Ağda sonrası özellikle beyaz tenli insanlarda kızarıklık, kabarma ve batık problemlerini nasıl çözebiliriz?
Pürüzsüz bacakların sırları nelerdir?💁
Pürüzsüz bacakların sırları nelerdir?💁

nemlendirici krem sür ama ağdadan bir kaç saat sonra sür. ağdadan hemen sonra sürersen dahada kızarır ve yanar
hahhahahahahahahahahahazaah Erkeklere noluyo anlamadim
Tecrübeliler herhalde. 😄😃
bende anlayamadım ama hiç biri iyi bor tavsiye vermedi.
😄😄
😃😀✌
bol bol kremle güneste fazla kalmamalı nemlendirilmeli
ağda yapican bebeğim
sorun ondan sonrası
Cevap
6Cevap
Esmerde kusurlar çok anlaşılmaz da beyaz tende sıkıntı. Valla lazere gideceksin. İstediğin gibi olmasının başka yolu yok. Diğer türlü nasıl alırsan al değişmez.
Canim o sadece beyaz tenlilerde olmuyor bu bir. Ağda , nemlendirme çok önemli pürüzsüz bacaklar için bir de.
Sadece beyaz tenlilerde oluyor demedim zaten özellikle dedim beyaz tende daha çok dikkat çekiyor her gece nemlendiriyorum biraz yararı oldu ama yinede tam anlamıyla geçmedi
düzenli olması gerek
her gece düzenli olmuyor mu anlamadım valla bende bir problem var galiba her duştan sonra bebek yagida kullaniyorum cildim çok kuru
her gece düzenli oluyor da ne zaman başladığına bağlı.
3 hafta
yani hiç mi etkisini göremiyorsun?
görüyorum ama çok az su an
e devam et ozaman bu 3 hafta az da değil çok ta değil zaman açısından bana gore. yani bak biraz daha olmuyorsa zorlamanin anlami yok lazer falan.
umarım işe yarar ya yaşadığım şehirden dolayı sıcaktan pantalon giyemiyorum
AĞDA YAPMAYIN YAPTIRMAYIN YAPANA ENGEL OLUN ahshhfjaj
hrybyfehzgy😂😂😂😂
Losyon sürmelisin hemen değil biraz zaman geçince sür baktıklar içinde kese yapman gerekiyor ben öyle yaparak kurtuldum
Hamamotu kullanın ya da esmerleşin
esmerlesemiyorum sorun da orada
Varya makineleri bronz murozn ama kuzenim beyaz tenli aynı öylr oluyor hamamotu kullanınca parlıyor teni
hamamotu kılları daha kalın çıkarmaz mı ama?
Yok çıkarmıyor ben kullandım ilk kullanmada jilet etkisi yapar ama bu kalınlastırma olarak değil erken çıkarıyor sonra tekrar kullan 3 ay çıkmıyor gerci bende kıl yok gibi bir şey eğer sakal gibiyse kıllarınız fayda etmez hamamotu almaz
bende de çok az var 3 ayda bir falan alıyorum yetiyor ama onun riskine girmeyeyim ya tüy dokucu krem bile alerji yapıyor bende
Bizde 4 kişi denedi sorun olmadı yani korkun gür çıkarmasıysa öyle bir durum yok hatta ağda daha gür çıkarıyor afjsksk
Lazer yapınca prussuz oluyo zaten
iskandinav erkeği tükmüğü
Bir gün sonra geçiyor zaten..
namazlarını kılarken üstünde durabiliyomusun :(
orakla al in killari bıcın
Bacak fondoteni ve ağda sonrası losyon sürerek
Cilt kremleri var diye biliyorum
kızdan çok erkeğin yorum yapmasındaki ironi nedir?
ah keşke bilsem
Kesele
Ağda yap, :))
ağdadan sonra nasil pürüssüz olur onu soruyor zaten :/
@lynnn_gunn
Lazer yap :D
para ver yapak😒
@lynnn_gunn
Tamam vereyim
Zimpara ile
Lazer yaptır
kaşıyarak 😀😜😜