya iste onlardan yadaaa kadin aşşkk kokmali
wish of happiness gibi kokmalı işte ben ona kadın diyorum beni benden alıyorrrr :)
Kokuyu tarif edemem ama boyle vanilyali gibi sanki bide ferahlatici bir koku olmali
Valla kötü kokmasin da ne kokarsa koksun
bergamot,
Bulgar gülü,
iris,
paçuli, karışımı
Ne bilim güzel tatlı bir koku olmalı bal gibi
Sigara denen iğrenç şeyden kokmasın yeter 😊
Çocuksu kokmalı😊 mesela Dalin gibi
Temiz olsun ten kokunuz güzel
bu kokudan çocugumda da istiyorum gibi kokmalı ;)
Saç kremlerinin kokusu beni benden alıyor 😄
meyve tabiki çilek falan 😄
Kendine has temiz kokmalı
Şeftalili olsa güzel oluyo :D
papatya , lavanta, gül :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar