Az onceki sorumda hafif kasli kadinlari bir cogunuz begenmedi😒. Peki begendiniz fizik boylemidir, bu kadar zayif , bukadar fit sportif ( bu kadin da sporcudur )
Son fotoda kalin bacakli baska bir kadin war. Ben begeniyorum sahsen kalin kasli bacaklari ya siz😉?
koca kıçlı kızlarda ne bulursunuz anlamam. basen ve kalçadan nefret ediyorum ama ince bel incecik zarif bacaklar geniş omuzlar daha çekici ve güzel bence.
Bak arkadaşım o dediğin herkes için geçerli değildir. Herkesin zevki farklıdır. Sen esmer erkek seversin öbürü sarışın sever. Sen galatasarayı tutarsın öbürü fenerbahçeyi.
bayankumsaati fongoria doğru söyledi o benim görüşüm sen kendin gibi insanları begenebilirsin hatta kendini de beğenebilirsin hiç farketmez sadece saygı duy görüşlere yeter
Kim Kardashiandan mıdır nedir büyük kalça ve kaslı bacaklardan fenalık geldi. Zayıf, uzun, kuğu gibi kadınlar daha güzel bence. Daha estetik duruyorlar.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Seni önce ki profillerinden hatırlıyorum senin gibi bir vücudu olmalı böyle değil benim tercihim
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
66
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
buda beğenilir hoş birisi fakat erkek kadını genelde yatakta rahat edebileceği şekilde seçer ve boyuna uygun seçer bu mesele kişiden kişiye değişir yani mesela benim tercihim buna yakın hafif daha kısa ve biraz daha dolgun olabilirdi ten ve saç rengi de önemli bir faktör tabi bu konuda olumlu veya olumsuz yönde etkileyebilir
Son fotodaki resmen harika (allahim gunah yazma ) mesele buyuk olmasi degil kas yag orani istedigi kadar sisik olsun yag orani dusuksek esnetik durur bide kasli kiz sevmiyorum diyen erkekler disarda giyinikken o kizi gorse en yakin lavaboya akin ediyolar burda bizi yemesinler
Patladim sonunda ya bir cok kiz gobekli erkek seviyorum diyorlar spor tisortumle markete gittim kasiyer aldiklarima odaklanamadi garibim ayni sekilde bazen salonda goruyorum kasli ve acayip kivrimli kizlari kac set yaptigimi unutuyorum allahim gunah yazmasin ama nefsimiz boyle napalim
Oyle zaten ya. Anca bos laf yapip disarida binbir laf atanlar eksik olmaz. Ins bende yaglari eritip bodye baslarda bu kadin gibi kasli olurum. Ozellikle bacaklar
Bu fizik begenilir evet :) bacaklari kasli cok benlik degil kalcalarida buyuk ben biraz daga ufak olanini begeniyorum ve birazda ayva gobek olursa benim icin tam tarif ama buda begenilecek bir fizik yapisi ve hos hatun :)
Son kız baya başlı sadece bacak değil kolda biraz var ama gayet güzel:)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
İlk fotodaki hatunun yüzü güzel ama kalçaları geniş ve bacakalr kalın. Daha küçük kalça ve ince uzun bacak seviyorum. Nicole Kidman, KateBeckinsale mesela.
Olaya kemik olarak bakmayalım köpek değilim sonuçta fakat kalın bacak bana erkeği çağrıştırıyor ve selülit çatlak falan görünce cnsl istediğim azalıyor. Ben çok zayıf olsun demiyorum zaten.55 kilo maksimum ölçü olarak 85 göğüs kalça veya 90 göğüs kalça gayet yeterli benim için. Fazlasını isteyenlerin de kendi zevkidir.
İskra sıkı vücuda sahip değil mesela karın bölgesi dümdüz hani çok iyi sayacağımız cinsten değil bacakları çok kaba ve birde göğüsleri kötü duruyor sıkılaşmak adına bence göğüs hareketleri yapmamış
En İyi Cevaplar