Güzellik & Bakım Oriflame Parfüm amber elixir crystal edp? pudi1 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor amber elixir crystal edp parfüm kullanan var mı aranızda bununla ilgili bir kaç post gördüm ama ağır denmiş Mirage (EDP) kadar ağır mı? baharat değildir umarım cevaplarsanız sevnrm? Güncellemeler+1 yıl oriflame parfüm amber elixir Oriflame Parfüm amber elixir crystal edp? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Parfüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (36-45) +1 yıl tuoilet al daha hafif 0 1 Yorumla pudi1 +1 yıl amber i çook merak ettim :/ Yorumla
İncirolsadayesek Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl aynen 0 2 Yorumla pudi1 +1 yıl ne için aynen? Yorumla İncirolsadayesek +1 yıl yani güzeldir kesin parfüm Yorumla
arcanes Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 414 cevap paylaştı. Avon önerebilirim 0 8 Yorumla pudi1 +1 yıl Teşekkür ederim ama şu an bu katalogdan almam lazım :/ Yorumla arcanes +1 yıl Tamam canım Yorumla pudi1 +1 yıl Bide bu sorumu sadece beni takip edeenler veya benim takıp ettiklerim mi görüyo? daha yeniyyim anlamadım bişey Yorumla arcanes +1 yıl Herkes görebiliyo kuzum Yorumla pudi1 +1 yıl Teşekkürler :) Yorumla arcanes +1 yıl Rica ederim. Bilmiyolardır ondan cevap vermiyolardır. O yüzden az kişi cevap veriyor kuzum Yorumla pudi1 +1 yıl öğrenmem lazım takıntı yaptım :D yazsınlar ya banane :D heyy insanlar :D Yorumla arcanes +1 yıl 😊😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
tuoilet al daha hafif
amber i çook merak ettim :/
aynen
ne için aynen?
yani güzeldir kesin parfüm
Avon önerebilirim
Teşekkür ederim ama şu an bu katalogdan almam lazım :/
Tamam canım
Bide bu sorumu sadece beni takip edeenler veya benim takıp ettiklerim mi görüyo? daha yeniyyim anlamadım bişey
Herkes görebiliyo kuzum
Teşekkürler :)
Rica ederim. Bilmiyolardır ondan cevap vermiyolardır. O yüzden az kişi cevap veriyor kuzum
öğrenmem lazım takıntı yaptım :D yazsınlar ya banane :D heyy insanlar :D
😊😊