Chris hemsworth
Çağatay ulusoy
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Aga bu herif dalyan gibi aynı zamanda, o bizim ergenusların hayran olduğu tipler yanında Cin Ali kalır bunun.
bir ara Kıvanç Tatlıtuğ için uyduruktan bir Vikings haberleri çıkmıştı da çok gülmüştüm.
Kimi kezbanzadeler hemen 'Ama Kıvanç çok yıkışıklı bir kerem, olabilir' diye saçmalamışlardı, ulan o dizide Travis Fimmel falan oynuyor, boy ortalaması 1.88 falandır, adamların yanında Kıvanç orta 3'e giden Faruk muamelesi görür, ne alakası var.
Haklısın kardeş kıvan yakısıklı değil eski hali tip yok parası olmasa sokak'ta kimse yüzüne bakmaz'dı sana göre chris daha'mı yakısıklı yani bencede chris hem çagatay hem kıvanç'tan cok daha yakışıklı adam
Yav mesele yakışıklılık falan değil, bizim kezbanlar bir tek surata falan bakıyorlar.
Herifi yan yana koy, 'Çağatay'ın ağzını burnurnu kırar bu' dersin.
Ecnebiler genel fizik duruşuna falan dikkat ederler daha çok mesela.
Aynen reis haklısın adam vücut kalıp olarak falan önde baya iyi yani bence çağatay rahat dagıtır
travis 82 kıvanç 87 adamın vucüduda gayet oraya uygun boş yapmışsın
ayrıca chris de steroid basmasa sik yapar o vücudu gereksiz övmeye gerek yok kıvancın yüzü mükemmel altın oranda
@BerkeHanLothbrok Travis Fimmel yapı olarak ayı kalıyor biliyorum 182 olduğunu
Oraya uygun falan da değil, en fit olduğu dönemde bile omuzları falan dar olduğundan öyle çok ekranı dolduramıyordu Kıvanç
Bu arada Kıvanç'ın yüzü falan da mükemmel değil. En heyheyli zamanlarında Ukrayna'daydım ben onun, kaç tane Ukraynalı tanıdığmı hatuna gösterdiysem alayının cevabı ''Hoş adam da ne özelliği var ki?'' falan diyordu mesela.
onlar sarışına alışkın herifin gözleri çok derinde aşırı maskülen ayrıca sekiz rolüne bak herif gayet o filme uygun hatta o projede kıvançtan daah korkutucu görünen yok emin ol
travis fimmel de yapılıda değil 2x4 de banyo sahnesine bak
@BerkeHanLothbrok Ya arkadaşım şaka mısınız? Birincisi, Rus, Ukraynalılar falan sizin sandığınız gibi alayı sarışın tipler değil. İskandinavlarla karıştırmayın, ülkenin yarısı kara saçlı, ela gözlü falan.
İkincisi, olay tamamen bizim milletin suratında belirgin bir asimetri olmayan herkesi çok güzel sanmasından kaynaklı, Maria Şarapova'ya falan tapan milletiz biz. Halbuki dünyanın en düz kadınıydı o da mesela.
Kıvanç'ın sekiz rolünde bana bıraktığı intiba Kasım Kasım kasılan, ''Çok psikopatım ben lan'' havalarında arıza Anadolu çocuğuydu sadece. Başka bir şey değil. Neyinden korktun, gözlerini belertip kaşlarını çatarak kasıldığı anlardan mı?
Herif oyunculuk kariyerine başladığında o kadar kötüydü ki zamanla kendini geliştirip orta karar biri olunca insanlar Robert De Niro muamelesi çeker oldu.
tamam knk tamam sen > kıvanç
Bu adamın karşına istersen Aydoğan Akbaş'ı ciguliyi koy yerli malı yurdun malı banane elalemin chrisden Türk erkeği varken
Su cagatay bana bir yakisikli gelemedi ama chris hems... o da cok iyi degil
Aynen ama chris daha iyi çağatay'dan bence
Cevap
2Cevap
Bu soruyu bir erkek nasıl sorar? Adamamı göz diktin?
Sana'mı batıyor kardeş istersem sorarım istersem sormam sonucta kızların görüsünü almak istedim nasıl tip sevdiklerini sordum sana noluyor
Tabii ki Chris ama benim favorim Liam 😍
Bu adamların genetiği cok sağlam galiba cünkü ikiside cok yakısıklı ailesi genetik sayesinde galiba ikiside yakısıklı
ikiside bundan daha yakışıklı
Ben sarışın sevmem o yüzden hepsi kötü
Adam taş gibi çağatay kim😂😂
Masallah allah sahibine değil bana bağıslasın
Çağatay diyorum tabiki de. Sarışın sevmiyorum.
Çağatay ulusoy daha yakışıklı
çağatay yavrum çağatay
İkiside hoş :)
Chris hemsworth
Çağatay 😍
Cagatay
Türk erkeği başka
Thor lan o tabii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar