Yüzümdeki benleri yakıştıramıyorum sizce ne yaparsam giderler😕

Ah be kardesim,
kendindeki güzelligi görmüyor musun?
Allah seni bu kadar kusursuz yaratmisken, bu isyan neden?
Vallahi de billahi de o ben seni daha da güzellestirmis.
bir cildiyeciye gorun, alsinlar. beni SoganliRuffles gnderdi de guzellik yapsinlar ucret hususunda
kalsin o zaman boyle iyi. sonra aldirirsin kaslarinin arasinda cikar felan fkfkgk
Kendin virşey yapmazsın. Doktora gidip aldırman lazım. Oda estetiğe geçiyor yani kendin ödüyorsun.
Ne varmış gayet tatlı görüniyorsun ayrıca benlerin olduğu için bir özelliğin var yani..
Evet özel gerçekten bence memnun ol :)
Cevap
16Cevap
Çok güzel ve özel duruyorsun :) bence sevmelisin o ben'i gerçekten baştan söylüyorum ben herkesde güzel durmaz ama sende çok güzel durmuş 😊😉 hep güzel kal olur mu 👍😊
Güzelsin. Geçmese de olur.
Bıçakla alabilirsin ama en iyisi cildiyede aldır
Beni ben çok tatlı buluyorum nedense😏
Evet ama fazla yok. Ben çok özel buluyorum benleri. bilmem hoşuma gidiyor
Ne güzel işte. canım onlar seni sen yapan özellikler bu bence gurur duyulması gereken bişey 😊
😂😂 sen bilirsin canım o kadar fazla rahatsız oluyorsan senin tercihin ama ben çok beğendim
bilmem😑
Hoş duruyor yok etmeye çalışma bence
Doggy filter devam etmelisin hayata
Lazerle alıyorlar onu bence bir doktira git.
Doğal yolunu bilmiyorum valla var mı
Geçmez onlar genetik lazer anca
çok güzel bence kalsın öpülesiler
ama öyle deme beee biraz düşün allah öyle istemiş ve okadar güzel ki gülüşüne ahenk katıyo be
ozaman napmalısın söylimmi onu aldır ve yerine büyümeyecek bir şekilde yaptır veya piercing miydi neydi ondan kullanırsan sana çok yakışır
evet sama süper olur ^-[
sana gitmezde kime gider :D hem bir şarkı var çok sevdiğim resmini dinlerken o denk geldi sanırım sen biraz bana çarpıntı yaşattın :D
yanağı değilde burnuna takmalısın ya 😊
ya lütfen konuşabilirmiyiz 😇
2011 den beri dinlediğim kekoca bir şarkı sen sevmezsin 😂😂😂😂 taladro dinlerdim eskiden kusura bakma 😂
düşünme boşver taladro :D aoalspdşdofğsodplfppf
düşünme boşver
şarkının adı bu sen nasıl taladro dinliyosun ya 😂
ohaa ne güzel konuştun
ya abii karşı cinsin nasıl tepkiler verdiğibi ilk kez yaşıyorum halbuki kötü bişey dememe ramen nasılda tatlı tavır koydu
ön yargı. çok kötü bir hastalık
bwni tanımadan öyle bir konuştunki
önyargılısın çok kötüsün köküne kadar her zerresine kadar kırıcı berbat kötülük içeriyosun insana sinir aktarıyosun teraviden gelmişim aklımı çeliyosun
hızlı resimden at
bana birisi desin ki "benden başka kimseye muhattap olma :D"
ben olmam
20 yaşıma geldim tek sevgilim olmadı bir kızı sevilmeme ramen sevdim lise boyunca zevgin bir çocuk vardı onu seçti ben ona dokunamazken be
şu çöplük. site ile benim karakterimi ölçemezsin burda herboku yer herkez ama gerçekteki halimi görsen anlarsın
2 cümleden 3 ü trip
:D şuana kadar en çok senle konuştum be bu sitede 😂
senin gibi edepli kız kalmadı çok szsınız ama eline kız eli değmemiş benim gibiside yok :D gurur duyabilirim bununla
sana üzüldüm okadar güzel gülüşnün altında önyargılı birey var halbuki aynı anda taladro müzikleri dinleyebilirdik 😄
yabana mesaj atsana sen neden duruyosun belkide uugulamayı silerim 😄
unuttun ssnırım yorum yapıyoz 10 saattir ekdodooekkd
sadece takip ettiklerin sana mesaj atabiliyo :((
takip et atıyım
atttom
Geçirme, böyle kalsın :/
insanmısın sen o burun ne
zenytın yagı kullan gece yatmadan once
Bişey yapma böyle iyi
bencede çok tatlı duruyorlar
lazerle alınıyor 10 dk sürmez
Beklerken daha bir güzelsin