Kulaktaki ufak bir gul ama gogus ucundakinin anlami 'icimdeki hicbirsey olmaz' ilk hangisini dovme olarak yaptirim sizce
Kulak arkasi
Gogus ucu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bir dövmeci olarak kulak arkasına yaptırmanı tavsiye ederim. Kulak arkası dövmeler hem tatlı hem de dikkat çekici durur. Göğüs ortasına yaptıracağın dövme hem çok acır hem çabuk yıpranır. Ve gündelik hayatta pek işine yaramaz sadece cinsel açıdan ve plajlarda tatmin eder seni.
Not:İlk defa dövme yaptırıyorsan, dövmeci dövmeyi işlerken elinden geldiğince kımıldama yoksa ne idüğü belirsiz birşey çıkar ortaya. Şimdiden geçmiş olsun
Dövmeci beyfendi bende düşünüyorum ve ilk defa yaptırmak istiyorum acaba köprücük kemiğine ya da göğüs üstü mü desem omuzuma yakın bir yere yaptırmak istiyorum acaba çok ağrır mı?
Cevabınız için teşekkürler..
@Mademoiselle88 Kemiğe ve etin hassas yerlerine denk gelen heryer biraz daha fazla acır. Yeni yaptırıyorsan tavsiyem kol içi veya kol üstüne yaptırın bu bölgeler başlangıç için idealdir. Mademoiselle88 hanım efendi :)
Ya ama ben dediğim yerleri istiyorum ayrıca aşırı dövmeyi sevmiyorum sadece 1 tane bilemedin ikitane yeter..
Dövmeci beyfendi..😅
@Mademoiselle88 Gülü seven dikene katlanır diyelim o zaman
mademoiselle88 hanfendi.. :)
Ay çok acıyor mu tarif edebilir misin biraz soruyu soran özür dilerim dövmeci beyfendiyi bulmuşken sormak isterim..
Sorry..😊
@LightSmile teşekkürler..
@Mademoiselle88 Saniye de 50-60 iğne vuruşu yapan bir makina ve onu tutan eller can yakmaz mı sence? :) Bu arada rica ederim. Başka sorun olursa özelden sorabilirsin. Yaptırmak isteyenlere geçmiş olsun şimdiden. iyi günler
kulak arkası gayet hoş ben 2 bacağa ve göğsümün sol tarafına yaptırmayı düşünüyorum
göğüs ucunun orası olduğuna emin misin
anladım
Cevap
19Cevap
Dedeme dövme yaptırcam dediğimde dötüne Amerikan bayrağı yaptır yürüdükçe dalgalansın demişti. İletiyorum sana.
😂😂😂😂
kulak arkasındaki daha iyi aslında gögüslerin arasına farklı birşey yapılda daha iyi durur bence
kulak arkasindaki. Ayaklarin kucuk ve guzelse ayaklarina da bir dovme yaptir. Bir de el parmaginin birine
Göğüsteki çok itici duruyor kulak arkasındakini yaptır :)
Kulak arkasındaki güzel bence.
kulak arkası dövmelerini seviyorum ben
Kulaginin icine yaptiri
yaptırmayın erkekler sevmiyor
Gogus ortasi. cok. itici
Hic yaptirma derim ben
Kulak arkası bence
başka secenek yok mu? boyuna güzel oluyor bence
kulak iyi diğerine girme hic
bu kadar dekolte giyiyormusun
Göğsün oraya "welcome" yazdır
Kulak arkası güzel